Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 29
Yaia spune:
Mersi mult, Nana! Iti dai seama ca o sa caut, desi nu imi pun mari sperante in a gasi ce caut. Dar poate ca o sa am o surpriza placuta si o sa gasesc, cine stie!
Irina 31+
Happiness_4_us spune:
Yaia, uite aici un link cu produsele, poate iti amintesti sa fi vazut pe undeva, daca vezi cum arata! Poate ai vazut dar nu ai bagat in seama ptr ca nu te interesa.
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielaradu spune:
neatza fetele
eu aseara am dormit super cu exceptia unui cosmar: nascusem si o asistenta din spital mi- afurat si copilul si sotul , ii izsese sotului meu (care avea amnezie cik ) ca ea e sotia lui si ca bb e al lor
m-am trezit noaptea pe la 4 transpirata toata
apoi am dormit perfect
bbelina face multa miscare prin burtik
am stat mai mult la pat zilele astea si e groaznic
dar ,,, mai e un pic
34+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
Roxana_G spune:
Neata. Sunt aici, nu am nascut inca. Insa bine nu prea sunt, sper sa mai rezist 2 zile. Nu am adormit cand am zis, m-am tot trezit si la 8 i-am chemat pe ai mei sa o ia pe Alex ca eu nu ma mai ridic din pat 2 zile. Cum ma ridic cum simt presiunea aia de ciclu, ca sa nu mai zic de junghiurile jos si de durerile intre picioare. Aproape nu am dormit de frica, am luat No Spa degeaba, dimineata am pus Uscosin si sunt mai bine. Sunt cam necajita, sper sa nu o comit taman acum la final. ALex e la ai mei de azi si vine maine cu tot cu vechea noastra bona (respectiv cea temporara de vara trecuta cand nu mergea Alex la gradi) care probabil va sta pe aici de acum pana nasc, eventual si dupa, la ture cu mama.
Alinus, nu am dat asa atacuri cum crezi tu pe Triburi, mi-am tinut toata armata ca sa iau satul nou dar al meu e!
Yaia, posibil sa fie vergeturi, varice pe fund nu prea am auzit. Ele asa arata la inceput, sunt subtirele si vinetii ca vasele sparte. Apoi se mai maresc, si devin albe in timp. Cele de pe sani de la prima sarcina s-au albit abia la un an dupa ce au aparut. Cat despre nastere, eu o saptamana nu mai rezist cred, dar vreau numai sa stiu ca medicul s-a intors din concediu.
Tomasa, te rog frumos sa imi mai dai sms cu nr ala de centrala din Municipal pe care mi l-ai mai dat. Pupici.
Carmenita, la mine nu a mers lama cu oglinda, ba a fost si greu. Pe pipaite merge mai usor, oglinda te mai induce in eroare. Eu sunt rezolvata acum si cred ca intr-o saptamana nici nu se va vedea nimic, m-am facut complet la salon, cu ceara. Dar la nastere cred ca voi mai reface eu operatiunea cu lama.
Afibebe, cam mare tensiunea ta.
Myral, ne tragi o mama de sperietura! Probabil nu ai net. Dar sper sa fii bine!
Fetelor, Myral nu a lasat nr de telefon in listuta noastra?
Luy, sa stii ca si eu m-am trezit si am oprit aerul conditionat. Mi-e groaza de alte calduri. Ieri intrebam sotul daca cumva o fi AC in spital, evident era o ironie. I-am zis ca eu nu nasc daca nu ma ventileaza in sala de nasteri. Cum o fi sa nasti la 40 de grade?
Nana, ai grija, nu te mai obosi. Uite eu am ajuns sa zac ca o plosnita azi.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Gabriela77 spune:
Sim draga, sa iti fie de bine sarmalutele. Ca si mie mi-au fost!!!!Te asteptam cu vesti bune de la dr! Cred si eu ca ai emotii…
Amar, bine ca ati cam terminat cu cumparaturile! Hai ca nu mai avem mult!
Roxana, deci a fost bine in vizita! Bravo! Deci, azi odihna, daaaaaaa??? Ca vad ca ai cam bantuit azi noapte!
Luy, ce harnicuta esti! Si eu ma pun pe calcat! Incredibil cate s-au adunat pt beblina!
Adimercedes, success cu operatia! Refacere rapida sotului!
Afibebe, ce putin mai ai pana nasti…
Nana, sper sa treaca contractiile! Bine macar ca nu mai stai mult la serviciu!
Myral, Maruntzica, sper din tot sufletul ca sunteti bine!
Annisia, ai revenit de la curte? Mai hai la o barfa…
Gabriela 35+ Sara
luy spune:
Nana, astazi ai program scurt, nu ? Dupa-amiaza trebuie sa mergi sa-l culci pe Razvanel Si mai asteapta cu nascutul, stiu ca esti nerabdatoare sa-ti vezi nazdravanul, dar mai lasa-l sa creasca un pic.
alehiam, ce bine ca ai intrat si tu in concediu ! De-acum ai si tu mai mult timp sa te ocupi de pregatiri, desi zici ca deja ai aranjat camera bebelinului, ai fost foarte harnica...
Chiar, voiam sa va intreb, cele care aveti camera separata pentru BB, o sa dormiti si voi in camera aia la inceput ?
Eu ma gandesc ca in primele zile sa luam patutul langa patul nostru in dormitor, ca probabil ma voi resimti dupa operatie si asa imi va fi mai comod. Dupa ce ma restabilesc o sa dorm eu in camera la bebelina, pe un fotoliu pliant. Ce parere aveti ?
Luy 37 fix cu
betty78 spune:
Azi revin si eu cu vesti. Am fost la doctor, mai exact la cel cu care am facut FIV-ul si dupa eco am aflat ca bebe are 3414g (36 saptamani si 6 zile), capul este foarte jos situat, cu toate ca eu nu simt si ca data estimata ar fi pana in 23 aug.
La controlul normal mi-a masurat colul care are in jur de 1 cm si o deschidere deja de 2 cm. Deci se pare ca voi da startul .
inca nu mi-am anuntat doctorul cu care o sa nasc si nici nu stiu daca o sa o fac...sper totusi sa mai apuc sa ajung la urmatoarea programare ca sa pot sa imi fac si examenul de culturi col...oricum cred ca sper degeaba.
RoxanaG scumpo, dupa cum se arata situatia nu cred ca o sa fie vorba de cezariana, decat daca bebe nu poate sa iasa. Apropo eu am purtat la blugi masura 25, inainte de sarcina, asa ca dimensiunile bazinului meu lasa de dorit.
Betty78 36+ cu
AMR 17 zile
august 2006
bulinutza noastra
Happiness_4_us spune:
Luy! Clar il bag la somnic pe Razvanel, imediat cum ajung acasa!
Sa stii ca asa vom proceda si noi cu patutul in prima faza. Va sta langa patul nostru si dupa ce va mai creste bub, il vom muta la el in camera.
Daca facem bine sau nu, asta e, asa ne-am gandit noi ca ne-ar fi mai usor, cel putin in prima perioada!
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
betty78 spune:
Si am uitat sa va spun: de ieri seara am dureri puternice de spata ca la CM.
RoxanaG welcome in the club. Eu una sper totusi sa mai stea...dar putin probabil.
betty78 36+ cu
AMR 17 zile
august 2006
bulinutza noastra
Gabriela77 spune:
Betty, tu chiar esti aproape! Hai ca va fi bine totul! Tinem pumnii!
Roxana, ai grija de tine, eu zic sa stai cuminte in pat!
Ana, tu ce mai faci?
Gabriela 35+ Sara