Comori de nov-dec 04 (153)
Raspunsuri - Pagina 29
try spune:
Fetelor, aici in pozita astace-a pus-o Cici e Ada, Alexia, Alex al meu si fetita lui Dena, Kathryn, a reusit sa-i prinda pe toti intr-o poza.
A fost foarte frumos, dar asa m-am ofticat ca pana la 11 a pelcat toata lumea, a trebuit sa ma grabesc cu tortul si prajiturile ca lumea incepa sa plece. Si odata ce da cineva strtul la plecat, incep sa se duca toti. M-am ofticat ca afara a cam plouat si ploaia ne baga mereu in casa, dar la un moment dat si printre picaturi tot pe-afara stateau copiii.
Cici, mersi tare mult de poze si ca ati venit. Alexia e atat de scumpa cand vorbeste!!! A fost o incantare s-o ascult cum mi-a povestit ca s-a tuns. Unde pt mine vorbitul cu alex inseamna de multe ori concentrare (ca trebuie sa ne chinuim sa intelegem ce spune), cu alexia am simtit ca ma bucur de statul de vorba cu-n copil. Marele dezavantaj cand sunt multi invitati e ca nu apuci sa stai de vorba cu toti pe cat ti-ai dori, dar pentru copiii e o bucurie mare cand se strang multi. Si a mai fost si lipsa de spatiu, dar las ca terminam noi subsolul de facut si atunci sa vezi ce ne mai incingem la petreceri.
onitza ca m-ai intrebat si n-am paucat sa raspund, amandoi baietii il plac pe tataie, desi alex o stia pe mamaie si a avut ocazia sa se lipeasca de ea, totusi amandoi baieti iau tras tot la tataie. E el mai inclinat spre a atrgae copiii. Ieri am fost o tura in parculet la lacul Ontrio si cand ne intorceam cu masina de acolo, tataie reusea sa-l faca pe adrian sa rada cu hohote, desi numai eu, tati si alex reusim performanta asta, el deregula e un copil f. serios cand vien vorba de ce-i din afara casei. Dar Alex a fost innebunit ca vin mamaie si tataie. Si cred ca usor si-a luat-o si putin in cap. Mamaie e o fire foarte nesigura si oarecum permisiva (desi saraca se chinuie sa-m irespecte toate regulile), insa alex e un mare speculant de suflete si cum te simte mai moale, cum te exploateaza. Pai a doua zi dupa ce-a venit mamaie-sa l-am auzit strigand la ea, vino incoace, am zis pe un ton rastit si nervos. Ii tot repeta si ea nu intelega ce spune el si s-a enervat. Si pt ca a simtit-o slaba, si-a permis sa faca asta cu ea, in rest nu face asta cu altcineva, doar cu adrian (pe care-l stie ca e mai mic ca el si-si permite, desi il apostrofez mereu pt asta).
Hai ca flendur la servici si am o gramada de treaba...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
cici, try sa va traiasca frumusheii 

andreap
sa-ti treaca cucuiul
noi suntem ok cu pampersul ne-am trezit si mai tarziu si a fost bine...insa inca nu cere ea...of sunt prea pretentioasa, nu? ![]()
va pup pe toate si pe copilashi
ps roserbina pe unde esti? 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Otiliav spune:
Try, Cici, multumim de poze, asa imi place ca sunt fericitzi si in verva copilasii, le merge bine, sanatosi, voinici.
Ca tot vorbim de sanatate sper sa nu-mi deochi fata dar sunt 10 luni de cand nu a mai racit.
Aime, am cautat cred ca 1 ora montajul care l-ai facut cand a implinit Vladutz 2 anisori. Vroiam sa-i pun mamei melodia cu Dan Spataru. Ne spui cum se numeste ca tare ne place, este melodia perfecta pentru un botez.
Try, imi cer scuze, eu tot uit ca Adrian s-a nascut in august, mereu ma gandesc la octombrie. Sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos!
Bits, ai numarul Ionelei de telefon, as incerca eu sa o sun.
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
onitza spune:
Am vazut pozele puse de CICI, fetelor aveti copii frumosi de numa'! Alexia zambareata mereu, Ada la fel, Adrian a crescut asa mare si arata foarte bine! iar Alex deja e barbatel!
MIHA am vazut pozele cu Diana, frumusete mica, ii sta tare bine cu codite! iar ochisorii ei frumoasi m-au topit!
