Fetele din America (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

tot ce m-am interesat e de pe acest site... nu stiu altfel cum sa ma interesez:
www.greatschools.net/modperl/browse_school/ca/3679/" target="_blank">la asta vreau eu sa il duc
www.greatschools.net/modperl/browse_school/ca/3678/" target="_blank">de asta apartin eu

PS: Ramona, ce petrecareatza esti... numai tu si vedetele isi serbeaza ziua de nastere 2 zile la rand.. felicitari pt asa o familie frumoasa. Sa fiti sanatosi si fericiti

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Din ce am vazut pe site si eu l-as duce tot la aceea la care vrei tu sa il duci. Chiar nu e posibil sa afli cumva dc. il poti duce la acea scoala?

Mergi la inceput

in 20 august incep inscrierile pt an scolar 2007/2008 - doar atunci pot afla... nu mai am rabadre, si am crezut ca cineva dintre fetele din usa s-a mai confruntat cu ceva asemanator si m-ar putea lamuri.
am sunat la nr de tel afisate pe site, imi zice sa astept pana incep inscrierile, nu pot da de o persoana.. am fost si la scoala, totul e inchis. Am sunat si la district, nici aia nu raspund...

quote:
Originally posted by ruxij

Din ce am vazut pe site si eu l-as duce tot la aceea la care vrei tu sa il duci. Chiar nu e posibil sa afli cumva dc. il poti duce la acea scoala?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am vazut si eu scolile, e mai buna cea la care vrei sa-l inscrii. Problema e ca au clasa mare la gradinita (asta incepe Julian, nu?) din cite am vazut eu.
Aici trebuie sa treci prin chestia cu acceptatul in fiecare an, deci la un moment dat risti sa fii nevoita sa trimiti copilul la scoala de apartii - deci alt dezavantaj.
Nu cunosti pe cineva care locuieste in zona? Sa te folosesti de adresa lor.
Daca nu si nu, haide in TX. Au scoli bune si vad ca voi locuiti in Orange County. Am vazut ca s-au mutat foarte multi de acolo, e un oras aici - ii spun Californialand! Asa de multi s-au mutat...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Ramona esti o dragutza. Cu mutatul in TX mai greu "uragane, umiditate vara , si temp mai scazute iarna decat in CA", sotul nu suporta frigul deloc, "zapada si inghetzul".
Julian ... Kinder incepe... nici nu stiam ca trebuie an de an sa il accepte acolo... dar nu e mare branza ori cum, ca la anu ne mutam in alt city... Dar vreau sa aiba o scoala buna, chiar de la kinder, nu numai din cls I. De fapt asta e si motivul mutari, scoli mai bune in acel oras... Temecula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pai ce, in Texas e frig, zapada si inghet? In Texas e cald tot anul, chiar mai cald decat in CA. Si eu stiu ca f. multa lume se muta din CA (stiu de zona Sacramento) in TX pentru ca in TX este cald si preturile sunt mult mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

ramona, La Multi Ani, tot ce iti doresti tu!
intradevar ai o familie super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

sunt asa de suparata...
tata face dializa de vro 10 ani si acum i s-a oprit fistula...
e pe cateter de vro 3 zile...sa vedem cum o sa se rezolve situatia, daca ii mai pot face alta fistula.

si sebi simte ca sunt suparata si plange si el...
va pup si numai bine.

Mergi la inceput

nu am fost in viatza mea acolo.. dar el zice ca acolo verile sunt prea calduroase, cu umiditate si uragane si iarna e frig, rau... comparat cu CA

pt mike 10 C deja e rece rece , daca ajunge la 0 C deja e teribil de rece

nu pot merge cu el nici unde daca nu e peste 18 C.. nici o vacanta de o saptamana macar nu vrea sa mearga la temp mai scazuete.

PS: Vita de vie: aveti asa ceva? Cu ce o stropiti?

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Madalina, imi pare rau pentru tatal tau. Sper sa se rezolve si sa nu mai fii suparata. Sint fantastici copiii, intotdeauna simt supararea parintilor!

Gabbriela, nu e frig in TX. La Dallas nu e umezeala. Uite, acum avem 102 F (destul de cald?!!!) si umezeala e 44%, ceea ce mi se pare perfect. Ma rog, e cam cald dar nu e umed. Pentru piscina e bine. In iarna asta am avut citeva valuri de frig, dar nu dureaza mult. As zice ca iarna sint cam 55 de grade in medie, ceea ce nu e tocmai rau.
Noi nu locuim in "Californialand" (ala e Frisco, linga noi) dar si aici am cunoscut multa lume care s-a mutat din NJ, NY (s-a intilnit sotul meu cu o fosta colega din NY - am inchiriat apartament in acelasi complex!), Washington, Oregon... Ieri am cunoscut o englezoaica, s-a mutat din Wisconsin.
Acum daca scad preturile la case peste tot probabil ca nu se mai inghesuie lumea sa vinda si sa vina incoace. Cost of living e cam ca si peste tot, dar casele sint mult mai ieftine si nu este state income tax. E drept ca property tax e mare, dar si daca as fi cumparat casa in Long Island la NY tot mari ar fi fost (plus state tax).
La Austin sau San Antonio poate ca e mai cald, fara sa fie foarte umed (cum e la Houston).
Revenind la scoli, sa stii ca daca dai peste teacher bun nu conteaza rezultatele de la test. Eu am avut experienta asta la pre-K, cred ca am mai scris aici despre asta. Intr-un an ne-am trezit la miezul noptii sa mergem sa stam la coada sa ducem copilul la nu stiu ce gradinita faimoasa. Am reusit, dar nu am fost incintata deloc. In anul urmator am dus copilul la gradinita de linga casa, ca am zis macar sa socializeze citeva ore. Mi s-a facut rau cind am vazut educatoarea, o hispanica (o fi fost legala?!) - avea unghiile colorate cu stelute, floricele... modele din astea. Si foarte tinara! Dar am avut surpriza sa-i placa lui Alexandru, intr-o luna invatase mai multe decit tot anul dinainte. A inceput sa-si adune singurel jucariile si acasa - aveau un cintecel special (eu nu reusisem sa-l invat sa faca treaba asta), spunea poezii etc.
Asa ca mi s-a dovedit din nou ca nu trebuie sa "judge a book by its cover".
Duminica placuta fetelor! Vad ca Anuta mea nu prea vrea sa doarma, cinta in patut si poarta conversatii... ea stie cu cine!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput