Fetele din America (88)
Raspunsuri - Pagina 20
Gabbriela spune:
pai povesteste mai mult
quote:
Originally posted by cenia
A! Astazi am fost la Grand Canyon si e superb!Merita sa mergi sa vezi o minunatie. Daca ai bani mergi cu elicopterul si cred ca ar fi si mai frumos.
gata plec sorry vroiam sa povestesc mai multe
la lac
niste poze
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
sinzi_ana spune:
Am ajuns si noi acasa...
Inca suntem buimaci si ne trezim la ore imposibile...
Am urmarit discutia despre scoli si trebuie sa intru si eu in priza pt la anul...cand David va intra si el in kinder si vreau o scoala (publica) buna...
Ce parere aveti, oare merita sa optezi pt scoli private de la varsta asta, chiar daca sunt f scumpe dar ai garantia ca sunt mai bune???
Am pus poze din Germania si Cehia:
http://good-times.webshots.com/album/560340159zmXYee
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
miereamara spune:
Eu as sfatui pe oricine care se duce la ambasada sa spuna adevarul, daca nu ma insel exista si o intrebare pe formularul respectiv referitoare la rude (sot, sotie, copii).
Ca sa spun acum toata povestea care la timpul respectiv m-a imbatranit cu cativa ani...Fusesem admisa la master, aflasem prin februarie si imi programasem interviul pt F1 in mai. Cu cateva zile inainte de interviu pt viza nonimigrant:)) ma suna tata si imi spune: taticule ai primit un plic mare din america si scrie ca ai castigat la loteria vizelor. Am stat in cumpana si am intors problema pe toate partile, daca mergeam pe loterie, interviul urma sa il am in octombrie, castigam green cardul dar pierdeam bursa si scoala, daca mergeam pe scoala, aveam sanse mari sa pierd gc-ul si poate sa nu iau interviul pt f1, ca eu imi declarasem clar intentiile de imigrare, mai ales castigand la loterie. Am ales masterul si am mers la interviu cu inima stransa. Interviul pt F1 a fost destul de lung, o multime de intrebari, eu ii dadeam inainte cu planurile mele de a ma intoarce in tara , bla, bla si la sfarsit cand credeam ca totul e ok, cade intrebarea: ati participat vreodata la loteria vizelor???? Am crezut ca nu aud bine, ba chiar am pus-o sa repete intrebarea ca sa am timp de gandire. Ma si vedeam respinsa si imi parea rau mai ales de timpul pierdut pe teste si ....am raspuns "da, am participat". Mi-a fost frica sa mint. Tipa a zambit si mi-a spus ceva de genul" e ok, voiam doar sa verific ceva", de unde am tras eu concluzia ca ei stiau si daca as fi mintit mi-as fi dat singura foc la valiza.Urmarea...am plecat in state pe viza f1 si in octombrie am aplicat pt adjustment of status, procesul a mers destul de greoi, deabia in aprilie am primit GC-ul, dar sunt fericita ca am putut sa le fac pe amandoua, mi-ar fi fost infinit mai greu sa vine cu loteria si sa nu am studii aici. Am o multime de studenti pe la scoala, care au avut probleme intr-un fel sau altul la interviu, fie ca au declarat ca nu vor sa se mai intoarca (o tampenie, dupa parerea mea), fie ca au fost pur si simplu refuzati..
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
philip spune:
sanzi, ce s-a inaltat david iar tu arati tare bine, eu cred ca v-a priit vacanta in europa. bine ati revenit.
philip&andreea
CRISMIR spune:
CENIA,bafta multa cu actele!..da,eu sunt una din aia care au venit aici cu viza de turist si am ramas,pt ca asa ne-am propus,necastigand la loterie alta solutie nu aveam,vroiam USA,..nu m-am bagt la acele discutii pt ca nu vreau sa intru in polemici,ma enervasem si asa destul d etare...asta e,ficare priveste din unghiul lui de vedere...pe mine una nu ma impiedica nimic sa-mi ating scopurile,deci acu ce sa fac,daca nu am castigat la loterie sa stau in Ro,ca asa zic unii?!...nuuuu,draga mea eu am mers foarte departe si uite ca am reusit sa-mi fac si actele,mai greu ,cu sacrificii si cheltuieli,dar asta e...am ce am vrut...bafta si voua!!!
