Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 27
Roxana_G spune:
Neataaaa. Altfel nu stiu cum sa zic. Eu joc Triburi de o ora dar mai am putin si ma duc la nani.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Sabina, ce bine de tine ca poti dormi noaptea, uite d-aia nu joci jocuri aiurite pe net.
Adimercedes, pai tu nu te-ai plictisit deloc in weekend, o viata sociala asa intensa. Cum e jocul de care pomeneai?
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
afibebe spune:
buna dimineata burtici,
mai ce harnicute ati fost noaptea asta.eu am dormit dragutelor dusa.m-am trezit odata la 1 si ceva si am fost la baie si odata pe la 4 dar am dormit neintoarsa.
m-am trezit odihnita pe la 6 si sunt plina de viata.
Doamne ce schimbare radicala de comportament.
ma doare burtica jos jos de tot.
o fi de la bebe grasunel.
deja am papat 3 felii de cozonac.
mai fetelor eu am o pofta de mancare nebuna de cateva zile.
si nu pot sa ma abtin pt ca am impresia ca lesin.
astept sa va treziti si dupa aia mai intram si noi.
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 7 ZILE
SI VINE ...
sim_stoian spune:
Buna dimineata si de la noi.
Roxana, te cam tin treaza Triburile astea. Poate intra si Ana azi sa imi spuna parerea ei despre dr. Oros.
Sabina Y, Annisia e la curte, a postat un mesaj cateva pagini in urma si ne-a spus ca se duce cateva zile la curte. Myral si Marunzika nu dau nici un semn de cateva zile bune si ma baga la idei.
Adimercedes, la mine zgomotele sigur sunt de la bebe, sunt diferite.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Parca am emotii pentru azi. Si nu ca mi-ar fi teama de nastere, ci pentru ca urmeaza sa aflu si eu ce si cum.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
alinus_25 spune:
Neata si de la noi. Raportez o trezire la 5 din cauza de Gynipral, apoi vreo 40 minute dat atacuri pe Travian.
Roxana ce rau imi pare ca nu ti-am cerut adresa pt triburile de aseara.
La 6.45 trezirea, ca a plecat tatic la servici. Si la 7.30 cand sa pun iar de-un somnic, aud zgomote de bormasina, si chiar in peretele dintre baie si dormitor. Am incercat si in sufragerie, degeaba.... a fugit Mos Ene. Sun pe al meu sot sa ma plang, si-mi zice.....stai draga linistita, stiam ca incep vecinii curatenia, dar nu dureaza mai mult de o luna.
Auzi la el...parca ar fi zis ca termina intr-o zi.
Deh ce sa-i faci, si noi la randul nostru am 'gaurit pe altii la crieri'.
Cred ca 2 zile din 3 vom sta pe la socri, oricum ei sunt plecati in statiune. Dar mie chiar imi trebuia odihna saptamana asta. Sper macar sambata sa nu mai bocane, sa pot dormi pana tarziu, alfel voi fi cheauna la nunta.
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!
rodicamaries spune:
Buna burtici... pentru fiecare mamica cu burtica de aici. Ma bucur ca sunteti bine, iar cele care au mici probleme, o sa treaca...
Tomasa multumesc pentru raspuns, o sa-l intreb si pe medic, sa fiu sigura ca nu ma mai da cu lama ulterior.
Youngrita200, ma bucur ca a mai aparut o baimareanca pe aici, si nu-s singura, pastram legatura... unde o sa nasti? la ce doctor esti?
Pupici...
Asa creste Matias Filip
Rodica 35+ Matias Filip
AMR 4 sapt
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Am ajuns acasa de la analize, gata sper sa fie ultimele.
Sim la ce ora mergi la dr.? Iti doresc sa te intorci cu vesti bune, lasa emotiile, nu ai nevoie de ele acum.
Eu am dormit tare prost, asa ca acum trec sa recuperez somnicul.
Bebe a avut o dimineata tare agitata, nu prea imi dau seama ce a muncit el prin burtica mea, dar de la 6 pana pe la 9 a lovit si a facut tumbe la greu, ziceam ca vrea sa plece cu burtica cu tot.Sper totusi sa nu-si fi schimbat pozitia, credeti ca mai are loc sa faca asa ceva????????
cecilia,36+Cristian
Yaia spune:
'Neata, fetele!
Noi ieri am fost la o petrecere, la ziua de nastere a unui prieten si am mancat muuuult de tot. Dar chiar la sfarsit, la insistentele gazdei, am bagat si un mititel si nu prea mi-a picat bine. Sau poate ca a fost tona de mancare pe care am bagat-o care nu mi-a picat bine!
Am si eu o mica problema si incerc sa aflu ceva sfaturi de la voi. Eu pana acum nu am avut probleme cu pielea, dar de ceva zile am observat (si eu tot in oglinda, din intamplare) niste mici firisoare rosii pe fesa stanga, sub piele. Pe dreapta nu am nimic. Aveti idee ce sunt? Acum dau dimineata si seara zona respectiva cu lapte de corp si masez zona la greu. Sper sa treaca, sa nu raman cu ele. Zic eu ca vinisoarele s-au spart, poate pentru ca dorm in special pe stanga. Voi ce ziceti?
O saptamana buna tuturor si nu incepeti cu nasterile, mai stati si voi o saptamana-doua.
Irina 31+