Fetele din America (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ochelari de soare la copii... moft sau necesitate?

intreb pt ca eu sunt de parere ca e o necesitate, pt ca il vad cum se chinuie si cum se plange ca il doare ochii de la lumina cand iese din casa sau din masina. Medicul spune necesitate... well cei din ro "rudele"... m-au luat drept fandosita, cu mofturi si figuri in cap ca ii pun la copil de 4 ani ochelari de soare.

voi ce parere aveti?

Ramona, ce frumos ai petrecut de ziua ta. La Multi ani inca o data.
Elena, poate o ruda, o prietena, sau platesti pe o vecina pt cateva ore sa stea cu copii sa mergi si tu unde vrei cu sotul... de cadou, sunt total in pana

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

Eu sigur doresc o seara cu el undeva la un restaurant romantic, dar nu avem cu cine lasa copii

Trimite-i la mine Elena
Alvaro mi-e drag ca-i tare frumos dar de Davidutu m-am indragostit iremediabil .... imi vine sa-l papa cind il vad prin cite-o poza

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Gabriela, eu cred ca le trebuie si copiilor ochelari de soare, din aceleasi motive pentru care ne trebuie si noua. Daca pe tine te deranjeaza la un moment dat soarele, cred ca acleas lucru simte si copilul. Bogdan are ochelari de soare pe care ii foloseste mai ales in masina, cand bate soarele in partea in care sta el, dar nu numai atunci, ci si cand merge cu bicicleta si e soare si in alte situatii.

Mergi la inceput

multumesc ruxij...
revin la scoli:
- daca sunt 2 sau mai multe scoli elementary in acelas district, aproximativ 10 min una de alta, pot sa imi duc copilul la ori care sau apartin de una anume si numai acolo am voie sa il duc?
O scoala e la 6 case distnata de mine, alta la 7 min condus , si una la 20 min condus.
Nu mai am rabdare pana in 20 august cand se deschid scolile sa intreb.. stie cineva daca imi dau voie sa il duc la cea de 7 min distnta, sau trebuie la cea mai aproape de casa...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cred ca trebuie sa il duci la scoala de care apartii. Acum ma gandesc ca apartii de cea mai apropiata. Sunt districte scolare, intreaba si tu niste vecini care au copii (nu pe cei rai :)) de care scoala apartine cartierul vostru. La noi aici poti sa il duci pe copil de fapt la orice scoala, dar dc. nu vrei sa il duci la cea de care apartii, poti sa il duci la care vrei ,dar trebuie sa platesti o taxa anuala. Aici parca e cam de vreo 1000 pe an sau asa ceva. Am niste colegi care nu locuiesc in districtul scolar in care e scoala la care va merge fi-miu, dar isi vor aduce copilul la scoala asta si vor plati taxa, pentru ca scoala de care apartin ei nu e prea buna, sunt f. multi copii pe lunch subventionat de stat.

Edit: acum am vazut ca ai zis ca sunt in acelas district scolar. Cred ca poti sa il inscrii la care doresti in aceasta situatie, dar sa vedem ce opinii mai sunt. La noi e doar o scoala intr-un district scolar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

OCHELARI de soare SUNT ABSOLU NECESARI!
Alvaro in masina cand bate soarele pe partea lui nu poate sta fara ochelari...pe bicicleta afara nu pleaca din casa daca nu are ochelari...cand mergem la cutia de scrisori el tot cu ochelari si sapca,il deranjeaza foartetare soarele...asa cum a spus si ruxij, cum noi avem nevoie de ochelari asa si ei.

alintaromaTHANKS A LOT!, ce bine ar fi sa ii pot trimite

Alvaro este cuminte si ascultator de fel, mai are si zile cand turbeaza dar DAVID, ahhh ce sa zic ca ma topesc dupa elil pap de curulet

Am pe vecina dar nu am incredere in ea...prietene...hmmm..o am pe Sanziana(CRISMIR sta prea departe) dar nu vine acasa pana pe 23 luna asta...iar pe altcineva nu am cu cine sa ii las pentru 2,3ore...si vreau neaparat sa fie dinner time ca lunch parca nu merge romantic...dar o sa comand mancare de la macaroni grill si dupa ora 8/9 cand adorm copilashi cred ca fac dinner romantic acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Australienii nu numai ca ii considera necesitate, i-au facut obligatorii:
http://news.yahoo.com/s/afp/20070731/hl_afp/australiaenvironmenthealthsunglassesoffbeat

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

thank you Oana

quote:
Originally posted by Oana_B

Australienii nu numai ca ii considera necesitate, i-au facut obligatorii:
http://news.yahoo.com/s/afp/20070731/hl_afp/australiaenvironmenthealthsunglassesoffbeat

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetelor, noi am avut a doua zi de distractie. Sotul a facut gogosi! Asta da surpriza frumoasa.
Mie nu-mi trebuie mare lucru sa fiu fericita. Probabil ca o sa-mi ramina in minte pentru totdeauna cum m-a pus Alexandru sa dau dupa pinata! Si cum a venit cu coroana cea regeasca pe o perna...

Gabbriela, la noi in school district poti duce (teoretic) copilul si ala alta scoala decit la cea de care apartii. Practic nu stiu cit de simplu e, ca pun conditia sa aiba loc... Si cum e crowded, probabil ca sansele sint mici. Te-ai interesat cum sint scolile astea? Merita efortul?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA,foarte frumos ,ai o familie minunata!

ELENUTA...cand vrei sa iesi afara cu sotul,chiar pe 23?...eu in 25 merg la un botez,deci in week end nu pot,dar daca vrei joi,vin sa stau cu piticii...daca nu e prea tarziu...vrei?....hai suna-ma!!!

OCHELARII DE SOARE,cred ca sunt necesari...mai ales in zonele cu mult soare...la noi cand iesim din casa nici nu poti vedea nimic,Robert al meu,desii are doar 2 ani si 10 luni,imi zice"mami nu vad nimic,si e cald"...are si el o pereche,insa o foloseste in masina,cand e soarele pe partea lui si ne vede si pe noi ca purtam,nu ii tine la ochi chiar daca ii pun afara,cred ca e prea mic inca

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput