Comori de nov-dec 04 (153)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am pus cateva POZE sa vedeti intalnirea dintre Paul si strabunica lui, Momo, de 84 de ani.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

MONICA multam frumos, Doamne ajuta! azi-noapte nu pot sa spun ca nu am dormit toata noaptea, mi s-a parut ok, pentru prima data cand doarme fara pampers...m-am dus la 12 noaptea sa il pun pe olita, tocmai facuse pe el ca era cald si cearceaful nu apucase sa se ude; a doua oara m-am dus la 2, 30 noaptea, nu facuse pe el, dar cand l-am pus pe olita, maica-sa de tuta ce era, nu a verificat sa fie puta in jos, si fiind ridicata , s-a udat pana la gat ...si dimineata cand s-a trezit la 7 nu facuse pe el ..deci eu zic ca e ok pana la urma ca el umplea pampersul pana dimineata . I-am intors si patul, acum nu mai are protectie pe lateral si a cazut din pat, la 2,30 l-am gasit pe saltea ..vedem la noapte cum e

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

TRY, UN ZAMBET DE PRINTESA SPECIAL PENTRU TINE!!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Si DOVADA ca Deliuta noastra sta singurica in fundulet!!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Copilul meu doarme la pranz, ce-o fi cu el? iar eu ma pregatesc sa gatesc pentru wee ca maine dim mergem la un botez la biserica, de care uitasem total.

MIHAELA (OCHI VERZI) ce mai zici mami? ceva impresii despre Tunisia? pozici?

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
onitza, foaaarte frumoase pozele, multiani inainte strabunicii sa fie sanatoasa si sa o poata tine in brate si pe Natalia paulica este un scump si jumatate, ce frumos se juca el cu iza
ma bucur ca prima noapte fara pampers a decurs relativ ok... baietelul si pe mamica lui curajoasa...poate asa ma apuc si eu de aceasta actiune
si printesa Deliutza frumushica
noi suntem bine, ruxi m-a zapacit cu schimbatul hainutelor, de unde ma vaitam ca-i baietzoasa acum nu mai vrea sa imbrace decat fustite si alea scurte rau de tot si mi-e mila de genunchii ei cate bube or sa aibe dar deh...ea vrea sa fie printesa toata ziua..asa zice chiar si in somn...trebuie sa gasim o pijama cu fusta ca zice ca pantalonii nu-s de printesa
va pup pe toate si pe copilashi sa aveti un we fain

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

MONICA multam mult, hai mami curaj, scoate pampersul dintr-o data, poate vei avea surprize si Ruxi se va acomoda mai repede decat te astepti. Hai, incepem impreuna???? te sustin moral, iar idmineata ne bem cafelele cu ochii crapati de oboseala

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

CIne mai prinde curaj alaturi de noi sa scoatem pampersul copiilor??
haideti fetelor, acum cat mai e cald afara, ca vine toamna! Facem listuta???
1. ONITZA; lista e deschisa .....

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nu stiu daca sa ma bag sau nu fiindca pampersul ruxandrei de dimienatza cred ca are 1 kg ceea ce inseamna ca ea nu tine chiar delok...cum ii vine cum face pishulica
dar cafeaua nu o refuz de dimineatza

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Noi am scos de mult pampersul dar mai avem surprize. Ieri dupa 5 zile super ok, fara kk si pipi prin avion, aeroport 5 ore, plimbari prin magazine, ieri pe seara mi-a facut o surpriza cu kk care nu l-a mai putut tine pe tot pana la primul petec de iarba si un pipi pe la 3 noaptea dupa ce la 12 o certase taicasu ca-si daduse cu strugurel de la mine din geanta. Dar am avut noroc ca m-am dus la baie si cand m-am intors facuse in pat deci am scapat nebotezata .

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput