Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 26
Roxana_G spune:
Cecilia, am lamurit misterul tunetelor, la noi nu au fost si nici nu a plouat. Sotul meu a stat mai mult sa vada niste dvd-uri si mi-a zis ca au fost numai fulgere departe si nimic altceva. Altfel ma miram sa fi dormit eu asa mult si adanc.
Afibebe, sa va priasca clatitele si sa va fie de bine!
Sim, cum reusesti tu mamico sa gatesti atat? Eu nu ma dau in vant dupa gatit, fac numai chestii mai simple. Dar ador sa fac dulciuri.
Gabi, nu stiu cat vorbim eu sau BB despre carturi si trib, dar sa stii ca si Alex e pasionata de masini, curse si fotbal, asa ca suntem mai multi "baietoi" in familie.
Sim, am ratat intrebarea despre Medicover. Ce anume voiai sa stii despre pediatrii de acolo?
Carmen si Sim, nu aveti voie nici baitele parfumate, ca il grabiti pe BB. Ramane dupa lauzie, impreuna cu giugiulile de rigoare.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Multumesc mult pentru raspunsurile despre problema mea. Si mie mi s-a zis ca e de la presiunea pe vezica. Uneori nu se intampla o jumatate de zi, alteori e criminal. Ma simt asa aiurea...
Sim, acum am inteles intrebarea. Eu nu am mers la Liliana Calapod, ci la Nina Jianu, care era excelenta pentru bebelusi. Insa ea s-a mutat din iunie la Sanador. Insa cumnata mea merge la Calapod si e multumita. Eu merg cu Alex la Anda Fugarevici, este in Victoriei. Am descoperit-o de cateva luni bune si sunt foarte multumita. Nu stiu cum este pentru bebelusi, insa am decis sa il duc si pe BB tot la ea.
Rox 37+
sim_stoian spune:
Roxana, m-am hotarat sa ii fac lui bb abonament Kidcard la Medicover si vroiam sa aflu un pediatru bun pt bebelusi. Eu auzisem cate ceva despre Liliana Calapod, Mihaela Oros si Cosmina Cristea, dar vroiam sa aflu parerea voastra.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Am vazut ca Anda Fugarevici apare la sectia de medicina de urgenta copii, nu la pediatrie. Uffff, grea decizie, trebuie sa mai cercetez putin.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Roxana, cu sarmalutele m-a ajutat mama, eu doar le-am fiert si le-am halit
Gata, ma bag la somn. Noapte buna.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Pai eu asa am cunoscut-o pe doctorita, la urgente. Insa are si consultatii obisnuite. Nu stiu ce sa zic...eu sunt f f multumita de ea ptr Alex. Cu BB ramane sa vad de 2-3 ori, daca nu imi place il duc la Sanador la Jianu la care a mers si Alex pana la 3 ani. Pentru bblusi era ok, dar ptr copii mai mari de 1 an jumate nu stralucea. La Calapod am ajuns ocazional, am destule prietene cu copii care merg la ea, insa in ultima vreme am auzit de la ele si nemultumiri. Oricum e flexibila si are experienta. Mai mult nu stiu ce sa zic. Ana vorbea frumos de Dr Oros la care merge cu Miruna si parea genul de dr la care as fi mers si eu cu BB, insa eu prefer sa ii tin pe amandoi la acelasi medic.
Rox 37+
Roxana_G spune:
Gata, am dat ultimul atac la triburi si ma ma bag la nani cateva ore macar. Ma simt cam rau si sunt nervoasa, nu am rabdare nici cu Alex care se tot da pe langa mine sa ma iubeasca. Insa simt ca ma sufoc si vreau sa ma lase in pace, iar sariturile ei si loviturile nu ajuta deloc la durerile mele de burta. Bagat No Spa fprte si acum somnic.
Noapte buna si saptamana usoara!
Rox 37+
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Apropo de noaptea Perseidelor. Sper sa nu fie la fel ca anul trecut. Eram la mare si ne-am pregatit frumos cu paturica pentru admirat pe plaja, toate bune si frumoase pana la momentul cu pricina... nori grosi. Anul asta am sa stau cumintica in casa si am sa-mi pun dorintele din balcon.
Nuuu, Isabeluta, nici vorba de nori grosi...!!!
In sensul ca nici nu se pot vedea, ca iti curge apa-n ochi! Fulgera si ploua indesat! Siroaie!
In fine. Noi stim ca peste plafonul de nori cad 80 de stele pe ora, asadar ne punem 80 de dorinte pe ora si nici nu trebuie sa stam in suspans, cu ochii pe stele. Asa-i, fetelor?
Noapte buna.
Piciulika 32+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
devylla spune:
Neata!
Nu-mi vine sa cred ca e luni si sunt acasa.
VAd ca voi va plangeti serios de nopti chinuite.Eu din punctul asta de vedere n-am probleme,poate ma trezesc o singura data sa ma duc la toaleta...iar dimineata incep sa ma doara oasele si atunci fac ochi,dar in nici un caz nopti nedormite.SAracutele de voi,hai ca mai avem putin.
Parca Sim intreba de zgomote ciudate prin burtica.Si eu le am cateodata...zici ca sunt asa bule de aer...o fi bine,o fi rau?
Myral e bine oare?Deja incep si eu sa ma ingrijorez...
DAr Annisia ca nici ea nu a mai intrat.
Ieri am facut curat in camera bebelinei,mai am de dat un aspirator si-un mop si gata.Apoi sa vina patutul si am terminat.Bine....nu se compara cu minunatiile de camarute pe care le-ati decorat voi
Ma duc sa-mi fac o cafeluta
Sabina Y. 35+
japonia prin ochii unui amator
adimercedes spune:
Fetelor, vin si eu la raport.
Clipoceli in burta am si eu, dar sunt sigura ca sunt de la apa multa pe care o beau. Plus ca de obicei apar cand mananc cirese si beau multa apa dupa. La mine nu e de la bebe sigur!
Sotul a venit cu bine de la conferinta, a fost foarte multumit de prezentare, desi a venit acasa doar sambata pm in loc de vineri seara. A fost ok, totusi, ca eu nu am probleme. dar m-a sunat sa verifice ca e ok sa stea pana sambata si sa nu ma supar ...
Deci sambata a venit direct la magazin si noroc ca a venit dupa mine, ca m-a cam luat cu ameteli cand mergeam spre masina. Noroc cu el, ca altfel eram singura si nu stiu cum as fi ajuns acasa. In seara aia am fost invitati la niste prieteni si am jucat un Settlers of Catan in 6. A fost f fain, dar a durat 4h si am ajuns acasa dupa 1 noaptea. Duminica am avut "liber", deci am reusit sa dorm mai mult de dimineata, cred ca putin dupa 9 m-am trezit. El s-a dus la magazin, iau eu am stat acasa si am reusit sa ma bag in pat pe la amiaza. Am si uitat cum e sa ma odhnesc de amiaz, ca nu am mai facut-o de cateva luni... Am si uitat cum e sa stai intinsa in pat in mijlocul zilei . Seara am avut prieteni la noi: am facut pui la cuptor cu quiche, am avut strudel de mere cu inghetata si am jucat un Tikal in 4. Supeer. Insa cand m-am bagat in pat nu am reusit sa adorm deloc. Bebelusa era activa, agitata chiar, eu simteam ca adorm si ca nu mai pot respira si ma trezeam . Pe la 2:30 m-am ridicat si m-am dus in bucatarie si mi-am incalzit niste lapte pe care l-am baut cu 2 lingurite de miere. Bebelusa s-a linistit instant si cred ca ma calmase si pe mine, ca am reusit sa adorm intr-un tarziu. Azi dimineata la 7:30 sus si acum sunt la magazin. nu ma simt eu stralucit, dar nu e nimeni pe aici, ca angajata principala si-a luat liber azi, iar cei 2 studenti carora le-am dat o sansa nu sunt de gasit si ma enerveaza ca nu ma pot baza pe ei, ca ma lasa cu ochii in soare cand am mai multa nevoie...
Azi sotul e la operatie. Tocmai am vorbit cu el la tel. Cred ca il iau in sala pe la amiaza. Dupa ce inchid "taraba" ma duc sa il vad, cred ca pana atunci se trezeste si el. El spera ca ii dau drumul azi acasa, eu insa cred ca doar maine, ca trebuie sa il tina sub observatie.
Oricum, ma duc sa ma asez pe scaun, ca bebelusa are chef de flexat muschi si simt ca nu mai pot sta in picioare. Azi am o zi lunga .
Si ca tot povesteati de mancare. Mie nu prea mi-e pofta de clatite, sarmale si alte minuni, ca la noi e cald si parca nu prea merg. E o vreme de primavara, superba, au inflorit magnoliile, eucaliptii, o frumusete. Insa tot fac diseara o supica de pui cu galuscute - pt sot si poate niste gris cu lapte - pt mine.
In rest, imi fac nervi ca nu stiu nimic de viza mamei, mai sunt 3 sapt si ar trebui sa zboare, insa nici o veste . cei cu rezervarile de avion ma preseaza sa iau biletul - e si normal. Cred ca am sa sun azi la ambasada sa vad ce si cum.
Acum va pup, ca ma duc sa ma asez. Mai intru eu, sa vad cum apuc.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii