Mamici de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Sim, nu te speria cu zgomotele din burta. Cred eu ca sunt firesti, si eu aud niste zgomote care clar nu sunt ale mele...dar e logic ca bb se misca prin lichidul amniotic si clipoceste.
Roxana, s-a dat drumul la Triburile. Mi se pare mie sau triburile noastre sunt in razboi?

Andreea 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Si nu mai spun ca si branula noua s-a infundat de dimineata. Am un cheag si pe vena asta. Se simte asa... ca un bob e mazare. Nu vreau sa-mi pun iar popoul la bataie. Cica problema mea se numeste flebita.

Ce ma fac? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Poate cele care ati mai stat prin spital cu branula....
Am citit de Lasonil N, Hepatrombin, Lioton ca ar ajuta la disparitia cheagului, insa nu scrie nimic nicaieri, pe prospectele astea de pe net, daca dauneaza sau nu la gravide, in speta lui bebe. Si nu-mi spuneti sa-mi sun dr-ii, ca unul e "intr-o pestera", si cel da la Bd tot in concediu.

Emma, mi-am amintit ca tu faceai tratament pt varice. Care era substanta activa?

Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Bune, fetelor! N-am mai intrat de vreo 2 saptamani, cred, desi saptamana trecuta am inceput si eu prenatalul. Va citesc in fiecare zi, insa nu mai am suficienta energie sa si postez. Sunteti asa harnice la scris!
Sa incep deci povestea...
Am dormit aproape neintrerupt de cand stau acasa, nu mai am contractii, nu mai simt presiune mare in pelvis, nu mai sunt umflata ca un hipopotam, ca mai fizic vorbind, numai lucruri bune. Psihicu e insa destul de oscilant, ba sunt super vesela, ba ma deprim instant fara motiv.
Am fost vineri la doctor, fetita e bine, intoarsa si gata de start, ba chiar un pic cam jos fata de cum ar trebui, cica. Asta inseamna ca tre sa stau cuminte si sa ma odihnesc mai mult...
Eco de trim.III o s-a fac pe 24 august si mai vedem atunci, iar urmatorul control la dr.Radoi va fi la inceputul lui sept. si pe urma cred ca ne mai vedem la nastere.
Adica, nu ma pot plange.
Ma bucur in fiecare zi cand citesc si aflu ca toata lumea este bine, ca bbii stau cumunti si nu se grabesc inca sa iasa. Transpiratii, ameteli am si eu, dar mai am cel mai bun sot din lume(cel putin de cand sunt gravida)si nu vreau sa ma gandesc la nimic rau.
O zi buna tuturor si promit sa mai intru, imediat cum imi conving barbatul sa mai lase fabricile si pietele din Kapilands.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Nana, felicitari pt achizitie. Eu nu te pot ajuta cu prospectul ala in limba romana, insa iti pot spune cat de bine functioneaza masina de spalat vase Iulian. De cand sunt consemnata la pat, fuctioneaza la parametri.
Mai greu e cu butonul start, dar azi chiar nu mai avem farfurii in ce manca, asa ca s-a pus pe treaba. Si are de frecat la ele nu gluma, ca s-au uscat resturile pe ele. Cred ca intr-o ora termina, deh... are vreo 3 teancuri gata sa se prabuseasca.

Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Eu n-am cumparat inca nimic, dar ma gandesc ca mai am destul timp, sunt doar 32 de sapt si suntem in intiziere cu vreo 4-5 zile. Mi se pare ca trebuie sa cumpar asa de multe, ca nici nu stiu de unde sa incep. Am auzit ca la Universitar (m-am hotarat pana la urma sa nasc acolo) iti poti imbraca copilul cu hainele tale, insa nu prea stiu ce sa cumpar si-mi e si foarte greau sa ma misc de acasa fara masina. Cred din ce in ce mai mult ca Bucurestiul nu e pentru gravide, deci ma limitez sa stau in casa, mai ales ca mor de cald. Sper sa nu vina iar zile caniculare, ca pe mine astea m-au destabilizat luna trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Cine ma ajuta si pe mine sa pot vedea "Mama si copilul" de Capraru prin mailul comun, va rog!!!
Multumesc

isabeluta33+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Alinush, fuguta la spital sa schimbe branula, sa gaseasca alta vena sa poti face tratamentul. Eu zic sa nu iei nici un alt fel de tratament dupa ureche. Si stai si tu cumintica, in rest!
Bee 30+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

alinush_25, am cautat pe net si am gasit un remediu naturist care clar n-are cum sa afecteze bb. Uite:

FLEBITA
este inflamatia venelor, uneori cu formare de cheaguri de sānge īn interiorul lor. Remedii naturale pentru flebite si tromboflebite. Uz extern: cataplasme cu frunze de varza cruda, frunzele mai īnchise la culoare, bine spalate. Uz intern: infuzie din seminte de anason, 4 grame plus frunze de patlagina SO gr la litre de apa. Se beau 4 cani pe zi. Frunza de vita de vie, 50 gr la 1 litre de apa. Se bea o cana dupa mesele principale. Decoct din frunze de alun,10 gr la 0,80 litre de apa. Fierbe 5 minute, apoi lasate la infuzat īnca 5 minute. Se is o jumatate de pahar pe zi. Bai: se fac 15 bai calde a 15 minute sears la culcare īn 5 litri apa calda si 600-700 gr drojdie lichida. Picioarele se desumfla, varicele dispar, flebita se reduce ca volum. Nu se mai simte oboseala la picioare.

Mai caut si daca mai gasesc ceva iti mai scriu.

Andreea 37+ cu

Mergi la inceput

Am mai gasit ceva mai mult www.boli-medicina.com/medicina-naturista/Aparatul-circulator-bolile/Vase-sange/Arterite-flebite-BM-COM.php" target="_blank">aici

Andreea 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, la mine nu merge site-ul cu triburi nici acum.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput