Fetele din America (88)
Raspunsuri - Pagina 19
lizzy spune:
quote:
Originally posted by miereamara
Uite aici despre viza J
http://travel.state.gov/visa/temp/types/types_1267.html
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
multumesc pt link, ma uit maine.
urata faza ti-a facut prietena respectiva. cuplul de care spuneam - le suntem nasi, i-am cununat iar ei mi-au botezat copiii. suntem "family" deja, oarecum. ai dreptate, nu se stie niciodata, dar in momentul de fata chiar am incredere in ei. noi nici nu stim inca daca putem pleca... iar fina mea face deja planuri de chirie la comun, ma intreaba daca vreau 2 sau 3 dormitoare, daca dorm copiii separat sau cu mine. li se pare asa normal ca acolo sa locuiesc cu ei...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
Cristina, ai o fetita scumpa si dragalasa foc. Sa iti traiasca si sa fiti fericiti
Multumesc mult. Tocmai ti-am admirat printul. E tare frumos, este uimitor ca stie sa scrie cate ceva oau.
miereamara vezi daca nu ai venit in Wichita, Ks ca te duceam eu cu masina~ mie imi place sa fac pe soferul.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
miereamara spune:
quote:
Originally posted by cristina26quote:
Originally posted by Gabbriela
Cristina, ai o fetita scumpa si dragalasa foc. Sa iti traiasca si sa fiti fericiti
miereamara vezi daca nu ai venit in Wichita, Ks ca te duceam eu cu masina~ mie imi place sa fac pe soferul.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Fetita ta e tare frumusica!Sa va bucurati de ea si ea de voi!
Nu aveam Doamne-Fereste pretentia sa fie soferul meu, aveam nevoie doar de cateva indicatii, ca eram venita de cateva zile, nu cunosteam pe nimeni, eram singura, in fine, cred ca toata lumea stie cum e la inceput. Am venit in America cu doua geamantane, ca mi-aduc aminte ca am dormit cateva saptamani pe jos si am mancat chipsuri ca nu stiam unde este supermarket-ul, era casa goala, doar cu doua geamantane in ea, acum ma bufneste rasul, atunci am jelit cateva zile . Ei... dar a trecut..scuze pt off topic, dar m-au napadit nostalgiile, ca zilele astea s-a implinit un an de cand am aterizat pe aceste meleaguri..
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
Gabbriela spune:
Cristina, multumesc... sa sti ca nu e chiar asa de uimitor, la preschool, daca e una buna ii invata, se lucra cu ei la nivelul lor, nu la nivelul clasei.. au vazut ca are tendinte spre scriere si citire si cu asta s-a lucrat cu el... foarte multumita de preschool am fost, acuma in september intra la kinder... sa vedem aici ce o sa mai faca
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
ruxij spune:
Si eu voiam sa ii spun sa nu se bazeze chiar 100% pe prietena, poa' sa fie cine o fi. De fapt voiam sa spun ca sigur se vor certa in cele din urma, dar suna prea dur. Ideea e ca si dc. se vor certa, nu se vor certa chiar de la inceput, asa ca probabil o va ajuta la inceput cel putin :)).
Diana, eu cred ca mai usor i-ar da viza H4 tie. Nu vad de ce nu vrei sa pleci cu viza H4 pe care sa ti-o transformi dupa aia in F1. Arata mai normal ca sotul sa vrea sa isi ia familia cu sine cand are un job asigurat, cu un salariu, sigur va da vizele. In schimb tu dc. ceri F1 fara bursa si cu sotul deja acolo devine mai riscant. Fa asa cum te sfatuim, e cel mai sigur: sotul sa ia H2B si tu H4. Da-ti intre timp testele asa cum ai planuit si aplica la masterul acela, iar odata admisa si in US fiind vei putea sa iti schimbi statutul in F1 chiar prin facultate, e f. simplu.
Despre J1 nu stiu f. multe amanunte, stiu doar cativa romani care au fost cu viza J1 pe care fie au transformat-o ulterior in F1, fie au aplicat direct pentru green card dupa ce au obtinut scutirea de two years home residence (atentie, poti sa aplici la green card din viza J1 doar dc. ai doctorat, sau cel putin un master, dar mai sigur doctorat). Avantajul la J1 e ca dependentii, cu viza J2, au drept de munca.
CRISMIR spune:
Fetelor,nu verifica astia la ambasada daca ai sau nu rude aici...va zic din proprie experienta..fratele meu vine aici ,acum a luat viza si vine printr-o metoda foarte accesibila celor care vor sa vina in vizita dar nu au cine sa le faca chemare(in momentul de fata noi nu putem),insa si foarte sigura,adica cu bilet de croaziera...in fine,astea sunt detalii...ceea ce vroiam sa zic este ca l-au intrebat daca are rude aici ,a zis nu,desii eu sunt in baza lor de date si cu acelasi nume,si ei habar nu au avut...si pot sa va zic inca cateva cazuri de genul asta...ambasada nu are habar !!!
Insa DIANA,si eu cred ca varianta cu copii dupa tine la viza nu prea e buna, fara sot....evident ei te vor intreba cum te vei descurca cu copii si nu le poti spune ca ai prieteni care sa te ajute...asta iara da de banuit...cred ca ce a zis RUXIJ ,scuze da nu mai stiu care viza si ce,dar cea in care sa vina sotul cu tine si sa zica ca el are grija de copii e cea mai buna...iar aici o modifica...avem si noi prieteni care au facut asa si a mers!!!...ei stau in Nord Carolina...acum are si el drept de munca si ssn...bafta si voua!!!...a,si vroiam sa iti spun ca noi am venit in 2001 cu viza de turisti si abia anul asta am rezolvat cu actele,e greu dar nu imposibil,depinde ce iti propui in viata si daca esti hotarata ca pe drumul asta ai luat-o pe asta il tii...am jucat la loterie vreo 5 ani la rand si nimic,asta e,noi am vrut neaparat America...mai da ce noroc pe unii,RAMONA,fain!!!
ANDREEA si LA MULTI ANI pt baietel,sa va traiasca!!!
la toata lumea si numai bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Ramona J spune:
M-ati zapacit cu toate tipurile astea de vize! Eu habar nu am ce e cu ele, dar vad ca le poti jongla
A, Diana... Si eu zic sa nu te bazezi foarte mult pe ajutorul prietenilor tai. Am vazut multe situatii de prietenii ratate dupa asemenea chestii. Sper sa decurga totul cu bine, dar e de preferat sa nu te bazezi 100% pe nimeni.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Crismir... thank you! Ce nu face omul din dragoste!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
cenia spune:
Salutare
DAca vreti mai multe informatii despre diferite tipuri de vize intrati pe immigrationportal .com e un forum ca acesta, doar despre vize in US. daca ai timp sa cauti gasesti foarte multe informatii.
fetelor vad ca mai sunt care vin ca turisti si ramin pe aici... erati asa virulente la discutia cu legea emigrarii incit am crezut cu totul altceva!
Asta vroiam sa spun si eu de loterie: ce bafta!!! si au am jucat de foarte multi ani si o sa mai joc,ca nu am ce face! cine stie?
la lac
niste poze
cenia spune:
A! Astazi am fost la Grand Canyon si e superb!Merita sa mergi sa vezi o minunatie. Daca ai bani mergi cu elicopterul si cred ca ar fi si mai frumos.
gata plec sorry vroiam sa povestesc mai multe
la lac
niste poze