Fetele din America (88)
Raspunsuri - Pagina 4

Gabbriela spune:
ha ha ha ha
trebuie sa citesc si eu articolul, dupa ce hranesc piciu...
quote:
Originally posted by alintaroma
Hop tot io
articolul asta il stiati ? cit de adevarat o fi ?
http://www.evz.ro/article.php?artid=317827
Gabriela unele idei ... parca sunt ale tale din capitolul trecut
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

ruxij spune:
quote:
Originally posted by alintaroma
[
Aici la scoala la care suntem acum trebuie sa o duc/aduc eu si am vazut ca cei care circula cu busul sunt mult mai bine monitorizati. Fiecare teacher e cu lista in mina la usa si scoate copii care trebuie in functie de nr busului.
Acum eu ma ingrijorez gindindu-ma la ce s-ar intimpla daca as intirzia sa o iau de la scoala .... ca ei pur si simplu ies in fata si se uita fiecare dupa masina parintilor(copii non-bus). Eu i-am spus sa nu plece cu nimeni nicioadata si sa mearga inapoi la teacher daca nu sunt acolo in timp util, dar totusi e copil ....
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Alina, multumesc pentru impartasirea experientei tale. Sa stii ca e idee buna cea cu abtibildul cu numarul autobuzului, o sa fac si eu asta. Noi in prima zi mergem cu copiii. Eu am de gand sa ma duc mai multe zile la 3 sa vad in ce autobuz se urca. Si daca mi-ar zice sa nu ma duc, tot m-as duce, dar nu ne-a zis. Oricum, al meu ar sti sa vina acasa si pe jos, nu e prea departe, daca ar pierde autobuzul n-ar fi o mare problema, doar sa nu ia alt autobuz.

ruxij spune:
Gabriela, iti inteleg ingrjorarea in legatura cu copiii aceia prost crescuti si Julian. Eu in locul tau as intreba la scoala dc. ii tine separati pe copii. La noi ii tine separati, singurul moment/loc periculos din acest punct de vedere fiind in autobuz. Daca poti sa il duci tu si sa il aduci, sa nu il lasi cu autobuzul, ar fi f. bine.

Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Gabriela, iti inteleg ingrjorarea in legatura cu copiii aceia prost crescuti si Julian. Eu in locul tau as intreba la scoala dc. ii tine separati pe copii. La noi ii tine separati, singurul moment/loc periculos din acest punct de vedere fiind in autobuz. Daca poti sa il duci tu si sa il aduci, sa nu il lasi cu autobuzul, ar fi f. bine.
scoala e foarte aproape de noi, in 3 min pe jos sunt la scoala, practic am de mers distanta de 6 case si sa tranversez strada si sunt in curtea scoli.
mie imi e sa nu se intalneasca la lunch, sau in pauze prin curte si sa invete alti copii sa fie rai cu julian si sa il chinuie... sau poate chiar ei sa il chinuie. dar voi afla asta in 20 august, cum e procedura cu copii si daca au sau nu tangente cei mari cu cei mci.
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

ruxij spune:
Sa te duci sa intrebi la scoala. La noi la scoala kindergarten are pauza la o anumita ora, clasa 1 la alta ora, clasa a 2a la alta ora etc. Si la lunch sunt tot separati. Poate e la fel si la voi, mergi sa intrebi sau da un telefon.

Gabbriela spune:
multumesc ruxij ... asteptam impresi din cls I
Sanatate si numai bine

CRISMIR spune:
GABRIELA,multumim frumos,si tie la fel!
...bafta cu scoala piticului!
RUXIJ,succese si voua cu inceperea scolii!...cred ca ai ceva emotii,si eu as avea!...eu de fel sunt cam paranoica,cred ca as fi terorizata cu autobuzele astea!
...
la toata gasca!
RAMONA,cum v-ati distrat?
...ceva
la toata lumea si numai bine,week end placut!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Ramona J spune:
Buna fetelor! Noi ne-am distrat pe linga casa. Baietii m-au rasfatat cu cadouri. Alexandru mi-a pus o coroana pe cap (de la un costum de rege de Halloween) si a declarat ca nu trebuie sa lucrez deloc toata ziua. Mi-a pregatit si o pinata, facuta cu mina lui. S-a oferit sa ma invete si pe mine "step by step" cum sa fac una...
Noroc ca avem gard si nu m-o fi vazut nimeni legata la ochi dind cu batul dupa bomboane!
Sotul a cumparat nu stiu ce carne fantastica si a pregatit steak. Intr-adevar, a iesit excelent! Au ornamentat masa si sufrageria cu baloane, m-au servit ca pe o regina - a fost bine!
Dupa-masa am fost cu totii la piscina. De cele mai multe ori eu ramin acasa sa fac ordine sau sa pregatesc mincare. Asa ca am fost surprinsa sa vad cit de bine inoata Alexandru (si pe sub apa etc.) si ca Anuta inoata cu o vesta care nu te tine la suprafata decit daca dai din miini si din picioare. Si da! Cite o ora si mai mult... Nu situ cum nu oboseste!
Asa ca a fost o zi frumoasa desi nu am mers in vreun loc fancy.
Aseara i-am propus lui Alexandru sa facem un birthday weekend dar cica e exhausted, e greu sa faci atita treaba!
Acum sotul a plecat cu copiii la Lowe's, au kids workshop asa ca respir o clipa pina imi beau cafeaua (ma rog, a doua) si fug la treaba!
Va urez weekend placut!
Gabbriela, cred ca ai procedat bine ca ai sunat la politie. Cred ca la scoala copiii merg separat in pauza. In rest nu prea au cind sa se intilneasca. Nu mi-as face prea multe probleme, sper ca s-au speriat suficient cit sa va dea pace.
The best thing you can do for your children is to love your wife.

Elenalove27 spune:
Ramona, SUPERBA PETRECERA!!!
asa ceva imi doresc si eu de ziua mea sau macar pentru o zi...dar sotul meu este mai moale la capitolul party home sau orice fel de vacante etc.
Apropo, pe 23 august este ziua sotului meu (32 de ani) si nu stiu ce cadou sa ii cumpar...nu ma gandesc la parfumuri,haine,incaltaminte,curele,portofele,ca are si este complicat...
Eu sigur doresc o seara cu el undeva la un restaurant romantic, dar nu avem cu cine lasa copii
...de gatit nu prea gatesc ca el ma intrece la gatit
Stiu ca isi doreste un set de boxe Bose dar peste bugetul meu..poate de Craciun daca fac economie de pe acum
HELP !!!