Fetele din America (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

la mine e ... 93 degrees Fahrenheit = 33.8888889 degrees Celsius

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Roxana, multumesc de raspuns . Probabil am sa comand de pe site-ul din UK.

Gabriela, stiu marcile care se gasesc pe piata nord americana, dar .. ce sa-i faci, fiecare cu piticul lui, eu am mare incredere in Milupa si in general in chestiile produse in Europa ... incerc doar sa-i ofer copilului meu cea mai buna varianta dupa laptele matern (la Matei nu am avut lapte decat 3 luni, dupa care urla de foame rau de tot si nu mai lua in greutate, asa ca ... am ajuns la Milupa).

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Al meu copil a crescut cu Similac (e drept ca doar ca si completare la laptele meu) intr-o luna cat altii in trei :)) Adica ca bebe a avut greutatea si lungimea medie la nastere si dupa o luna a ajuns in 1% greutate si 5% lungime si asa s-a mentinut pana cand a inceput sa mearga, cand a scazut in greutate. E bun cam orice lapte se gaseste pe aici.

Gabriela, ma bucur ca ai aflat vesti bune despre scoala. Sper sa fie locuri si sa il primeasca pe Julian. In felul asta si scapi de vecinii aia.

Fetelor, ce calduri la voi! Si la noi tot cam asa, sambata si duminica am stat la piscina, dar de azi s-au inchis piscinele publice ca a inceput scoala. A fost prima zi de scoala a copilului. A fost scoala doar de la 12 jumate la 3. Am mers la 11 cu ei, le-am dus lucrurile, le-am vazut clasa. Eu la trei m-am dus sa vad ca se urca copilul in autobuzul bun. S-a urcat si m-am dus si eu fuga inaintea autobuzului sa il astept in statie la coborare. Mare greseala, ar fi trebuit sa urmaresc autobuzul cu masina. Cand vine autobuzul la statie, copilul meu nu mai era in autobuz. El coborase cu cateva statii mai inainte, pe o strada mare si circulata, nu prea departe de noi. Era sa fac infarct! Fugi sa il caut, intreb lumea, aflu ca da, era un baiat care mergea pe trotuar si a facut la dreapta in cartierul ala (al nostru). El a vazut niste baieti mai mari ca au coborat si a coborat si el ca i s-a parut ca stie sa mearga acasa de acolo. A mers bine merci si a intrat in casa, unde nu era nimeni, eu fiind pe strazi cautandu-l. Oh, well, am zis ca nu i-am explicat suficient de bine unde sa coboare, doar i-am aratat asa cu mana din usa, dar ar fi trebuit sa il duc de mana chiar in statie sa ii zic: aici cobori! Azi l-am dus cu masina pe traseul autobuzului si am exersat de mai multe ori unde sa coboare. Sper ca am slabit cel putin 1kg alergand pe strada dupa copil:)) Nu spun ce spaima am tras si ce spectacol au avut vecinii cu mine alergand de nebuna cu papucii in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Carmen, Milupa/Milumil nu sint formule umanizate. Nan (de la Nestle), Similac, sint formule "umanizate" (au compozitia foarte apropiata de a laptelui matern). Milupa este f. dulce si mai are ceva adaosuri care nu se gasesc in laptele uman (si nici in formulele "umanizate"), deci sugarii crescuti cu asa ceva au un risc crescut de obezitate. Cred ca si fierul este mai putin in Milupa. Nu am acum clasificarea lapturilor-formula in functie de cit sint de "umanizate", ca as fi scris aici diferentele.

Daca nu vrei Similac, poti lua de aici formula de la Nestle, doar ca aici se cheama "Good Start". Poate se gaseste chiar si Nan, nu stiu sigur, ca nu am cautat. Dar folosind formule "umanizate" este mult mai putin probabil ca bebelusul sa faca ceva alergii, atit acum, cit si mai tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Lia, nici nu vreau sa ma gindesc prin ce ai trecut!!! Eu cred ca muream de inima pe loc! Mie mi s-a facut rau in doua ocazii muuult mai usoare decit ce ai povestit tu. Doamne, ce ti-e si cu copiii astia. Acum a invatat, nu? Mai bine mai urmareste-l tu o vreme.

Mergi la inceput

Maine poa' sa arda la servici, la 3 sunt la scoala la urmarit autobuzul, nu mai stau la statie. Desi cred ca de data asta va cobori unde trebuie, l-am dus de trei ori pe traseu pana mi-a zis "bine mama, dar numai o data mai mergem ca eu sunt obosit de strada asta" :)) Da' cine stie ce chestie cool sau ce baieti interesanti mai vede el prin alte statii si lasa ca stie el sa ajunga acasa Maine nu pot sa ma duc la lunch, da' poimaine ma duc sa vad ce naiba fac si acolo. Auzi, are un PIN number pt lunch, pai il tine el minte la 5 ani, ca eu l-am uitat deja? Pin number 0143 tb sa il introduca pe un keypad, nr. autobuz 2004, nr. clasa 26, e zapacit de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noi sintem foarte aproape de scoala si nu merge copilul cu bus. Dar imi imaginam ca soferul are o lista si stie unde trebuie sa coboare fiecare copil. Pai un copil de gradinita se poate incurca usor! Bine ca ai fost acolo.
Fetelor, e 9:30 si temperatura a scazut. E 101! Culmea e ca am fost la piscina si cind am iesit din apa tot mi-a fost frig! Ne-am gasit locul potrivit in TX, ca ne place la caldura. Doar ca azi mi se pare ca AC n-a stat nici o clipa. Sa vedem cit o veni de plata!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Alexandru avea sase cifre de retinut si nu le-a uitat! Nu uita mai, sa vezi ce repede se obisnuieste!

Mergi la inceput

Si eu ma gandeam la fel macar pt. astia mici. Dar fi-miu e mai inalt si o fi crezut soferul ca e mai mare. Prima data cand zicem ca are 5 ani, toata lumea se mira cica cred ca are 7. Ca am fost acolo n-a folosit la nimic, am alegat aiurea desculta si am bataturi in talpi acum, el a ajuns acasa inaintea mea.

Mergi la inceput

Cred ca te-ai speriat... Dar ai vazut ca s-a descurcat?

Mergi la inceput