E greu singura cu copilul acasa
, dar cred ca vi s-a intmaplat si voua sa ramaneti singurele cu copiii si stiti cum e..ce sa mai zica fetele care au si doi copii? ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
MIHAELA, sper ca a fost ok azi la sedinta publica, pe langa stresul resimtit in obtinerea postului dorit, poate ai avut prilejul sa te mai intalnesti cu colegele tale sau sa te imprietenesti cu alte invatatoare.
eu ti-am tinut pumnii, azi m-am gandit mult la tine. 
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
Azi am avut o zi buna, am iesit afara de 2 ori, a mancat bine ciorbita cu carnita, a dormit si la pranz, e prima zi cand n-a facut pipi in pat la somnul de pranz, s-a trezit si a venit la mine, strigand: "mamiiii, pipiiii!" era si el mandru de el!
l-am felicitat
poate o tine-o tot asa...pe seara cam zbatacel, dar acceptabil nu era hiperactiv, m-am bucurat azi de copil cuminte...cand sa il duc la nani, dupa dus si papa, au inceput vecinii cu bormasina cu ciocanele, in sinea mea n-am zis nimik ca era 9 ceasul si zic, hai mei ca pana la 10 au dreptul sa faca ce vor...dar si acum sa bocane, sa bubuie, mi s-a luat!!! am trecut pe langa camera lui, a oftat, nu doarme, il simt, dar e cumintel acolo in pat, i l-am pus pe elefantel langa el sa nu se simta singur. Eu n-am chef de nani, o sa mai bantui pe aici, asa ca daca nu sunteti moarte de obosite, va ascult!
Pupic
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
FELIS spune:
va pup pe toate
mi-e dor de voi...
da nu mai stiu de capul meu... atat sunt de ocupata-obosita...
Am fost la mare de sambata la pranz pana luni dimineata.. 2 zile... am zis ca daca nu ies din Bucuresti cedez nervos...
sa mai vad atatea acte in jurul meu... si sa dorm 2 din 24 restul sa lucrez ... fara sambata, fara duminica...
Daca reusesc sa ma mai eliberez promit ca mai intru...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
MIHA... desi cu intarziere
... si
Adrian de TRY
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
onitza bravo! felicitari...ma bucur ca aia vut baietel cumintel
felis...
si grija de tine sa te mai si odihnesti si cand mai ai timp te asteptam cu mare drag
pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
mikimi spune:
Fetelor,
Inca aici dar nu pentru multa vreme !!! azi dupa ce mi-am facut in sfarsit cosmetica mult asteptata, am plecat cu frica-n san de acolo ca va trece prea mult pana va da piticotul ceva semne si iar o sa am nevoie si nu voi avea timp...scenarii..seara la 19 ma duc la dom' doftor si-i zic: hai mai doctore sa nastem si noi o data ca nu mai am rabdare.Zice el: bine pe 6 termen dupa UM, cam 1-2sep dupa ultimele echo..hai si pe masa craca' sa te vaz inauntru...OK se uita si zice...pai ne vedem maine dim la 7.Esti gata, ca el e! Uauuuu asa devreme ? DA sunt gata!. Si uite asa alergatura in seara asta sa luam alt patut, desi aveam in gand de 2 sapt, sa-l ducem pe alexander la soacra-mea ca poate tanarul tata care maine( tot maine...) face 35 ani va avea nevoie sa fie liber de copil si sa se prezinte si in miez de noapte la spital, carut recuperat de la prieteni si tot asa...Si acum stau cu inima cat un purice ca atunci cand am iesit pe usa doctorului, desi nu-mi spusese clar care-s semnele ca e gata bb sa iasa, si nici nu as fi vrut sa-mi spuna ca m-am cracanat vreo 5-6 cm da' sa dorm linistita...so..cum ieseam zice: ne vedem maine dim daca nu o veni in noaptea asta. O f...nu vreau sa alerg noaptea.Si iacata-ma acum stand cu picioarele stranse elegant, de parca o ajuta la ceva...numa' apa aia nu se rupe deloc si as vrea sa vad si eu cum e, parca sunt la cezariana programata.Si la Alex am mers la spital in ziua in care mi-a zis, dupa ce m-am asezat in patul de spital au inceput contractiile.Doctorul asta e vrajitor? sau cum? ma rog...sper sa fie repede si usor.Mess-ul meu mikiparisa, daca-mi dati numerele de tel acolo dau si mesaj.Mai stau nitel pe net.
La multi ani !!! cu multa sanatate Adrian.Chiar ma gandeam ca s-ar putea sa-i sarbatorim p-aproape.
Miha si tie multi ani si sarcina usoara cu bebita sanatoasa.
Poze noi jun.
DEC 2006.
Miki,
38+ si Alexander (12.12.04)