Mamici de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neata, burtici!!
La noi o noapte linistita!
Abia m-am trezit iar azi avem program de lenevit in casa si de stat pe terasa la soare. Se anunta o zi insorita, cu mult soare. Deja este de ceva timp sus pe cer.
Tati va sta azi sa monteze masina de spalat vase, ca a cumparat ieri. Apropo: mai are cineva Electrolux ESF 45010? M-ar interesa si pe mine manualul ei de utilizare ca astia ne-au dat in Daneza, norvegiana, suedeza. NIste idioti. Am incercat pe net dar nu am gasit pe nicaieri.
Pupici si revin. Ma bag si eu la o mica!

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata si de la noi.
mama ce vreme a fost in noaptea asta.
asa bine am dormit pana la 6 cand am mers la baita si dupa aia am dormit pana la 10.
sunt odihnita si linistita.Doamne tie iti multumesc ca am scapat de starile alea tampite.

mi-am trimis sotul dupa cozonac bavarez.am pofta....
mi-ai facut pofta Raoxana cu clatitele Alexandrei.Ei bine eu am tinut postul asta si mai sunt 2 zile si gata.Dar vin eu din urma.Deja mi-am anuntat sotul ca vreau miercuri clatite.

Azi e zi de leneveala vorba Nanei.
Va pup si o duminica placuta.

AFIBEBE36+Cristian Nicolae

AMR 8 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Buna dimineata! Am dormit si eu bine asta-noapte, cu doar 2 vizite la baie. Mi s-a parut ca ar fi tunat asta-noapte, dar imi era prea somn. Am vazut acum mesajul lui Luy, inseamna ca nu mi se paruse.
Luy, vergeturile le vad in oglinda pentru ca nu ma pot rasuci atat de mult incat sa le vad direct. Ca sunt destule, iar acum sunt rosii .
Gema, ar fi mai bine sa te duci cand ai programarea ca sa nu ai surprize, mai ales ca vii de la Ploiesti - ai vazut ce povestea Nuchi si era si ea venita de la Galati. Sau posteaza un mesaj la aspirante si incearca sa faci un schimb de programare cu una din fete. Eventual intreaba cine mai merge pe 24.
Roxana, bine ca azi merge pagina, m-am pus pe recuperat .
De ceva timp in burtica mea se aud zgomote ciudate uneori. Cand se misca bebe, parca se aud bulbuci de apa. Ati patit asa ceva?

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata burtici!

Afibebe ce bebe grasunel ai. Sa fie sanatos.

Nu am chesf sa fac nimic azi, ploua si e urat. Doar ca mi-e pofta de niste praji si poate dam o fuga sa alegem ceva.

De ce va simtiti asa vinovate cu bautul cafelei? Eu beau in fiecare dimineata cafea ( fara lapte ) si nu am contraindicatii. Am in schimb o tensiune de aviator. Mi s-a spus sa nu beau cafea neagra dar cand eram internata in spital cu angerari, la inceputul sarcinii. Dar si atunci mi s-a dat unda verde la cappucino. Dr. mea spune ca o cafea mica dimineata nu are nimic.

Duminica placuta!

Flavia 31 cu si Stefan

AMR 7 SAPT.

http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna,
acum m-am ridicat din pat, mi-a facut puyu cafeluta si am lenevit la tv ca peste noapte nu prea am avut stare, am avut burtica tare si nu prea mi-am gasit locul, incepusem sa-mi fac griji , da acum e tot ok, oricum de maine schimb saptamana si sunt linistita ca am ajuns la termen
Sim te inteleg perfect, si bebelina mea pare sa nu mai incapa si bate in toate partile, simt cateodata ca vrea sa iasa prin piele , cat despre vergeturi , am cateva noi aparitii pe coapse si sunt f urate

nu prea am chef de nik azi, o sa mergem la socri la masa la pranz ca eu nu am chef de gatit si poate facem o plimbarica prin parc

sa aveti o duminica placuta

poze
36+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Eu am avut o noapte aproape buna, daca nu ma trezea ploaia pe la 4 totul era ok, dar si asa am dormit bine, era racoare in casa. Vorbeati zilele trecute de stari nasoale, transpiratie si ceva ameteli, sunt si eu pe acolo, mai ales la capitolul transpiratie noaptea, eu nu am avut astfel de stari inainte, dar trecem noi si de astea.

Va uez la toate o saptamana placuta, linistita, si sa veniti maine cu vesti bune de la dr.
Sim sa nu te grabesti, totusi, e mare bebe al tau dar mai lasa-l o saptamana -doua, ce zici?

Al meu bebe e tare smecher, aseara cand juca steaua era si el cred pe teren, doar ca poarta si mingea erau burtica mea, este stelist sigur, nu a avut aceleasi reactii la alte meciuri.Suntem noi mai mici, dar suntem voinici, nu?????????? Bebe Stefan te ajungem noi din urma....

cecilia,36+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna ,
Eu am dormit neintoarsa cu o pauza absolut necesara. Nu m-a deranjat deloc furtuna. In rest m-am trezit cu un chef nebun de leneveala, dar m-am mobilizat pana la urma la un orez cu pui...si niste vinete.
Ieri insa am comis-o in stil mare: am fost la plimabare cu sotiorul si m-am delectat cu ceva prajituri bune. Acum nu m-am pot abtine de la pofte asa ca mai recuperez cu o . Hmmm!!!

isabeluta33+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Neata si de la noi. Noi am bantuit azi noapte.
Deh aseara am fost cu finii sa dam comanda de lumanari de nunta, buchete, aranjamente, etc. Si fiind 4 persoane, 4x4xN idei, ne-am holbat vreo ora jumate la cataloagele alea, am cerut eu un scaun la un moment dat, insa nu mi s-a oferit decat un coltisor de raft, pe care am stat cu grija.
Am dat apoi o raita pe la spital sa-mi schimbe o prietena branula, si mai ca-mi venea sa raman la spital, ce de contractii si dureri aveam.

Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Aseara ne-am intors si de la tzra, nu de alta dar sa ies de n ori pe noapte afara din casa pe motiv de "mers la baie" e cam horror. Eu ma scol constiincioasa din ora in ora, asa ca...........Si colac peste pupaza, vineri am ajuns la tara odata cu o minivijelie, care se lasa cu pana de curent. Romantic nu gluma. Baita la fata la lumina lumanarii, citit cu lanterna (ca eu daca nu citesc nu dorm). Si noaptea? Bzzzzzzzzzzz, bzzzzzzz, la urechile mele. Imi zic, "eeee, gandac zburator" ca doar sunt multi anul asta. Apoi iar bzzzzzzzz, bzzzzzzzzz, poc pe mine in miezul noptii. EU racnesc iau chestia de pe mine, o arunc jos si ma trezesc intepata in mana. Acum ce te faci in casa, ca electricitate ioc, lanterna o stricasem intr-unul din drumurile afara.......? Cred ca a fost o viespe sau o albina, ca locul intepaturii se vede, dar acul n-a ramas acolo. Am frecat cu sare, m-am agitat si m-am necajit, dar a trecut. Imi faceam griji ca tocmai acum m-a intepat minunea, cand sunt gravida.
Si aseara, am venit acasa, fara Ana, cu gand de curatenie pe ziua de azi. Si drumul back home, nu mai spun: groapa langa groapa. AM zis ca raman fara burta si nervi. Cred ca s-a cam zis cu drumurile la tara pana nasc. Nu mai spun ca dupa ce-am ajuns acasa, 5 minute dush, imbracarea si fuguta la film cu barbatul si cu nasii. De-am ajuns la 1 acasa. Asa ca.........am fost rea si acum patimesc cu niste dureri de burta, de nu pot sa ma mishc..
NAna, sa-ti fie de bine mashinuta de spalat vase.
Felicitari fetelor pentru vesti bune despre bebei!
la toata lumea!
Bee 30+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bravo burtici, se pare ca a mai venit somnul pe la noi!

Roxana, vezi tu daca rezisti bine, dca nu lasi reprezentantii si tu vii la odihna!
Nana, felicitrai pt investitie!

La noi a iesit soarele, ies la plimbare inainte de papica!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput