Comori de nov-dec 04 (153)
Raspunsuri - Pagina 26
danette spune:
Oti, uitasem...
daca te hotarasti sa vii pin zona mea, sa stii ca mi-ar face mare placere sa ne vedem.
monica-elizabet spune:
buna fetelor
azi noapte ruxi a dormit prima data fara pampers(asa a vrut ea ca eu mamica nebuna as mai lasa-o cu el ca mi-e lene rau sa ma trezesc noaptea) asa ca am dormit cu grija o tot controlam sa nu fie uda, am pus-o la olitza de 2 ori si vad ca a fost bine, nu am avut accidente insa nu ma imbat cu apa rece sa zic ca gata...am scapat...stiu ca ma asteapta nopti grele
oti
imi inchipui ce sperietura ai tras 
onitza, numai cine nu are copilash sau a uitat cum este se uita ciudat ca s-a intamplat un astfel de "accident" cu pipi la tobogan...e si ce
ma bucur ca azi este fericita ca paulica a papat tot singurel
ochiosul
miha, cum se mai simte robert?
simona, daca au disparut asa repede bubitele poate au fost de la caldura 
miki
deci esti inca acasa
stai cuminteeee...ai vazut te gadila si bb ![]()
danette si eu sunt speriata rau de tot sa nu o pierd pe ruxi
tot asa dispare si ea in magazin...intr-o sec nu o mai vad si de la 9/5 cat am eu tensiunea de obicei cred ca-mi ajunge la 20 
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
simonacip spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
[brSimona, eu nu am facut nici o boala a copilariei si anul trecut am verificat daca am anticorpi la rubeola si am. Concluzia mea a fost ca-i am de la vaccin asa ca si tu probabil ai.
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
acaeasi situatie ca la mine...atunci sa stau linistita....
Monica, David mai are bubitele respective, dar mai estompate, oricum daca era ceva molipsitor pina acum probabil se manifesta si altcumva. m-am mai linistit, va multumesc de sustinere. probabil a fost intoxicaie, nu i-a placut lui ceva, o prajiturica, o mincarica..
Asa ca stau linistita. Si astept burtica sa creasca, fara stres inutil
Miki, imi inchipui in ce stare erai cind cu intoarcerea de la munte. Ma gindesc si la puiul Alexander ce socat a fost el sa te vada asa nervoasa pe tine - care cred eu ca esti o mamica afectuoasa si iubitoare si nu prea te vede iesita din fire prea des- si cum si-a insusit el toata situatia stand tacut cu capul intre genunchi, dragul de el.
apropos de ce spunea danette cu pierdutul copilasilor prin magazine, noi am fost acum 2 we la ikea si David tot nu-si gasea linistea, alerga de colo colo, fugea din mina mea, nu asculta deloc. Si cind era el mai in verva asa m-am ascuns discret si eu si ciprian si l-am lasat singurel. Imediat si-a dat seama ca nu mai suntem si s-a plimbat in stanga si in dreapta uitandu-se lung dupa noi, apoi a dus miinile la obrajori si a zis: "M-am speriat" -el vrand sa zica probabil ; sunt speriat sau mi-e frica...apoi aproape sa plinga a inceput sa strige Mama, mama...Si desigur n-am mai putut sa-l vad asa, ca era cam panicat si am iesit repede si apoi a stat cuminte linga noi toata plimbarea noastra prin magazin....v-am povestit doar ca mi s-a parut asa..oarecum comica disperarea lui, ducand miinile la obraji si spunand "m-am speriat"...
David doarme si el fara pampersi de multicel, dar eu ma trezesc de fiecare data pentru mine si-l pun si pe el pe la 12.00-1.00 si e suficient. se tine destul de bine, si oricum el face pipi rar
va pup fetelor
Simona, David (10 nov 2004) si
mic in burticaDaviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mariussimiuc spune:
Helau! 
Apropo de "m-am speriat"...Robert a avut o perioada in care se speria destul de usor de zgomote puternice.Am incercat de fiecare data sa-l linistesc cat am stiut eu de bine
...Acum vine la mine si ma intreaba "mami ce s-aude?",eu ii spun,eventual ii si arat sursa zgomotului iar el foarte mandru imi zice "sa stii ca nu m-am speliat" ![]()
Cat despre pierdutul prin magazin...incerc sa nu-l dau jos din cos,ca altfel el pleaca si nu prea se uita inapoi.Cred ca ar realiza destul de tarziu ca mami nu mai este langa el. ![]()
Pupam Davidutul speriat! 
Miha
si Robert 
onitza spune:
Ce liniste pe aici!!
munciti cu spor??? alte mamici sunt in concediu
asteptam poze 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Otiliav spune:
Eu chiar ca muncesc cu spor. Cand am ajuns ieri la birou ma astepta un raport urgent pe masa iar azi deja m-a luat seful la intrebari ca de ce nu este gata
.
Miki, azi nu ai semnat condica, sper ca nu nasti inca.
monica-elizabet spune:
noi am dormit din nou azi noapte fara pampers, am trezit-o la 00,30 si aproape de 6 dimineata si totul a fost ok...o sa incerc sa o trezesc la acelasi ore ca sa-si formezeun program de pipileala ![]()
va pup pe toate si pe copilashi sa aveti un we fain
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
Neata! Nu stiu ce se intampla, nu-i nimeni pe messenger. Sunteti la defilare? (acum am deschis tvrwebcast si am realizat ca a trecut 23 August
)
Stiti ceva de fetele din Japonia? Bits, Ionela, unde sunteti?
Otiliav spune:
Legat de siguranta copiilor puteti citi www.nsc.org/aware/window/index.htm" target="_blank">aici. La primul meu loc de munca primeam catalogele unor firme din SUA si asa am creat o baza de date care a fost folosita pentru un site unde poti cumpara online orice pentru casa (www.ebuild.com).Atunci am aflat ca se pot cumpara "safety screens" care se pot pune la geamuri, sunt special gandite pentru copii fara minte.
Noi cand am pus geamurile la casa am luat plase de tantari pentru ca geamurile dau in balcon. Avem un balcon de 12 m lungime, pe toata lungimea apartamentului, este inchis si sunt 2 geamuri care se deschid. Evident ca la acele doua geamuri nu avem nimic
, bine ca stam la etajul doi si sub geamuri este pamant.
De asemenea cred ca este util sa le spunem noi ce se poate intampla, nu doar "nu ai voie" si nici o explicatie. Vad ca prin brosura de acolo se mai si spune sa nu uitam ca in caz de incendiu geamurile pot fi folosite ca o posibila iesire de urgenta.
onitza spune:
OTILIA sper sa iti mai dea seful o zi macar sa termini raportul..
Daca vrei, iti spun unde am fost noi azi:
HOP! LA ZOO!!! ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL