Comori de nov-dec 04 (153)
Raspunsuri - Pagina 13
try spune:
la multi ani mariutelor si marinilor (avem vreunul???)
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
monica-elizabet spune:
buna fetelor, multumim tare mult de urari va
si uram din nou La multi ani! tuturor celor care se serbeaza astazi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
mikimi spune:
La multi ani Mariutelor !
Uitati si burtika mea.
Poze noi jun.
DEC 2006.
Miki,
37+ si Alexander (12.12.04)
ochi_verzi spune:
La ora asta va zic Buna dimineata!![]()
Am ajuns si noi in seara asta din Tunisia si in loc sa dorm, stau la calc., cred ca de la oboseala nu-mi este somn...
A fost super...am fost la El Mouradi Club Kantaoui.Ce sa zic, totul a fost minunat, doar ca mi-a fost tare dor de Diana, care s-a distrat grozav cu ai mei.De stiam cum este, n-o lasam acasa.
S-a bucurat foarte tare cand ne-a revazut, mi-a sarit in brate si m-a pupa continuu dar si eu pe ea...ta-su nu mai avea teren de atatea pupaturi.
Voi pune si poze...
Diana
andreap spune:
Ochi_verzi,bine ai reventi!
Miki,esti o frumoasa!
Sarcina usoara in continuare!
Noi am fost aseara la terasa,normal,ca sa indeplinim dorinta fetei,cea cu "caltofii plajiti".Initial voiam sa chem ceva copii,dar din motiv de casa intoarsa cu fundu'n sus si ptr.ca multi mi-au spus ca de fapt se serbeaza cealalta Sf.Maria,am renuntat
.
Maine plecam la Pitesti,saptamana viitoare o las la bunici.
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
try spune:
Ochi verzi, data viitoare s-o luati si pe Diana cu voi ca de-acum e fata mare si nu mai e ca atunci cand cari un bebe mic dupa tine si trebuie non stop sa stai dupa fundu' lui. Vrem poze din vacanta!!!!!!!
Miki, sa-ti straiasca burtica si sa nu uiti sa ne dai de stire cand esti aproape sa pleci la spital... asta daca mai ai timp ![]()
![]()
La mine de-ar fi fost sa-l nasc normal pe adrian tot m-as fi chinuit o gramada. La alex am nascut dupa 40 de ore dupa primele contractii iar la adrian m-au apucat durerile marti seara la ora 7-8 si dupa 28 de ore ajunsesem la dilatatie 5. Si-apoi dr. dupa eco mi-a zis ca e asezat transversal si nu putem sa-l scoatem asa si m-a bagat in cezariana In final Adrian s-a nascut joi dimineata la 2:23, deci la vreo 32 de ore dupa primele dureri. Probabil ca de-ar fi fost asezat cum trebuie ar fi decurs totul mai repede, dar oricum nu as fi nascut in cateva ore ca Cici
. Eu am timp sa fac si petrecere de nastere inainte sa nasc un copil ![]()
![]()
.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
danette spune:
Da, Oti, din pacate Iris deja are 2 cariute mici intr-adevar, dar eu m-am gandit sa le rezolvam, sa nu stau sa se agraveze, si sa apara dureri.
Nu stiu ce sa cred, referitor la alimentatia fetei mele ca bebe, da, ea a baut exlusiv lapte praf (insa stiam ca e dozat la fix in privinta Ca, in special)... sau referitor la "bagajul" genetic.. fiindca si eu si tatal ei avem dantura sanatoasa 90%. Eu am doar 4 plombe.. fara alte lucrari..
Mai degraba cred ca e o lipsa de fluor.
Fiindca nici dulciuri exagerat nu a mancat... ii mai dau Kinder Milchschnitte sau Pingui... ori jele-uri...dar nu prea des.
Cred ca pe la varsta de 1 an i-am luat prima periuta de dinti(Nenedent)... apoi am trecut la stage-urile Oral B. Pastele de la Oral B au dozajul de fluor necesar varstei.. asa scrie pe ele.
Apa potabila sigur in RO nu-i dozata dpdv al fluorului. Dar oricum, noi nu bem apa de la robinet... bem doar apa plata si minerala. Uzina de apa a Baii Mari are des probleme cu filtrele si de multe ori s-au facut sesizari in privinta apei potabile...asa ca de multi ani prefer sa nu beau apa de la robinet, decat daca initial am fiert-o.
Andra, a inceput si in RO sa se faca profilaxie dentara prin diverse mijloace media, mai degraba. Sunt destule reclame TV... la paste de dinti, perii, apa de gura...
Cred ca insa ca f. putini romani considera necesar sa mai cheltuie bani SI pe aceste produse igienice.
Daca multi nici hartie igienica nu-si cumpara (la tzara in special), ce sa mai vorbim de periutze de dinti. Sau de ata dentara...asta ar fi chiar un lux.
Citeam ce-ai scris(ca dintii sunt raspunzatori doar pt 30% din bacteriile din gura)...ma gandesc ca sunt multi care-si pupa copii pe gura sau le "spala" suzetele in gura lor... habar nu au de notiunea de flora bacteriana orala.
Sunt multi care asteapta sa le cada dintii sau prefera sa-i scoata decat sa se duca la Stomatologie. Odata fiindca costa... doi la mana-doare de cele mai multe ori (fiindca nu toti stomatologii isi permit Xilina pentru anestezie)
Hmmm... chiar citeam un articol acum cateva zile intr-un ziar central...
"Romanii folosesc de aproape sase ori mai putina pasta de dinti decat ar fi normal si doar o periuta de dinti la doi-trei ani, cand, normal, aceasta ar trebui schimbata la trei luni."
Ghiocel, multumim mult de urari si eu si pitica. Ne-am sarbatorit ieri impreuna cu bunica mea, care e tot Maria, cu parintii si cu verisoarele mele. Am a avut o zi tare fruamoasa ieri.
Va
am.
Cateva poze recente:
http://good-times.webshots.com/album/560310699dSbBRu
monica-elizabet spune:
hello fetelor,
Miki taaaare frumushica burtika ta 
try...super faza cu petrecerea dinainte de nastere 
andreap, ma bucur ca v-ati distrat si noi ne-am distrat pe cisnte si ruxitza s-a simtit f bine...noi serbam amandoua mariile(orice prilej e bun de o petrecere)
acum asteptam sf Alexandru ![]()
mihaela, bine ai revenit, asteptam pozele
va pup pe toate si pe copilashi
monica
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
'Seara!
Ne-am intors si noi de la drum lung si obositor si cu ganduri mari , sa scoatem pampersul copilului.
Sunt atat de obosita ca abia mai stau pe laptop, dar n-am ce sa fac, tb sa fiu atenta cu paul, in noaptea asta o sa il si trezesc de cateva ori ca el nu se sesizeaza cand face pipi :D
V-am citit pe diagonala, sunteti grozave toate, o felicit pe \delia pentru ambitie si ca e la fel de preoce la Silviu! iar de faptul ca papa, cred ca mami e in al noualea cer!
De Paul ce sa zic..i-a priit la tara, toata ziua alerga catelusa Iza prin curte, daca la inceput fugea de ea, de a doua zi fugea cateaua de Paul, care voia sa danseze cu Iza si careia ii spunea "rusine" la orice pas, pt orice nu voia sa faca cu Paul :D
revin, ma duc o fuga la Paul
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
onitza, bine ati revenit
si spor la scapat de pampers...sa reusiti cat mai repede...of...eu nu stiu cand o sa incep actiunea asta
dar deja ne apropiem de 3 ani si tot cu "gogoasa" dupa noi suntem dimineata ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)