Fetele din America (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pai da, nu l-am certat, ci am accentuat ca uite ce tare a fost el ca a stiut sa vina acasa de acolo fara probleme, dar desigur data aviatoare uite care e statia corecta :)) In fine, a fost vina mea, mai ales ca stiam ca el viseaza in timpul zilei f. mult, ar fi trebuit sa il duc la statie de mai multe ori. Uite ca am avut asa de mari emotii cu ziua asta si de ce ti-e frica nu scapi, parca am avut o presimtire ca ceva nu va merge bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si noi stam in walking distance de scoala (adica aproape 2 mile), asa ca toti copiii de aici merg la scoala cu masinile. Uneori mai multi cu o masina (un parinte). Dar am vazut ca vine chiar la noi in poarta un autobuz de la o scoala de mai departe si nu pleaca pina nu vine mama fetitei sa o ia din autobuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Ar trebui sa faci reclamatie,sa le spui sa nu mai lase copilu sa coboare aiurea,in cazu; de fata soferul e de vina si nu copilu. brr brr nu as fi vrut sa fiu in situatia ta.

Noi am locuit in canada si fetita mergea la gradinita cu autobuzul ,soferul nu o lasa sa coboare daca nu ieseam eu in fata casei. Maine nu il asteapta nimeni?
apropo si la noi au fost azi 102 grade in rapid city.

Mergi la inceput

Ba da, il asteapta mama prietenului lui, vecini, la care va merge zilnic de la 3.30 la 5pm. Dar voi fi si eu si maine. Si poimaine. Maine urmaresc autobuzul cu masina mea, de la scoala pana in statie. Si eu cred ca soferul e vinovat, o sa spun la scoala despre situatia creata. Dealtfel fi-miu stie sa vina si pe jos de la scoala, deci problema nu e ca se pierde, dar nu e safe sa mearga singur totusi la 5 ani, ca scoala nu e chiar la 2 minute de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ruxij, cel putin acum baiatul a invatat lectia. Sunt convinsa ca nu se va mai repeta. Si eu zic ca soferul e cel vinovat. ca de la el ai pretentii nu de la un copil de 5 ani care viseaza mult, gandurile il fura, nah e copil.
Pazeste autobuzul si eventual vorbeste cu soferul, nu la scoala. Este acelasi sofer in fiecare zi sau se mai schimba?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

vai ruxij, nici nu vreau sa ma gandesc cat de suparata erai.
Si eu sunt de parere ca soferul a gresit.
Vezi de ce e buna cel mic telefon.. mijloc de comunicare.. 4 numere si 911 pe el poate avea numai... eu nu as mai ezita chiar maine as cumpara, de frica sa nu se intample ceva . "poate sunt eu mai panicoasa".
Ma bucur ca e Bogdan bine si a ajuns cu bine acasa inaintea ta

Ramona si eu ma bucur ca am cat d ecat o sansa la scoala aceea. Acuma sa vedem luni la prima ora ce rezolv.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

E acelash sofer. Sper ca va fi OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ruxij, felicitari pt inceperea scoli!!!!!! Sa ne povestesti cum se descurca si ce fac!!!!

Noi ne pregatim de plecare (in sfarsit!!!)...vineri dimineata avem avion...
Luni incepem gradinita!!!!! David abia asteapta!!!

Gabb, si David poarta ochelari de soare tot din necesitate...il orbeste lumina...de fapt si pe mine ma deranjeaza foarte tare soarele (mai ales la volan)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Sanzi, multumesc si drum bun catre casa! Sa va reacomodati usor cu fusul orar si tot.

Azi dimineata l-am dus pe copil la autobuz si am vorbit cu soferul, l-am rugat sa aiba grija sa coboare la statia la care trebuie si in nici un caz mai inainte. Apoi m-am dus la scoala sa mai duc niste supplies pe care le uitasem ieri si am si asteptat autobuzul. Bine am facut, ca era una care astepta copiii la usa autobuzului si ii indruma catre usa gresita. Adica zicea "kindergarten si first grade usa din stanga". Dar sunt cateva clase de kindergarten si first grade si la usa pe care intra aia de clasa a treia, care nu era in stanga de nici o culoare si acolo era si fi-miu. Fi-miu, cu o fetita vecina, se tineau de mana si fetita zicea: noi unde mergem, noi unde mergem. Aia intreba: kindergarten, to the left! Adica gresit!! Noroc ca am fost eu acolo si le-am zis pe ce usa sa intre. Fi-miu zicea: don't worry crystal ca eu stiu unde e clasa noastra:)) Da' dc. l-ar fi indrumat tipa aia la usa gresita cred ca nu mai stia. Oh well, azi cred ca coboara bine, nu o sa mai fie original, da' ma duc si ma tin dupa bus oricum. Si maine ma duc la lunch, ca azi am kkteluri de meetinguri si nu pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Chiar ma surprinde slaba organizare de acolo. N-am patit atitea in tot anul cu Alexandru! Clasa intii era cu totul separat nici nu ar fi avut cum sa se incurce.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput