Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 30
aeperju spune:
iti tin pumnii Betty! Good luck!
Emma 33+
http://good-times.webshots.com/album/559900319NjkeAH
alehiam spune:
luy, camera lui bebe are si vechiul nostru pat in ea... asa ca initial cred ca pe acolo o sa dorm
Mad cu Robert
alehiam spune:
ma apuc de un nou capitol!
edit: o sa dureze un pic, ca imi merge cam prost netul/forumul
Mad cu Robert
afibebe spune:
BETTTTTTTTTTTYYYYYYYYYYYY yuuuhhhhuuuuuu merci ca nu ma lasi singura saptamana viitoare.care o sa fie prima????
eu sau tu???
mama nu pot sa cred.abia astept sa vina si Simona sa vedem daca bebe ei este mai harnicut decat ai nostri.
bebe tau e la fel de grasunel ca si al meu.mama poate nastem in aceeasi zi.
asa ca uita AMR -ul tau si pune acolo maxim 10 zile.
Sa vedem cat de grasun e Stefan al Simonei si poimaine Andrei al Roxanei.Cu ei ne concuram.
acum m-am apucat sa-mi fac bagajul.ma trec toti fiorii.
Peste cateva zile o sa fiu mamica.
hai va pup ca m-apuca melancolia.
AFIBEBE37+
cecilia L spune:
Eu ziceam ca merg la nani, nici vorba, am facut o vizita scurta de vreo 3 ore pe la o prietena. Pentru prima data cand conduc si ma loveste bebe, cred ca a fost ultima data pana vine bebe.
Acum am papat o portie de varza cu carnaciori si cred ca ma opresc direct in pat.
Sim vad ca nu te-ai intors de la dr, asteptam vesti .
Roxana, stai cumintica in pat, probabil se apropie momentul, dar 2 zile trebuie sa mai rezisti. Ai grija de tine.
Betty, odihna multa, vad ca ''vrei'' sa dai startul la bebelusi, este mare bebitul tau. Daca ne iei prin surprindere iti urez de pe acum o nastere cat mai usoara, un bebe sanatoss si papacios si bineinteles refacere rapida.Ai grija de tine, mai rezista totusi o saptamana.
cecilia,36+Cristian
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Mai este gama Weleda, atat ptr bebei cat si ptr gravidute, si este numai pe baza de galbenele, adica Calendula. Cauta ca sigur gasesti. Au un ulei special pentru burtica atunci cand esti gravida. E drept ca e mai scump dar face toti banii!
Nana, si tu esti cu Weleda? Eu oricum o intorc (incl Vichy), tot la ei ajung... Mi-am luat ulei pentru alaptat (pentru sani) si... ulei de masaj 'acolo jos' (cica incepand din sapt. 35) dar am maaaari nedumeriri cum o sa functioneze chestia asta (ca eu nu pot performa singura masajul, ca nu mai ajung... iar cu sotzul... f. tentanta/periculoasa problema!!!)
Tu ai ceva planuri in sensul asta...?!
Piciulika 32+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums