Fetele din America (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Ramona, multumesc de explicati... despre TX ... tot Ca va ramane, dupa 22 de ani aici, casa, si afacere ii vine greu sa se mute, si cred eu ca el baga motive la greu despre zone, numai sa ramana in CA

Scoli, mai multe motive m-au impins spre cea cu note mai mari:
Scoala de care apartin... ce nu imi place la ea:
- toti 3 copii vecinei "6 years, 11 years si 12 years" - toti merg la scoala de care apartin si eu
- procent ff mare de mexicani in clase, si se vb si in spaniola in clasa "asta nu imi convine de loc"
- note slabe la teste
- parinti nemultumiti de scoala, director, si profesori.

Ce imi place la scoala care am ales eu dar nu sunt sigura ca il va primi:
- procent mare de copii asiatici
- note mari la teste
- nu sunt copii vecinei acolo
- procent mic de mexicani
- se vb numai eng in clasa
- parinti foarte multumiti de profesori, mai putin de directoare

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Fetele din America, scuzati ca ma bag si eu ca musca in lapte pe subiectul vostru, am doar o mica intrebare: in State se gaseste formula pentru bblashi marca Milupa? Sau Aptamil? Ca in Canada nu gasesc si cum in decembrie se anunta bb 2, am eu un pitic pentru laptele asta, cu el a crescut si Matei si stiu ca e f bun, in Canada gasesc doar cereale brandul Milupa ... daca ati vazut pe undeva prin farmacie spuneti-mi si mie (eventual una online, dar nu neaparat), ca oricum vreau sa trag o fuga prin USA peste vreo 2 luni si as putea atunci sa merg tintit spre lantul de farmacii respective ...

Multumesc mult

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

Fetelor scuze ca va deranjez dar vroiam sa va intreb care este modalitatea cea mai ieftina de a primi un pachet din State? Asa ca va rog mult dati-mi si mie un sfat, voi cum trimiteti pachete in Romania si eventual cu ce costuri?

Irina,
Depinde in ce stat e soacra ta.
Noi (Illinois) folosim o firma romaneasca de transport (Best Trans).
85c/lb, minim 40lb la o adresa.
Din cate imi amintesc mai au filiale in alte state.

Daca te intereseaza iti dau un nr. de tel si soacra ta poate afla mai multe amanunte.

Carmen77
Cu baby formula e mai greu...in US gasesti Similac, Enfamil si Nestle.

Am gasit website-ul de la Milupa (north america) poate te ajuta cu ceva http://www.milupana.com/index.htm
(eventual trimite un email sau suna-i)

sau daca poti cumpara din UK
http://www.britsuperstore.com/acatalog/Milupa_Aptamil_Baby_Milk.html

O zi buna!!
Roxana

Mergi la inceput

am folosit Enfamil si am fost foarte multumita de el. Pana la 2 ani l-am folosit. De la 9 luni la un an tip I si dupaia tip II daca nu ma insel. Scria pe cutie ca se poate folosi de copii pana la 2 ani.

quote:
Originally posted by carmen77

Fetele din America, scuzati ca ma bag si eu ca musca in lapte pe subiectul vostru, am doar o mica intrebare: in State se gaseste formula pentru bblashi marca Milupa? Sau Aptamil? Ca in Canada nu gasesc si cum in decembrie se anunta bb 2, am eu un pitic pentru laptele asta, cu el a crescut si Matei si stiu ca e f bun, in Canada gasesc doar cereale brandul Milupa ... daca ati vazut pe undeva prin farmacie spuneti-mi si mie (eventual una online, dar nu neaparat), ca oricum vreau sa trag o fuga prin USA peste vreo 2 luni si as putea atunci sa merg tintit spre lantul de farmacii respective ...

Multumesc mult

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

am reusit sa alfu despre scoli.
- trebuie sa merg luni sa il inscriu la cea care vreau eu
- daca au locuri il va primi din septembrie
- daca nu au locuri, va fi pe lista de asteptare, va merge la scoala de care apartine si cand au locuri se poate transfera

sunt happy si cu asta, decat deloc

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

E bine. Intreaba daca o data acceptat e valabil si pentru anii urmatori, sau va trebui sa faceti operatiunea asta anual!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

au zis ca o data acceptat acolo nu mai trebuie sa facem aceasta procedura... va merge de la an la an, pana decid eu sa il mut la alta scoala, daca voi decide asta

quote:
Originally posted by Ramona J

E bine. Intreaba daca o data acceptat e valabil si pentru anii urmatori, sau va trebui sa faceti operatiunea asta anual!

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Fetelor, stiti cite grade sint la noi? 108F (42C)! Cred ca fierbe apa si in piscina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

La noi azi sint numai 38C. Hehehe, ce racoare eeeee.....

Mergi la inceput

Sa stii! Vad ca miine va fi asemanator. Anul asta nu am avut multe zile peste 100 (spre deosebire de vara trecuta). Oricum, mergem la piscina (la umbra) si e chiar bine. Asta am facut si toata vara trecuta (minus cit am fost in RO). Si ma mai mir ca nu plecam in vacanta... Sintem in vacanta!

Mergi la inceput