Comori de nov-dec 04 (153)
Raspunsuri - Pagina 24
simonacip spune:
Merci Onitza...da, David merge la cresa, nu mi l-a primit la gradi pt ca nu implinea 3 ani pina atunci. mi-au spus sa revin in noiembrie cu dosarul, dar daca ma gindesc bine as putea sa-l mai las pina in primavara la cresa, e deja obisnuit aici cu doamnele, cu colectivul, e deja imunizat...acuma nu stiu daca e o vorba aruncata sau nu, dar am auzit ca la gradi iar va trece printr-o perioada de adaptare, chiar daca a fost si la cresa...Nu m-as risca, dar mai vedem pina atunci. Eu daca as naste in mai as prefera sa nu-mi raceasca prea mult in primavara...Nu ma gindesc acum. Oricum, eu sunt bucuroasa ca am rezistat la perioada de adaptare la cresa, acum sunt foarte multumita.
Simona, David (10 nov 2004) si
mic in burtica
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
andreap spune:
Simona,felicitariiiiiiiiiiiiiiii!sa ai o sarcina usoara si un BBlus sanatos si frumos!
Onitza,mai cu bonele astea....ce sa-ti zic?iti doresc succes,sa gasesti repede si pe placul tau.Eu una sunt satula de cautari,am noroc cu "mamaie Luci",sanatate sa aiba sa mai stea macar 1 an cu Mariuca.
Miki,facem galerie??![]()
Pana o sa fiu si eu
(sper sa mai fiu..
),ma bucur enorm cand citesc despre voi,Simona,Miha,Miki....
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
onitza spune:
MIHAELA stiu ca pentru bani vine, dar eu cum m-am simtit sa imi zica la telefon: "zi-mi cat dai ca sa stiu daca imi pierd timpul cu tine! daca se merita..offf, asta e, macar putea sa vina totusi, era o vizita de un sf de ora, daca ea voia putea sa fie o vizita si de 5 min..dar m-a deranjat ca a insistat fff mult pe problema banilor la telefon si nu era in planul meu sa vb la tel despre asta.
Seriosssss? a aparut un post chiar langa blocul tau???? pai e nemaipomenit, nu? ff aproape! bafta multa , sa fie alt tau!! tin pumnii.

ANDREAP am cautat noi bona si in Moreni acum un an jumate, stiu ce nasol e, si nu ca traiesc cu ideea ca nicio femeie nu e buna pentru copilul meu ca mine, doar ca....pe bune, unele sunt chiar ciudate!!!!
cand veneau in vizita de ex, nici nu se uitau la copil, in ideea in care era si el prin sufra.
din vreo 20, doar una a indraznit sa il ia in brate si sa il atentioneze canu e bine sa stea asa aproape cu ochisorii de tv...doamna aceea a si ramas ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
quote:
Originally posted by andreap
Simona,felicitariiiiiiiiiiiiiiii!sa ai o sarcina usoara si un BBlus sanatos si frumos!
Onitza,mai cu bonele astea....ce sa-ti zic?iti doresc succes,sa gasesti repede si pe placul tau.Eu una sunt satula de cautari,am noroc cu "mamaie Luci",sanatate sa aiba sa mai stea macar 1 an cu Mariuca.
Miki,facem galerie??
Pana o sa fiu si eu(sper sa mai fiu..
),ma bucur enorm cand citesc despre voi,Simona,Miha,Miki....
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
In curand si OTILIAAA!!!
Oti , ce mai faci??? se lasa cu doua liniute rosii si un pahar de sampanie virtual?

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
Fetelor sunt socata!!!!! A venit in vizita o doamna pentru anuntul cu bona si ce imi povesteste??? ca unei vecine de-a dansei, o mamica cu doi copilasi, unul de 7 ani, cel dea-l doilea de 2 ani, i s-a intamplat o mare nenorocire: venita de la serviciu, l-a urcat pe cel mic pe o masa parca undeva aproape de pervazul geamului de la bucatarie care dadea in casa scarii (sta la et 5), sa ii dea sa pape (acolo manca el de obicei); strigata de cel mare, femeia s-a dus la el, lasandu-l pe cel mic nesupravegheat; cand s-a intors, in pragul usii, il vede pe cel mic cum se duce spre geam, aluneca pe plasa de tantar si pica in gol, de la et 5
a incercat sa il prinda de picior dar a fost prea tarziu.
a coborat scarile, a tras clapa la o parte l-a luat de acolo dar era ca si mort..a fost supus mai multor operatii, i s-au scos organe, dar creierul fiind zdrobit, n-a ami avut ce sa ii faca, a murit.
asta tragedie a vietii!!!!!! nu micile neplaceri prin care trecem zi de zi!!! ma doare sufletul de numai pot cand ma gandesc la acest caz!! nu am stiut nimik si e peste drum de blocul meu!
saracutul mititel ingeras, saraca mama!!!!

Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Cecilia C spune:
Simona felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara.
Miki odihneste-te draguta si asteapta-l tu pe tati al vostru sa fie si el prezent la marele eveniment.
Try servici usor si toate ajungem la momentul ala, vrem nu vrem...azi maine o iau si eu pe urmele tale, asa ca mai profit un pic atata cat pot. Pupici
Adriana super pozele de la mare, cred ca v-ati distrat cu totii,mai ales piticii...ce frumosi sunt amandoi si parca la Tudor i s-a mai deschis parul de la soare ca-i sta super....si mamica e frumoasa, mandra cu asa copilasi. Ce m-as fi dus si eu la mare dar din pacate timpul a fost prea scurt...data viitoare. Pupam piticii si pe mamica lor si aveti grija de voi
I-ai dus la tara pe pitici???? o sa mearga la gradi din toamna???
Onitza e trist ce s-a intamplat si trebuie sa fie o lectie pentru noi, sa fim mereu atente si sa supraveghem copiii. Doamne fereste pe toata lumea si la cat mai putine accidente de acest gen.
noi suntem bine, nimic deosebit....n-am vreme sa pun poze dar o sa ma mobilizez eu cat de curand
Va pupam pe toate 

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
miki n-ai mai scris nimik, cum te simti?
onitza si mie imi este dor de voi toate, sper ca de Paste anul viitor sa ne vedem...
offf Doamne, imi pare tare rau de ce s-a intamplat...
ce se poate intampla intr-un moment de neatentie 
eu am fost astazi la dentist si ruxi si alex au stat cumintei acasa la prietena mea...a zis ca nici macar nu a intrebat ruxi de mine...![]()
va pup pe toate si pe copilashi
sa aveti somn usor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
paxela spune:
pupam si noi gasca
am asit o conexiune whireles pe aici si fiidumi dor de voi nu puteam rata
, si ce sa vezi chiar la fix
felicitari simonacip, sarcina usoara si bb sanatos
miky curaj mami nu e` asa greu... crescutul de bb nu se uita, nastere usoara( daca nu ai nascut deja
) si cel mai frumos si sanatos baietel
noi suntem ok este super, am si eu copii mancaciosi
cred ca raman aici
, in sfarsit nu trebuie sa imi fac griji de SIlviu , mananca si el ok, iar Delia.... nu imi imaginez unde intra atat
, m-ar manca si pe mine , si fereasca sfantul sa vada ca mananci ceva si ea nu primeste ca ma stie tot litoralul bulgaresc
, vorba lui tacsu iti amintesti cand iti doreai copil mancacios...acu ai![]()
sper sa mearga netul sa trimita mesajul ca este tare slaba legatura
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
monica-elizabet spune:
paxelinaaaa
bravo, ma bucur ca esti linistita si ca cei mici papa...fa provizii serioase cand veniti acasa poate le place mai mult mancarea de la bulgari ![]()
pup pe toti
distractie placuta in continuare
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
Simona, sunt tare, tare fericita pentru voi. Cred ca la ultima noastra discutie pe mess bebe era deja in burtica.
Sarcina si nastere usoara, un bb sanatos si norocos!
Miki, sa facem galerie
? Mai bine stai tu cumintica in pat ca fara dop poti sta ceva timp nenascuta.
Dana, super poze, nici eu nu am calcat prin Maramures asa ca sunt tare dornica, poti sa ma adaugi pe listuta ta
. Poate chiar anul acesta in octombrie imi fac timp. Venim in tara 3 saptamani si mi-as dori sa vizitez o zona.
Ioana, tinem pumnii sa ai o noapte linistita si o bona iubitoare de copii. Eu nu voi avea vesti la capitolul bb, mi-a venit cu cateva zile intarziere deci s-au dus planurile mele, m-am dus in vacanta pe stop. Deja sunt resemnata, nici nu ma mai oftic ca s-au aranjat lucrurile asa pentru ca nu a depins de mine.
Azi am tras sperietura viezii mele. Nu-mi place ca am devenit atat de anxioasa si vad in orice situatie mai riscanta un pericol foarte mare pentru copilul meu. Sunt ca-n povestea cu drobul de sare. De cand ne-am mutat la hotel am incremenit cand am vazut ca usile de la balcon nu se inchid cu cheia ci doar se blocheaza. Iar Ana nu a locuit la astfel de inaltimi si are o fire de "maimutzika". Si i-am explicat ca nu are voie in balcon ca este periculos si ieri a pus un picior in balcon sa ne arate ea ca nu pateste nimic
. Azi, sotul a plecat mai de dimineata si eu am ramas singura cu ea plangand dupa tati si ca s-o impac am fost la o plimbare scurta cu trenul si cand ne-am intors trebuia sa strang totul in 30 de minute sa predau camera, deci eram in graba mare. Eh si am intrat in baie sa ma spal pe maini, am dat drumul la apa si am iesit cu sapunul in mana sa vad unde este si nu o vad in camera, am alergat tipand dupa ea si cand ajung la usa balconului aud cum a cazut ceva. Trageam ca disperata de usa si am strigat-o pe nume, nici nu stiu cum sa descriu ce am simtit. Si atunci m-am prins ca usa o blocase sotul si nu se poate decat din interior. Ma intorc si o vad pe mandra mea, iesea dintr-un dulap 

si a durat cam mult ca s-a impiedicat de un covor pus acolo. Iar zgomotul probabil o fi fost de la niste destepti care arunca sticle goale sau ambalaje de la balcon. Si nu am stat mai mult de doua secunde in baie, doar ce mi-am udat mainile. Bineinteles ca nu intelegea ea de ce am inceput eu sa plang si sa tremur.Ma mir ca nu a venit nimeni in camera dupa faza asta ca am tipat din toti plamanii mei. Sapunul l-am gasit in usa baii, nici nu-mi amintesc cand l-am aruncat. Incepuse furtuna la Malaga cand am plecat dar uite asa drumul cu cele doua avioane mi s-a parut acceptabil
. De fapt inca sunt sub soc, nu pot deloc sa uit clipa aceea de disperare.
Ma retrag la nani ca am albit destul ieri, din fericire vestea Simonei mi-a inseninat ziua de azi.
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana