Comori de nov-dec 04 (153)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai Ioana deja l-am terminat, am plecat aseara pe la 10.30 de la servici, dar stau linistita in we. Pe mine atitudinea m-a dezamagit, ca sa nu zic enervat.

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
onitza sa va fie de bine plimbarica la zoo...taaare frumushei si fericiti sunteti amandoi in pozele de langa ponei
oti ce mai face anutza?
noi suntem bine, a mai trecut o noapte fara accidente cu pishu...am sarit peste trezirea din miezul noptii(fiindca 2 seri la rand am observat ca nu facea mare lucru atunci si o trezeam cam degeaba) si am trezit-o o singura data la 6 dim cand a facut destul de mult, apoi a adormit linistita la loc intr-un minutel si s-a trezit la 9
va pup pe toate
sa aveti un we fain

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA ce mult ma bucur ca este reusita operatiunea "scos pampersul"!!! bravo Ruxita, are mama fetita mare acum!!! noi ne-am hotarat sa ii mai punem noaptea totusi pampers. La somnul de pranz, doarme in chilotei, dar tot face pipi si din cate mi=am dat seama, la trezire! ii spun mereu sa astepte sa se dea jos din pat ca sa faca la olita, dar ...asta e, mai asteptam. Multumim de apreciere!! ma bucur ca ti-au placut pozicile
OTILIA ce bine ca l-ai terminat! chiar asa, acum esti linistita in wee, fata harnicuta ce esti!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Ioana, am vazut pozele si chiar va sta bine impreuna, doar este puiul mamei. Vreau si eu un zambet inocent ca al tau. Se vede putin la fata ca te-ai ingrasat dar in schimb se vede la asa ca sotul sper ca-i fericit.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav

Ioana, am vazut pozele si chiar va sta bine impreuna, doar este puiul mamei. Vreau si eu un zambet inocent ca al tau. Se vede putin la fata ca te-ai ingrasat dar in schimb se vede la asa ca sotul sper ca-i fericit.

Zapaaaaa!!! m-ai facut sa rad pe seara asta!!!multam de aprecieri, asteptam sa va mai vedem si noi in poze ,dar si pe mamaie!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Multumesc onitza...sper sa o tina tot asa ca altfel eu daca vad accidente ii pun pampersul
noi am fost la parcul de distractii astazi, am luat-o si pe prietena lui alex, parintii ei nu au putut merge si astfel am avut ocazia sa vad cum este cu 3 prichindei
mai dar bits, ionela ce mai fac? mai stiti ceva de ele?
va pup pe toate
sa aveti somnic usor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Chiar ca e cam liniste prin zona...

Am vazut si eu pozele de la zoo... si sa stii Ioana ca acelasi lucru l-am remarcat si eu... Arati tare bine mamico!

Felicitari Ruxi pentru reusita. Esti fetita mare de-acu.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Miha, petreci azi sau astepti ziua de maine? Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita, toate dorintele sa ti se indeplineasca!

Mergi la inceput

MIHA multumesc tare mult!! LA MULTI ANI FERICITI!!! sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos, sa te bucuri de Robert cumintel!!

Eu m-am trezit la ora 5 dim din cauza unor petrecareti, veniti de la nunta si care se jucau cu petardele si chiuiau si urlau , au trezit tot cartierul!!acum imi pica ochii-n gura dar nu ma pot culca pt ca nu are chef Paul sa doarma

Sa ma laud si eu ???astazi la pranz, cadn era in pat, a cerut olita sa faca pipi, iar a doua oara sa faca kk-uta! in sf a cerut olita! si asta dupa ce i-am pus pampersul noaptea si nu l-am mai stresat ziua cu olita asa sa il tina Dumnezeu!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

fetelor
bravo onitza...ma bucur, felicitari pentru paulica, sigur o sa inceapa de-acum incolo sa se duca singurel
azi noapte mi-am incercat norocul cu ruxi si vad ca a mers nu am mai tresit-o delok azi noapte si am pus-o la olitza la 7...totul a fost ok...insa ma intreb oare cand o sa se trezeasca ea singurica...daca nu as pune-o eu la olitza sigur ar face pe ea...cred ca vreau prea mult dintr-o data
va pup pe toate
sa aveti o Duminica placuta in continuare

monica

Mergi la inceput