Comori de nov-dec 04 (153)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutari si de la noi!Noi suntem aproximativ bine...adica Diana e ok dar, eu am trans curent, n-am dormit vreo 2 nopti din cauza durerii, acu a trecut urechea si capul dar a ramas durerea de masea...mey si e plombata...maine merg la Deva pt detasare dar apoi marti sau miercuri, depinde cum ma primeste merg la stomatolog.
LA MULTI ANI, MIHA!ITI DORESC MULTA SANATATE SI FERICIRE, SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA recunosc ca eu am fost foarte uimita sa citesc despre Ruxita, ca in prima noapte de scos pampers nu au fost accidente, in ia doua iarasi totul a mers ok, nici eu parca nu ma asteptam sa nu faca pipilica pe ea, inseamna ca e pregatita si suficient de maturizata psihic sa accepte acesta schimbare! mai trebuie mami sa scape de emotii si gata!!

MIHAELA, voi fi maine uc gandul la tine, sa vii cu vesti bune de la sedinta publica!! Doamne ajuta! cu durerea de maseluta , ma mir ca poti sta atat de mult cu durerea pana te duci la dentist, am inteles care e situatia ca nu o poti lua din loc mai devreme, insa mi-e tare mila de tine, ca stiu ce rau e!!! iti psun ce fac eu cand ma ia cu durerea noaptea de ex: iau 2 pastile paduden si trece cu timpul...sa incerci si tu, poate o sa scapi de udrere pana ajungi la stomatolog. Bafta!!!! pupic Dianei, bine ca este ea mititica sanatoasa!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

helloooo si de la noi!de data asta de pe pamant japonez!

gata ne-am intors din tara,abia am reusit sa-mi revin.am dormit ca niste butucei la intoarcere.nu stiu cand am decolat din Olanda caci am picat franta si eu si copii.partea nasoala a fost ca Amon avand 10,5 kg nu a putut sta in bazinetul avionului si m-au pus sa-l tin in patut jos langa picioarele mele asa ca am stat cu genunchii in gat.Ken la aeroport i-a sarit in gat lui taica-su si ala s-a inmuiat mai ceva decat margarina.problema mare e ca al meu copkil nu mai vorbeste japoneza.intelege ce i se spune dar raspunde in romaneste asa ca alt stres pe capul meu caci barbata-miu nu se intelege cu el deci stau pe post de traducator.

mai revin maine caci imi pica ochii de somn!noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Va scriu scurt de tot ca trebuie sa ma duc la adrian.
Noi suntem bine, eu cu munca si copiii ceea ce nu-mi mai lasa timp de nimic, la servici am mult de lucru ca trebuie sa updatez sistemul (ca nu a facut-o nimeni timp de 1 an de zile), iar cu petrecerea pt adrian am fost toata sapt. ocupata.
A fost tare frumos, nu stiu cand apuc sa pun si poze, a fost si Alexia si Ada (care deja mege singurica in picioare) lui Cici pe la noi si Kathryn a lui Dena (cine si-o mai aduce aminte) si alti o gramada de copii.
Acum sunt obosita franta si sper sa ma recupeez pana maine cand incep o noau sapt. de munca.

Salutam toate fetele si ma irevin cand s-o-ndura timpul de mine.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

IOana, rezista ca n-am ce face, sper ca maine sa termin repede si sa ajung la a mea stomatolog....
Try, sa ai spor in toate.Astept poze
Ca tot veni vb de poze, am si eu cateva poze asa mai putin grozave...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pentru ca e deja maine ...va multumesc dragelor de urari...Chiar daca am mai imbatranit un an...ma simt bine in propria-mi piele... Si sunt tare nerabdatoare sa vine luna decembrie...Abia astept...
In seara asta bebelina s-a cuibarit intr-un colt de burta si o puteam simti f bine la mangaiat. I-am aratat si lui Robert si a fost asa de incantat...El care pana acum spunea numai "poc poc bebe" acum nu mai contenea cu "te ubec bebe,te pup bebe" ...Ufff ce mult mai e pana in decembrie...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bitsone ma bucur ca ati ajuns cu bine pe toti 3
try, sunt (soacra-mea are o vorba) sa-l uite necazurile pe Adrienutu, asa cum am uitat eu sa-i urez La multi ani! cu intarziere dar din tot sufletul ii urez sa creasca mare si sanatos si sa-i dea Dumnezeu tot ce-si doreste
Miha, La multi ani!
onitza sa vedem in noaptea asta cum ne descurcam ca a papat muuult pepene
mihaela, sa te simti mai bine...of rau e sa te doara maseaua sanatate multa
va pup pe toate sa aveti o saptamana minunata