SINZI,frumoase pozele!!!...hai ca abia astept sa-mi fi vecina!!!...hihihi
Duminica placuta tuturor!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
ciuf spune:
Cenia, am fost si noi acum 2 ani acolo. Si a fost superb. Intr-adevar un peisaj de iti taie respiratia. Numai ca noi l-am vazut dimineata, pe ceata, si nu am scos poze prea grozave. Stiu ca ei recomanda sa il vezi la anumite ore daca vrei sa ai fotografii de calitate.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Ramona J spune:
Bravo Crismir, ma bucur ca ati reusit sa faceti actele. Imi imaginez ca a fost foarte greu in conditiile astea.
Sinzi, bine ai revenit. Eu am mai zis, sint pentru scolile publice. Majoritatea scolilor private bune sint scumpe. Multe dintre ele sint mai proaste decit scolile publice, dar parintii vor disciplina si sa ii fereasca de minoritati pe copii. Si altii, "they don't know better", cred ca daca e privata e musai buna.
Eu am studiat un pic scolile private, si ce mi-ar fi placut mie era de la $14000 pe an in sus. Ori asta e exclus in conditiile in care avem doi copii. Si la unul e greu. Ce faci cind ajungi la college? Plus ca si astia 14000 se fac vreo 20 cind ajunge la liceu. In afara de asta mai vor sa contribui, sa donezi, e multa presiune la scolile astea. Am hotarit ca nu e pentru noi. Mie si asa mi se pare ca le dau prea multe pe tava la copii, incerc sa gasesc cai sa-i fac sa aprecieze "the little things in life". Si cred ca pot sa faca treaba buna si dupa public school, daca sint capabili.
Acu' s-ar putea sa fiu in minoritate aici, dar cred chiar ca pot fi oameni impliniti din toate punctele de vedere chiar si daca nu au facultate. Cunosc cazuri.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Eu cunosc f.f. multe persoane cu doctorat, profesori universitari, care au facut scoli publice. Deci nu cred ca e vreo legatura intre scoala publica si lipsa facultatii. Eu zic ca educatia e f. importanta pentru copil, mai ales in US, nu de alta, dar are o viata mai usoara.
sinzi_ana spune:
Noi am ajuns prin loterie aici, si a fost relativ simplu...sotul meu si-a gasit usor de munca (de fapt a schimbat vreo 3 job-uri de la bine la mai bine), eu mai greu pt ca am vrut part time ca sa pot sta cu David...
Mirela, gata!!! Suntem vecine oficial!!!!
Ruxij, dar educatia (60% cel putin) o constituie scoala si colectivul...De sapt viitoare incep sa alerg si eu dupa scoli...
Andreea, ne-a priit la amandoi concediul!!!! Am facut f multe in vacanta asta pentru mine...nu mai facusem de mult (tot preocupata de David)
Ramona, scoala unde este David e foarte buna!!! Nu as vrea sa il scot de aici, dar acum platim 8000$ pe an si din clasa 1 se face 10.000$ (sau eu stiu cat mai scumpesc pt ca devine din ce in ce mai cautata si mai buna).
Sunt tare indoita daca sa il dau la public sau sa il las aici si sa ne strangem tare la punga.
Pe de alta parte ma gandesc ca banii pe care ii dau aici ii vor fi de folos daca ii pun deoparte si va urma o facultate...
Nu stiu efectiv ce vreau...
Anul asta oricum va ramane aici...de la anul e problema...
Asta e cadoul de la tati...cu care ne astepta la aeroport: http://good-times.webshots.com/photo/2211387850087737923RBNmII
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
ruxij spune:
Bine ati ajuns Sanzi! Dar de ce alergi deja dupa scoli? Nu e devreme?
Crismir, felicitari sincere pentru green card! E o mare realizare!