Mamici de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Roxana, pe la 11 a mers, eu am reusit sa-mi fac upgrade-urile...da' acum ia uite ce zice: Din cauza unei greseli pe server, cauzata de un DDOS, vom face un rollback al jocului de sāmbata dimineata ora 5:45. Lumile sunt deocamdata īnchise pentru rollback pāna la ora 14:00.Fiecare cont premium va fi prelungit cu 4 zile, ca mica recompensa.

Teoretic ar trebui sa sisteze si atacurile date in perioada asta...asa ar fi corect.

Andreea 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Bee, tocmai ce am schimbat-o aseara la 20.30. Deci e "proaspata".
Andreea, cred ca raman la frunza de varza astazi, ca alte seminte si fructe pt tratament nu gasesc.

Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, Cecilia, despre ce tunete si despre ce ploaie vorbiti voi? La noi nu a dat un strop noaptea trecuta.

Afibebe, mie imi facea bunica, Dzeu sa o ierte, niste clatite de post, fara oua si cu apa minerala. Poti sa incerci si asa.

Bee, viespe noaptea cam greu sa fie, oricum daca a trecut si nu s-a umflat e bine. Eu ma joc acum cu Alex de-a picnicul (dar cu laptop in brate) pe terasa, insa cred ca m-a intepat albina in picior. Nu am simtit, acum ma ustura si ma mananca si s-a umflat parte din talpa.

Andreea, la mine nu merge site-ul. Ce trib esti? daca esti -300-, atunci da, suntem in razboi. Si la fel TLLA. E 14.05 deja si tot nu merge. Oricum inteleg ca ne da inapoi, si eu mai aveam un atac si ma improprietaream cu un nou sat.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Acum nu mai merge iar site-ul. Asta e, ma bag la somn.
Cecilia, vad eu ce spune medicul maine. Eu nu ma bag in seama sa ii spun sa il scoata mai repede. El va lua decizia pentru ca stie cum e cel mai bine si am incredere in deciziile lui.
Andreea, deci si la tine se aud zgomote de alea ciudate. Mi se pare ciudat ca se aud pentru ca nu exista aer ca sa poala clipoci asa.
Am papat, a tras bebe portia obisnuita de sughit de dupa masa si acum o sa ma bag in pat la somnic iar. Sigur fac rezerve de somn pentru mai incolo, altfel nu imi explic. Eu nu eram asa.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Gata, mergeeeeeeeeeee! Dar ne-au dat inapoi la nivelul de sambata dimineata. Am primit bonus niste zile de cont Premium, asa ca bag tare.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Roxana, eu nu imi aduc aminte decat de un tunet de asta-noapte. Ori am visat si eu si Cecilia, ori chiar a plouat. Dar a zis si Luy ceva de ploaie, deci as fi tentata sa spun ca intr-adevar a plouat.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Roxana, sunt din KYP

Andreea 37+ cu

Mergi la inceput

Mi-ati facut pofta de clatite...si nu de oricare, ci de alea uriase din regie. Offffff!

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Am terminat o ciorbica de perisoare inceputa de sotul meu si am pe foc friptura, care e aproape gata. Am decis ca nu e cazul sa fac si o garnitura si am observat cu ocazia asta cate ne mai trebuie in casa, ca de ne-am mutat abia de o luna. N-am condimente de nici un fel cu exceptia unui biet piper negru, pe terminate si ala.
Observ ca e liniste ca de duminica dupa-amiaza... Somn usor, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hallo,mamici!

mai,da ce-ati mai scris......

Ieri m-am tinut de cooking:supitza de rosii,budinca de macaroane si sufleu de dovleceiGabitzu,ca tare buuun mi-a iesit!
Mai am o portie!
Rox,si eu ii fac de obicei pane,dar inghit cam mult ulei si mi se par gretosi,plus ca nu vroiam sa maninc usturoi.Ai grija ,te rog,cu lesinurile tale.Nu-i a buna!Sabinelu' are dreptate:i a si tu Mg!Cit despre vizita am retinut:Lu-Joi,inclusiv!Ne vom vedea cu sigurantza.Sa-mi spui doar venind dinspre Tunari pe unde intru:inainte de scoala sau dupa!C-am vazut 2 drumuri.Oricum vorbim atunci.Inca nu stiu ziua exacta,sa vad ce gasesc la servici luni!
Si daca nu te simti in stare nu te du la nasi!Simplu!Cred ca te inteleg fff bine!
Dupa ce ieri am fost ca o:am dereticat,am gatit,am fugit c-aveam programare la coafat si manic+pedic,seara ne-a scos si pe noi tati in oras(el a fost la serv.pina pe la 18).
Am fost la Thalia!Dupa ce ca acasa mi-am degustat toate mancaricile,acolo am mai purcelat(ca s-o citez pe Nana)niste cartofi weges cu degetele de pui si-un sos ranchers bestial+2 portii de castraveti murati-o nebunie curata.Una a fost din partea casei,ca mi i-au adus la degustat si daca mi-au placut,mi i-au lasat!
Iar bomboana de pe coliva afost o portie mare de inghetata(again) Tiramisu!Era prima oara cind mincam,are si ceva blat si inghetatat si frisca!wow,nu va pot spune ce senzatii!Judecati si voi ce talmes balmes de mancare era la mine in stomac+limonada+un pahar de spritz alb+apa minerala.Noroc ca am avut maalox in geanta ca altfellll....
Cit despre zgomotele lui bb,si eu am auzit de multe ori.Sambata trecuta ,cind am fost la Ploiesti,a venit si sora mea,si-l tot mangaia pe Mihnutzu',il pupacea prin burtika si il asculta cu urechea:si-mi zice:,,vai,Teo,parc-ar fi intr-o piscina,asa se aude bildibic!
Plus ca,intr-o dimineatza,m-am trezit pt.baie si nu ma mai lua somnul,bb se vanzolea de zor si mi s-a parut ca aud ceva exact ca un ras de copil
Azi m-am trezit ca o flaore pe la 8/30-9,azi nopte m-am speriat putin de tunete,dar a inchis tati repede usa la balcon si-am dormit ca belfera.
Am fost pe la Cora dupa oaresce cumparaturi,apoi in Bricostore sa mai ia tati un AC pentru hol si bucatarie(aveam doar in dormitor si sufragerie)si-am facut si-un pic de piatza!
Am cam obosit,ma duc sa ma intind putin!
Va pup si-o dupa amiaza faina va doresc!

Teodora 30 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput