Comori de nov-dec 04 (153)
Raspunsuri - Pagina 30
onitza spune:
MIKI NASTERE USOARAAA! Ma gandesc la tine si la bebe, sper sa fiti bine!!!! poate nasti totusi maine, ca sa poti si tu sa dormi un pic!
MONICA, FELIS

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ochi_verzi spune:
Salutare!
Cici, Try, am vazut numai copii frumosi
LA MULTI ANI, ADRIAN!
Miki, tin pumnii stransi...asteptam vesti

LA MULTI ANI, TANARULUI TATA!
Felis, sa ai spor in tot ce faci si mai fa si nani.
Paul!Esti baiat mare.
Eu am luat un post bun(s-a scos azi, in sedinta), cel mai bun din cele existente...la scoala la care am fost prima oara dascalita.Nu l-am luat pe cel de langa blocul meu ca nu-mi placea scoala.Si asta e aproape, nici 10 minute mers normal.
Diana s-a descurcat cu socrela, prima oara cand sta cu ea![]()
Maine merg si la stoma, mi-am sunat azi dr. si mi-a spus ca pot merge la orice ora, depinde cum reusesc s-o las pe Diana cu mama...(noroc, ca juma' de zi e la particular si cealalta juma' de zi in cadrul policlinici, ea face si urgente) s-ar putea s-o scoata pt ca e posibilsa aiba abces
si e rau, ca-i masea de legatura, e cea inainte de cea de minte, care s-a facut praf in timpul sarcinii cu ralu, efectiv se dizolva, se facea ca o pasta... asta este dar, ma doare grozav si nu trece cu nimic
Aaaaaaaa, ca tot zisese Cici de bicicleta...cand povestea Dana ca Iris pedaleaza si prinde si viteza, ma gandeam cand o voi vedea si eu pe Diana dar, acu' pedaleaza si la "deal". la inceput trebuia s-o tractam putin dar, acuma a facut muschi![]()
Acuma seara a scos-o mama afara, eu cu durerea nu prea aveam chef si cum s-a oferit mama, am profitat
Au fost si pana la mama in casa, cica sa manance ca-i foame rau(si eu m-am rugat juma de ora sa pape o lingura de cartofi cu snitel), la plecare i-a cerut mamei oua, ca cica noi nu avem, iar la tata i-a spus "Ceau bulsucelul meu dlag!"
Diana
monica-elizabet spune:
Mihaela
, felicitari pentru post...bine ca ai avut de unde alege unul bun.
Mikiiii...
tot acasa esti? Doamne ajuta sa nasti super usor maine si sa bb sa fie sanatos si frumos ca mamica lui si ca Alexander
La multi ani! taticului...multa sanatate si tot ce-si doreste si sa ne anunte si pe noi ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
FELIS spune:
MIKI nastere usoara!!!!!
ONITZA...
si pe Paul cel cumintel...
MONICA multumim...
Ne e dor de voi... de toate...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
FELIS a intrebat CORINA de tine, e si ea printre noi, il are pe Andrei, sunt din Brasov! te pupa! 
MIHAELA te felicit si pe acesta cale
, ma bucur mult ca ai reusit sa iei postul dorit de tine, ce bine ca a aparut la sedinta publica acel post, a fost o surpriza frumoasa pentru tine!astea sunt cele mai placute momente ale vietii, sa apara ceva neprevazut, neasptetat si care sa te surprinda in cel mai placut mod!
mai e un pic pana vineri cand aflu si eu la ce scoala voi preda
O fi nascut MIKI??? de cand m-am trezit, ma tot gandesc la ea si astept un sms, poate-poate ne anunta ca e cu Yannis in brate!!!! si ca il pupa de-l albeste!!!!

MONICA 
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
Cu intarziere, urez si eu LA MULTI ANI FERICITI lui ADRIAN, sa fie fericit, sanatos, plin de realizari in viata!!!! sa se bucure de parintii lui dragi si de ALex, fratiorul lui scumpic!

Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
dama spune:
Neata fetelor...
...intr-un sfarsit ajung si eu sa intru pe DC, pe ultima pagina, dupa o lunga absenta de fo' 2 luni si mai bine, si ma bucur tare ca numai citind ultimele postari va gasesc bine, frumoase cu copii si mai frumosi (sic!) si pe deasupra si nascute???? ei, Miki?
Waw, Miki, ce repede a trecut timpul si mai ai un pic si-ti tii puiul in brate. Nastere usoara, daca nu a avut deja loc, si sa reveniti acasa sanatosi, cuminti si mancaciosi. La multi ani fericiti, sotului, alaturi de voi 3.
La multi ani si lui Adrienutu de Try, ii doresc sanatate multa si multe bucurii...deja a trecut 1 an? nu-mi vine sa cred...
Miha si tie La multi ani, desi cu intarziere si o sarcina usoara in continuare. Chiar, ai aflat ce va fi bebe? Cand ai DPN-ul?
Hai sa va zic un pic si despre noi, ca apoi incerc sa ma mai pun la curent cu noutatile si pozicile.
Am avut o perioada incarcata pe toate planurile, examen, excursii si vizitarori pe capul meu de abia asteptam sa vina si la mine "vacanta".
David creste si se "intelepteste" sau, ma rog, asa speram noi, caci mai are si momente de alint la greu. Vorbeste de ne ameteste si abia asteapta sa inceapa gradi (despre care ne-a intrebat toata vacanta). Va fi fericit caci de luni o va lua din loc ca toti scolerii...In rest suntem bine sanatosi, eu m-am facut multa pe toate partile si ma simt de parca trebuie sa nasc in curand...in fine, asa as vrea eu, dar mai e drum luuuung...
Intre timp am aflat ca bebe e tot baietel si o unda de dezamagire am avut, dar am alungat-o rapid, pt ca ne-am zis ca fetita noastra va trebui sa aiba 2 fratiori mai mari 
...asa ca ma iau de mana cu Bitsulina, Try, Miki si cine o mai fii mamica de 2 flacai si ne inscriem pe lista pt bebe 3 
Nu stiu ce voiam sa va mai zic ca mi-am cam pierdut indemanarea si ideile, dar revin cu forte noi la capitol nou.
Acum va pupic pe toate, mamici, burtici si pe copilasii aferenti
PS Miki, abia astept sa ne dai vesti bune,... ma gandesc la tine.
cu bebe2 & David, pilotul "avid"
(18.11.04)
andreap spune:
Miki,nastere usoara!Pupam BBlus mic si asteptam vesti
Dama,bine ai revenit!sarcina uosara in continuare si bafta la gradi ptr.harnicul David
.
Ochi_verzi,felicitari ptr.post si succes!
Felis...bine ai revenit!Ce mai face Mihaita?
Chiar asa fetelor,daca in WE e frumos,nu ne vedem undeva printr-un parc?
Mariuca e bine,azi noapte s-a mai trezit numai la 6
....sper sa se obisnuiasca repede cu noua situatie ca eu sunt
de somn.In schimb a facut ieri la pranz pipi in pat
,lucru care nu se mai intamplase de mult.Deci,adio scos pampers de noapte curand
.
In sfarsit l-am convins pe al meu sot sa mai facem un BB![]()
..asa ca,cu ajutorul lui D-zeu,o sa va anunt si eu o veste mareeee...curand sper.
Pupici la toata lumea
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
onitza spune:
ANDREAP chiar l-ai convins????
bafta!!!!!! sa ne dai cat mai repede vestea ca esti
!!! si sa fie cu fundita albastra! ![]()
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Otiliav spune:
Wow, Adreea, bafta multa, sa fie asa cum va doriti.
Dama, ma bucur ca ai revenit in forma, felicitari pentru baietel si ma bucur ca sunteti optimisti si deja cu bb3 in plan. Curajosilor!
Mihaela, felicitari pentru noul post, iti doresc copilasi dornici sa invete si cuminti!
Am uitat sa-ti spun. Am vazut in we pozele iar Diana este o minune de fetita. Stiu ca ai suferit mult inainte sa o ai dar zambetul ei sper ca alunga toate amintirile triste. Este tare scumpa si poznasa dupa mutrisoara
.
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana