Comori de nov-dec 04 (153)
Raspunsuri - Pagina 22
aime spune:
Mai am un pic si plec acasa, da tot am mai bagat un oki...buuuun, deci Dana, venim cu alai la Maramu
sa degustam horinca (nush daca-mi place, ca tuica nu-mi place, da de dragu traditiei, ma sacrific
).
Adriana, pai povesteste, iti placu? Vad ca au vospsit usile in portocaliu, is proBase? Ca aratati f bine si veseli la mare, copiii is fericiti ...asa ca sa va fie de bine vacanta.
aime si
Vladimir
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
Adriana,
bine ati revenit, ma bucur ca v-ati distrat in vacantxa, gemenushii ca de obicei m-au topit
frumuhseii...
miki,
ai grija de tine si de burtika si odihneste-te lasa treaba prin casa a o sa ai destul de facut peste o saptamana ![]()
andreap
si spor la treburi
onitza
mamica rabdatoare...esti un ex pentru mine
mihaela
si ruxi vrea sa sara coarda si se enerveaza ca nu poate ![]()
danette,
ce frumos povestesti parca ma introduci in atmosfera "locurilor" tale
cred ca ai fi buna de "ghid " ![]()
miha
poate cu papushile o sa reusesti mai bine decat cu masinutele ![]()
aime,
concediu placut
mie alex mi-a tusit din nou azi noapte
si are si mucisori...sper sa nu o ia si ruxi...
va pup pe toate si pe copilashi
sa aveti o zi buna
ps felis pe unde esti, ce mai face mihaitza? 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by aime
Mai am un pic si plec acasa, da tot am mai bagat un oki...buuuun, deci Dana, venim cu alai la Maramusa degustam horinca (nush daca-mi place, ca tuica nu-mi place, da de dragu traditiei, ma sacrific
).
Adriana, pai povesteste, iti placu? Vad ca au vospsit usile in portocaliu, is proBase? Ca aratati f bine si veseli la mare, copiii is fericiti ...asa ca sa va fie de bine vacanta.
aime siVladimir
aime usile din foto sunt de la hotelul victoria. ne-am mutat acolo pt. 2 zile pt. ca voiam sa prelungim si la tomis nu se putea. am poze si cu tomis-ul dar sunt pe card-ul care nu l-am descarcat. o sa pun si de acolo. hotelul a fost super ok doar camera o idee cam mica. mincarea buna srevirea prompta...a fost aproape perfect
onitza, monica
va multumesc mult. m-ati emotionatadriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
aime spune:
Aha, am inteles adriana, important e ca ati avut vacanta visata si sunteti niste frumosi si delicati 
Gata, acum chiar va
si va spun
... until next time
aime si
Vladimir
simonacip spune:
Buna, buna, buna.
Acuma vin si eu la voi cu bucurie pentru ca in sfirsit testul mi-a aratat 2 liniute....Si nu-mi vine sa cred cit sunt de rosii amindoua, e clar ca e ce asteptam de 8 luni. Joi fusesem la dr, dar nu se vedea decit uterul putin marit, endometrul ingrosat, iar dr nu a vrut sa se pronunte fiind prea devreme (UM a fost pe 28 iulie, iar astazi ar fi trebuit sa imi vina c)- puteau fi doar semnele instalarii menstruatiei.
Nu pierd prilejul de a-i spune lui Miki nastere usoara, lui Miha sarcina usoara in continuare si tuturor multi pupici si sa auzim numai de bine.
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Buna, buna, buna.
Acuma vin si eu la voi cu bucurie pentru ca in sfirsit testul mi-a aratat 2 liniute....Si nu-mi vine sa cred cit sunt de rosii amindoua, e clar ca e ce asteptam de 8 luni. Joi fusesem la dr, dar nu se vedea decit uterul putin marit, endometrul ingrosat, iar dr nu a vrut sa se pronunte fiind prea devreme (UM a fost pe 28 iulie, iar astazi ar fi trebuit sa imi vina c)- puteau fi doar semnele instalarii menstruatiei.
Asa ca nu pierd prilejul de a-i spune lui Miki nastere usoara, lui Miha sarcina usoara in continuare si tuturor multi pupici si sa auzim numai de bine.
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Doamne ajuta! sa fie intr-un ceas bun!

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
monica-elizabet spune:
Simona,
ma bucur mult ca DD ti-a implinit visul mult dorit
sarcina usoara si bb sanatos
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
danette spune:
Simona, sa fie intr-un ceas bun! sa ai o sarcina usoara.
Adriana, v-am admirat in pozele de la mare... sunt niste scumpi Bianca si Tudor... dulci, delicati. Bianca seamana asa de bine cu tine.
Le-a placut?
i-ai putut scoate din apa?
mariussimiuc spune:
Wauuu Simona...super veste! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Pupam si gemanusii simpatici! 
Miha
si Robert 
try spune:
simonico, daca-i stii de cand te-astept cu vestea asta pe aici ca stiam ca de pe la sfarsitul lui 2006 planuiai sa se prinda bebe 2. Dar bien c-a venit si-acum, sanatos sa fei, de-i fetita, de-i baiat.
Ma bucur tare mult pt tine.
cat despre mine, work sucks!!!!! E de 10 ori mai bine cu copiii acasa, chit ca ma enervez uneori pana la cer si-napoi. numai gandu' ca stau acasa cu altcineva decat cu mine ma termina.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II