Comori de nov-dec 04 (153)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Am vazut si pozitele cu frumoasa de iris, ca n-am mai laudat-o de mult. Sa stii, dana, ca a facut fatza de domnisoara, parca o vedeam cum arata pe la 5-6 ani.
ce mi-a placut cum ii tinea mana pe fatza luibebe cel mic de 4 luni. Era tare incantata.

iar biencuta e o scumpa, iar Tudorel pare baiatu' lu' mama, asa e adriana?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andra, iris e de-a dreptul fascinata de copii mici, de bebelusi.
Pe micutza din poza a pupacit-o, si-a leganat-o si i-a spus povesti si i-a citit din carti... am ramas uimiti cu totii... nu ma asteptam sa faca pe "mamica"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

try, deci ai inceput de azi serviciul ...noi in Rom tre' sa fim niste fericite ca avem pana la 2 ani...servici usor si lebere multe!
nu ne-ai zis cum au reactionat copilashii la aparitia bunicilor, cum se inteleg, etc
pe toti

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Simona hip hip ura !!!!!! sa fie intr-un ceas bun ! sa fie sanatos/a si sa ai sarcina usoara.

Eu am facut curat ieri, azi am facut cumparaturi s curat, asa ca in seara asta am ramas cu un dop gelatinos mai putin.O fi din cauza efortului ? nu mai stiu nimic de la Alex, sunt ingrozita, parca-s venita de pe alta lume cu bb2.Stiu sa manuiesc doar copilasi mai mari, ca Alex.Ma duc sa ma intand ca am cam obosit.
Va pup

Adriana am fost la cluj in jul si iar am avut numar gresit, am sunat la un nene care n-avea idee de Adriana.Mi-a parut asa rau, mai ales ca n-aveam access la internet.Stiam cat de cat drumul, dar a fost vremea foarte ploioasa si nu prea am avut chef de explorat pe NV Clujul.

Dar vin negresit anul viitor cand incep serviciul.

Poze noi jun.

DEC 2006.

Miki,38+ si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aoleeeeuuu...miki deci gata a explodat shampania?
ai grija de tineeee...nu mai face efort
unde-i fulgutza sa zica ea vreo doua despre vremurile cu dop si fara dop

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Multumesc fetele, sanatos sa fie ca nici nu conteaza sexul. Sincer daca ma intrebi ce vreau sa fie nu stiu ce sa raspund. orice, nu ma supar
try sa stii ca, de cind il am pe David nu compar cu nimic statul acasa cu copilasii...Cind incepusem sv si mai racea David sau mai patea cite una innebuneam ca trebuia sa vad cum fac sa stau acasa cu el (anul trecut cind am inceput n-am avut concediu, dar mi-am mai luat medicale)
Miki...te inteleg, cred ca in aproprierea momentului voi avea atitea emotii...cu cine il las pe david? cind ma apuca? daca ma apuca ziua si Cip e la serviciu cum ma descurc, etc...daca ma apuca noaptea si cip ma duce, ce fac cu David...Oho, deja ma gindesc... Tie muult curaj si voie buna, ca stiu ca oricum le ai..

Simona, David (10 nov 2004) si mic in burtica

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Neata!!!! tare m-ai amuzat MONICA cu dopul gelatinos!! ma grabesc sa ii urez si scumpei noastre MIKI, NASTERE USOARA, BEBEL SANATOS SI MANCACIOS!!! MIKI, recuperare rapida dupa nastere si te asteptam cu drag sa ne povestesti cum e Yannis (parca?) si cum a reactionat Alexander cand l-a vazut prima data!!!

Fetelor v-am povestit de cumnatul meu TIBI, cum a reactionat el cand l-au anuntat parintii ca va avea o surioara/un fratior??? (care pana la urma s-a dovedit a fi un fratior, adica sotul meu)...a strans bani la pusculita ca sa isi cumpere fratiorul, ca surioara a zis clar ca nu vrea, o va strange de gat :D si socrul meu taaare si-ar fi dorit o fetita, ii pusese is nume, Laura, dar a iesit Laurentiu Mihai

TRY cred ca bunicii au fost tare incantati sa petreaca timpul cu nepoteii lor!!!! cu cine stau copilasii acum acasa?

Noi aseara am pus anunturi pe la scarile de bloc din apropiere, sper sa primesc azi telefoane sa si vedem pe cineva in decursul serii, ca sa fie si Mihai acasa. DOamne ajuta! la 1 septembrie incep si eu serviciul!

MONICA mi-e dor de tine! sa ne intalnim sa ne mai povestim , of, cand o sa ne mai vedem oare???

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

SIMONA te tzuc dulce! FELICITARI PENTRU CELE 2 LINIUTE ROSII!!! Ce mai face David??? mai merge la cresa???? sau anul acesta icnepe gradinita???

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Fetelor sa va povestesc o convorbire telefonica de adineauri: suna o doamna intre doua varste din cate mi=am dat seama (pt anuntul cu bona) si ma intreaba de program, i-am spus intre ce ore , ca sunt 5 oe si ma intreaba repede cat dau..i-am spus ca nu vb la tel acum de asta, sa vina sa ne vedem, sa vorbim, sa ii psun cerintele, la care dansa: "Lasati doamna ca stiu ce inseman sa cresti copil, dar vreau sa stiu daca se merita sa vin, sa nu ne pierdem vremea!" mi e mi-a alsat un gust amar, pana la urma daca o interesa venea si duscutam, daca nu-i convenea ne spunea pe loc, negociam , vedeam noi, mai ales daca o placeam foarte mult....off
A mai sunat o doamna care a acceptat sa ne vedem diseara la 18.00, parea chiar draguta la telefon, sta f aproape, sper sa gasim repede.

Pupic

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sall, fetelor!
Miki, si eu ma grabesc sa-ti urez nastere usoara si asteptam poze
Simona, ma bucur pt cele doua liniute roz...iti doresc o sarcina usoara
Ioana, sa stii de la mine...majoritatea bonelor vin pt bani. Important e s-o nimeresti pe cea mai buna. Vai si eu astept sa vina a mea din Germania.Soseste abia pe 1 septembrie, asa ca va trebui s-o car cateva zile, pe Diana la scoala.Sper sa nu am vreo surpriza si sa se razgandeasca(asa-s eu, ma gandesc si la rau) ca atunci sa ma vezi cum umblu ca disperata sa rezolv pb Diana...in cel mai rau caz, o duc la gradinita.
Vai, saptamana viitoare merg la sedinta publica pt detasare. Post unde am fost anul trecut nu mai este dar, am vazut ca a aparut unul langa blocul meu(ies din bloc si intru-n curtea scolii)...
Diana e bine, ieri a fost asa cuminte, de nerecunoscut.Am fost in parc si nu va spun ca a lasat doua fetite sa-i calareasca si pe altii sa se joace cu mingea ei sidefata(care n-o dadea nimanui).Am fetita mare dar, nu stiu cat o tine...sa nu fi fost de moment...

Diana

Mergi la inceput