Fetele din America (88)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ruxij spune:
Si i-am dat celular la el sa ma sune doar dc. are o problema si e confused
Si mie mi se pare prost organizat, confusing. Ce cauta kindergarten si first grade pe culoarul alora de a treia nu stiu. Cred ca fi-miu o sa si stea nemancat vreo doua saptamani pana se prinde, ca la asa organizare nu am incredere ca se ocupa de astia mici la lunch.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ramona J spune:
Pentru lunch vorbeste cu teacher. Ea ii supravegheaza. Asta a fost si grija mea, Alexandru nu era invatat cu mincare de genul ala si am avut emtoii la capitolul asta. Fiind in TX au in meniu enchiladas si alte chestii de genul asta. Noi nu mincam mincare mexicana deloc.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Nu stiu cum am dormit, ca sint cu capul spre dreapta! Ma si doare de lesin, cred ca imi trebuie un colac din ala in jurul gitului...
Gabbriela spune:
ramona cum iti e gatul... mergi cumpara un burete si punel in juru la gat.
si eu mai patesc si acel burete in juru gatului ma ajuta sa il tin drept si sa nu ma doara la fiecare miscare
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Ramona J spune:
Multumesc. E cam nasol, am mai patit din astea dar acum ma doare tare. Pina una-alta cred ca incerc un Tylenol. Poate se amelioreaza cit de cit. De felul meu rezist bine la durere, dar mai fac cite o miscare brusca si ma strafulgera durerea.
O fi virsta, bat-o vina!
ocebine spune:
Ramona, ia mai bine un Advil pentru ca e mai bun ca antiimflamatoriu decit Tylenol...si ia fro 4 odata ca sa se simta vreo diferenta.
Am venit si noi din weekenduri vesele...ne-am simiti tare bine, ne-am reincarcat bateriile...am pus poze la albumul de pe Webshots...
Lia, chiar ca brambureala la voi la scoala...la noi buserii (spre deosebire de walkeri) sint bine directionati si tot cu o eticheta pe piept vreo luna de zile. Soferul a fost vinovat 100% pentru ca a dat copilul jos mai devreme. Neaparat sa atragi atentia directoarei si invatatoarei de serviciu (stiu ca de obicei fac prin rotatie
serviciul cu buserii).
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Gabbriela spune:
fetelor, cele care lucrati pe la birouri.. cu ce programe mai lucrati voi...
folositi: outlook, PowerPoint, pulisher, word, excel.
Care le mai folositi?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
CriPOD spune:
Dragi vecine si pretine , ma scuzati si pe mine de indrazneala...
Aveti idee cat costa o pereche de UGGs in magazine in US. Ma astept ca preturile difera mult in functie de magazin, dar sper ca aveti ceva pont mai specific... Daca nu, oi apela la eBay. Sunt pt fata mea de b-day., thx!
mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)
ocebine spune:
Cele mai bune preturi le gasesti la Zappos.com. Eu de acolo ma aprovizionez toamna...UGG's RULZ!!!!!
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Ramona J spune:
Eu am luat de la Nordstrom parca. Vezi pe website, dar mai la toamna...