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pentru miha
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=70

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata
Cu intarziere,spun si eu "La multi ani"pentru Adrian,sa creasca mare si sanatos,si ptr.Miha,sarcina usoara si un BBlus sanatos.
Am adus fata in Bucuresti..aseara a fost prima noapte de dormit singurica in camera ei.La inceput chiar am sperat ca va fi superrrrr...m-a dat afara din camera,i-am stins lumina,chiar a zis sa-i inchid usa..a durat 'minunea'15 minute.Si a inceput frecusul..am stat cu ea pana a adormit,adica 40 minute cu aproximatie.apoi am resuit sa ma culc,normal stresata de orice zgomot.Pe la 4 ma trezeste al meu sot ca ma striga fata,eu obosita moarta,nu o auzeam.Si,adormita moarta,am dat cu capul direct in zid..am in frunte un cucui imens....arat ca un martian!.Apoi s-a ma trezit de 2 ori,cu diverse motive,plus cazatura de rigoare din pat.Noroc ca-i pusesem o pilota pe jos,altfel cadea direct pe parchet.
O las acum sa se obisnuiasca cu aceasta schimbare,apoi incerc si eu operatiunea "fara pampers noaptea".
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Salutare si de la noi,

Miha, iti dorim un calduros " La Multi Ani", sa fii sanatoasa, fericita, iubita, sa ai o nastere usoara si un BB sanatos si mancacios si toate dorintele sa ti se implineasca.

Am vazut poze frumoase cu Diana, pupam fetita cu coditele ei cu tot si ce bicicleta frumoasa are!!!

In sfarsit am reusit sa pun si eu niste POZE de sambata si duminica, duminica am fost intr-un orasel frumos si sambata avem poze de la party de la Adrian ( Try ) atatea cate am facut noi, mai multe sunt cu noi decat cu ei dar la ei s-a ocupat altcineva de poze asa ca astept si eu sa puna Try mai multe pozici.A fost super la ziua lui Adrian, sa-i dea D-zeu sanatate ca e un copil super cuminte si dragalas si sa creasca mare si sanatos. Alex e si el un dragut, n-a stat nici un pic...nu i-am prins nici cum pe Alex si Alexia sa le fac o poza asa ca lumea, ba n-a vrut Alexia, apoi nu a stat Alex si uite asa, hha...s-au distrat copii ca au avut o gramada de jucarii, Andra s-a pregatit cu o tona de mancare, a facut un tort super bun, deci in concluzie a fost o petrecere ca la carte, asa ca sa mai tot faca, ha ha ....

Bits bine ai sosit acasa, asteptam poe cu baietii sa vedem cat au mai crescut

Miki tu ce mai faci???? nici un semn inca???? tinem pumnii sa fie repede si usor si BB sanatos si tu de asemenea.

Noi suntem bine in rest, dupa cum v-am spus ne-a placut tare mult la party la Adrian, Ada a facut la ture draguta de ea si s-a jucat acolo cu tot felul de jucarii.....Alexia a tras o tura de plans asa cum stie ea, ha ha ca nu a dormit la amiaz decat foarte putin, asa ca lipsa de somn si-a spus cuvantul..dar apoi a fost ok...in rest nimic deosebit la noi....eu tot in cautare de loc de munca, Alexia la gradi, eu cu Ada pe-acasa....abia asteptam sa vina weekendul si cam atat.

Va pupam cu drag pe toate si o saptamana super usoara.

Mergi la inceput