Comori de nov-dec 04 (153)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele, va multumesc tuturor
Oti, apropo de sperietura ta cu ANA (bine ca n-a fost nimic, asa mai patesc si eu cind imi dau seama ca David sta in bucatarie si e geamul deschis si nu stiu cum sa ajung mai repede la el) ieri dupamasa cind l-am luat de la cresa avea niste bubite destul de maricele ca sa le pun pe seama unei iritatii de la caldura...m-am speriat un pic pt ca nu mai stiu care dintre bolile copilariei sunt periculoase in primul trimestru de sarcina. Eu n-am facut nici una dintre bolile copilariei, dar cind am facut ig-eurile la Cantacuzino (cind eram gravi su david) mi-au iesit anticorpi la rubeola. asta insemana ca de rubeola - despre care intr-adevar stiu ca e periculoasa in primul trimestru - nu tb sa-mi fac griji, nu?
aseara dupa baita i-am dat cu pudra de talc si dimineata nu prea mai avea...ce credeti, e posibil sa fii avut o forma mai usoara?nu a tusit, nu rosu in git, nu secretii nazale...

Simona, David (10 nov 2004) si mic in burtica

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Simona ,de obicei bolile copilariei sint cu febra mare ,mai degraba David a facut bubitele din cauza caldurii si a transpiratiei ,Andrei face si el frecvent .Noua dr ne-a dat o solutie mentolata sa-i dam seara pe piele si daca il maninca sa-i dam Claritin o lingurita .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diana2004

Simona ,de obicei bolile copilariei sint cu febra mare ,mai degraba David a facut bubitele din cauza caldurii si a transpiratiei ,Andrei face si el frecvent .Noua dr ne-a dat o solutie mentolata sa-i dam seara pe piele si daca il maninca sa-i dam Claritin o lingurita .

diana2004

am uitat sa spun ca acum 2 zile a mincat la cresa tort (au avut o sarbatorita) si cu siguranta de la el a facut o indigestie, a facut si febra 39 - 39,4. am fost cu el la Grigore Alexandrescu, l-am pus pe regim si antitermice. A doua zi nu mai avea nimic , iar a treia zi, adica ieri bubitele, dar nu si alte simptome...Totusi pun febra pe seama indigestiei asteia...abia stept sa-l vad azi sa vad cum se prezinta

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Sa va spun si eu ce boacana a facut Paul aseara in parc? era cu taica-su in parc, Paul cocotat pe tobogan si cum statea el acolo linistit, odata vede taica-su o dara de pipi care se scurgea pe tobogan, in ideea in care erau multi si parinti in jurul lor. a venit mihai cu o falca-n cer si una-n pamant . Am renuntat sa il mai stresez pe Paul cu scosul pampersului noaptea, iar azi s-a dus repede l aolita si a facut pipi, chiar m-am bucurat, dar noaptea o sa ii mai pun, asta e, e mai incet, eu deja am cateva nopti bune nedormite. Cand o sa il vad pregatit ca cere la olita iar, sau ca face la wc, atunci i-l scot si noaptea.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Simona,si eu am tras o sperietura cu niste bubite...Robert mi-a facut ieri febra mare si ii curg mucii...Dimineata avea pe fata niste bubite,care nu stiu de la ce sunt... Am pus-o pe bunica sa le urmareasca ,sa vada daca se inmultesc...Dar eu ce ma fac? O fi periculos pentru bebe din burtica?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Miha, oricum eu zic sa nu-ti faci griji prea mari, ca tu nu mai esti in primul trimestru...dar intr-adevar acuma parca regret ca nu m-am vaccinat inainte...abia astept sa treaca primul trimestru. Si mai sper sa nu incep ca la prima sarcina sa astept sa treaca trimestrele dintr-o cauza sau alta si sa nu mai reusesc sa ma bucur de burtica...sanatate lui Robert...totusi, poate nu e nimic

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Fetele iubitele sunt cumintica acasa.....azi cumintica adica, ca ieri iar am umblat dar chiar ca am terminat tot de cumparat.
Dupa ce am gatit ca nebuna ieri dupa-amiaza cand am venit acasa, mi-am dat seama ca am 2 oale pline de mancare si sunt singura -singurica pana smbata seara tarziu.Acu...oare ce-o fi fost in capul meu ? pt cine am facut ? unde ma pui ca eu mananc toata ziua 2 ahare de lapte si 1 kil de fructe maxim pe caldura asta.
Va rog, cine n-are timp de facut mancare sa-mi spuneti, vine curierul la voi.Ma ofer !

azi noapte m-a gadilat bb pe acolo pe unde o sa iasa, imi venea sa plang si sa rad deodata.Parca vrea sa vada cat sterss pot suporta.Una peste alta nu am nici un alt semn de nastere, dar probabil ca-mi lucreaza bibilica si imagineaza deja scenarii cum ma duc eu in miez de noapte singurica la spital.Si m-am saturat sa visez numai nasteri.
Va mai amintiti cum eram majoritatea la primul copilas?

Simona, Miha sa treaca bubitele de bebei mari, aveti grija de burticile voastre.Pe mine m-a ferit de boli d-ale mele sau d-ale lu' Alex.

Paxelina mor de pofta dupa vacanta ta la mare, sa va simtiti bine si sa va intoarceti sanatosi.

Oti dupa cum mi-amintesc eu, fatuca ta cam iese din casa sa exploreze imprejurimile fara sa-ti zica un cuvant, ai mare grija, ca nu te poti baza pe ei nici ''pana la colt''. Eu cand am pericole de genul asta, il iau cu mine in baie sau unde trebuie sa ma duc.

V-am povestit oare ce mi-a facut Alex vara asta ? veneam de la munte acu vreo luna doar eu cu el, eram cu masina lu barbate-miu care are scaunelul intr-o parte, langa usa, nu ca la mine pe mijloc.Si pe DN1, se chinuie el pana ajunge (desi legat in centurile de la scaunel) la clanta de usa si o deschide fix in timpul mersului.Usa era blocata(incuiata) dar nu din clanta ca sa nu poata fi deschisa doar de afara, dat fiind ca e masina lu tati nu am luat masura asta, de obicei folosim masina mea, asa ca trage el prima oara, se deblocheaza, dupa care mai trage o data.Atunci am auzit ce facea si m-am uitat in oglinda laterala, am vazut un colt de usa iesind din unghiul normal al masinii si am inebunit pe loc.M-am chinuit pret de 1 minut sa schimb banda sa trag pe dreapta (si am simtit ca au fost 10), era groaznic de aglomerat si cine sa stie de ce vreau eu sa ma opresc instant....cand am reusit, m-am dus la el si am tipat atat de tare ca nu intelegeam nici eu ce zic, plangeam si tipam in acelasi timp.Nu va inchipuiti ce imagini de nebunie, eram pur si simplu plecata de pe lumea asta.Dupa 5 min fara exagerare de tipat la el,
l-am luat in brate si l-am imbratisat.Pana acasa a stat cu capul intre genunchi si n-a zis nimic, cand il vedeam asa in oglinda plangeam cu lacrimi de crocodil.Mi-era asa mila, mi-am dat seama ca el nu e de vina, nu te poti baza pe un copil de 2 ani juma sa inteleaga pericolul.Degeaba avem incredere in ei ca le-am spus o data sau de 100 ori ca asa ceva nu se face....nu este inca timpul pentru copiii nostri sa inteleaga tot.
A ramas marcat orium, a povestit oricui il asculta timp de o luna cum a facut el o prostie mare si a deschis usa si nu mai face niciodata.
Morala....cu okii pe ei ca pe butelie ! Poate fi cel mai cuminte, cel mai intelegator, ii trebuie o data si o secunda pentru cine stie ce deznodamant.
Asa ca Oti, drobul de sare e deasupra capului nostru acum...daca avem noroc uneori(ganditi-va de cate ori am spus asa...)nu inseamna ca ne culcam pe o ureche.

Va pup si sa aveti o zi vesela.

Poze noi jun.

DEC 2006.

Miki,38+ si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIKI un ca esti cumintica!

Azi Paul si-a luat revansa pentru prostioara de aseara, si a fost chiar cumintel: a facut singur pipi la olita, a PAPAT SINGUR (e a doua zi de cand il pun la masa sa mananace singurel, cu manuta lui) tot din farfurie, m-am hotarat sa nu ii mai umplu castronul cu mancare, asta il sperie, dar nici putin n-a fost, numai bine! sunt chiar bucuroasa. Acum face nani , iar ma-sa se tot gandeste cu cine sa lase baiatul de la 1. cine a zis ca e usor sa fii parinte??? ca-l impusc!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miki, ce dragutz ca esti activa , da doamne sa mai stea bb in burtica si tu singura acasa.
Stai linistita ca pipi fac cu ea de mana, asta este, mai bine asa decat sa se intample ceva. Pana si noaptea ma trezeam sa verific ca este in pat si am pus-o sa stea special la perete sa o simt daca sare peste mine.
Simona, eu nu am facut nici o boala a copilariei si anul trecut am verificat daca am anticorpi la rubeola si am. Concluzia mea a fost ca-i am de la vaccin asa ca si tu probabil ai.

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Oti, inteleg f. bine straea de stres maxim prin care ai trecut, am patit-o si eu cu iris de cateva ori...
Deasemenea si patania cu Alexanderul lui Miki mi-e cunoscuta si de-atunci am blocat deschiderea din interior a usilor din spatele masinii mele, chiar daca uneori trebuie sa fac pe valetul .. iar intr-a lui Mircea nu-i cazul ca are doar 2 usi.

Eu pe langa cate se pot intampla cu copii mici si nesabuiti, mai am o groaza... furtul/disparitia.
In cateva fractiuni de secunda am pierdut-o intr-un magazin mare... si am trait o groaza de nedescris. Dupa vreo 5 minute care mi-au parut 5 ore... mi-a trecut ca un soarec pe langa glezne... si-am reusit s-o inhatz de bluza.
Ea se juca... era distractiv!
Am facut si eu ca Miki o scena urata in mijlocul magazinului...dar efectiv ma speriasem la max. ca a iesit pe langa casele de marcat si dusa e... evident nu realiza motivul agitatiei mele...

Stiti de cazul Madelenei McCann?
nu ca ar fi singurul... dar e asa de mediatizat ...
Eu nu inteleg cum au avut curajul acei parinti sa-si lase 3 copii mai mici de 4 ani dormind ..si sa plece la restaurant?

Mergi la inceput