de unde cumparam uniforme - sfaturi practice
Raspunsuri - Pagina 3
filofteia spune:
Multumesc Onix de idee. Avem si noi aici un magazin Herlitz. Eu una ma cam speriasem de cele de ma Metro, care sunt super frumoase, dar si scumpe, de la 170 lei in sus.
Anuska spune:
quote:
Originally posted by onix
In privinta ghiozdanelor si rechizitelor va pot da eu o sugestie, mamica de viitor scolar de clasa a II -a.
Si eu si alte doua prietene le-am cumparat picilor nostri ghiozdane marca Herlitz, care si acum dupa un an arata super, nu sunt foarte mari au buzunar separat pentru mancare, lateral pentru apa si inauntru inca un compartiment bun pentru blocul de desen sau altele de genul asta. A fost in jur de 40 ron si au o gramada de modele pentru fetite si baieti. De spalat l-am spalat fara grija in masina de spalat si nu s-au deteriorat desenele de pe el. Tot aceeasi marca a fost si stiloul special pentru incepatori.
Grija mare cand cumparati caietele, unele dintre ele au foile foarte subtiri si se vede de pe o parte pe cealalta mai ales ca prichindei mai si apasa.
Bafta la cumparaturi si in noul an scolar!!!
Ramona si baietii - Alex (5.07.1999) Andrei (14.02.2004)
Aceasta marca au si in Cora, dar costa 99.99 ron......
si au un bidonel pt apa, o cutiuta pt pachetel, un penar cu ceva prin el si un portofel.Sincer nu stiu daca e chiar asa avantajos....
Voi ce credeti?
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Lala_D spune:
http://www.herlitzromania.ro/produse.php?subcatid=61&catid=12
http://www.herlitzromania.ro/produse.php?subcatid=62&catid=12
Sunt mai multe modele.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
Anuska spune:
Uitatiwww.voinicel.ro/magazin/popup_image.php?pID=223&osCsid=135d0252ab3739c5b1b8c651684ce362" target="_blank"> aici despre ce vb si mai exista si varianta pe roz
*********************************![]()
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Anuska
Uitatiwww.voinicel.ro/magazin/popup_image.php?pID=223&osCsid=135d0252ab3739c5b1b8c651684ce362" target="_blank"> aici despre ce vb si mai exista si varianta pe roz*********************************
Poze noi cu familionu'
Arata bine, indeplineste cerintele dar ... cam scumput totusi
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
Dariana2 spune:
ralcat fetita mea are 1,22 m daca copii nostri au aceiasi inaltime merge... Am incercat sa ma cuplez cu 2 prietene dar fetele lor sunt inalte. Iar cu 5 bucati, cu toata bunavointa, nu am ce face!
In privinta ghiozdanelor, eu am luat unul cu barbie (suntem inca la faza asta) din carefour si arata bine! dar e super ideea cu Herlitz! Chiar am sa ma interesez si eu!
Anuska spune:
Asa ma gandeam si eu...... ca e cam scumput.....![]()
Si in plus fiind primul an de scoala sigur o va duce/aduce un adult, deci nu-l va cara singurica prea des....
quote:
Originally posted by Dariana2
ralcat fetita mea are 1,22 m daca copii nostri au aceiasi inaltime merge... Am incercat sa ma cuplez cu 2 prietene dar fetele lor sunt inalte. Iar cu 5 bucati, cu toata bunavointa, nu am ce face!
In privinta ghiozdanelor, eu am luat unul cu barbie (suntem inca la faza asta) din carefour si arata bine! dar e super ideea cu Herlitz! Chiar am sa ma interesez si eu!
marilena
Dar la ce pret e totusi uniforma (bucata)? Pt ca daca e la 20 de lei nu merita drumul, o gasesti in Cora cum spuneam mai sus. Si a mea are aceeasi inaltime, dar e slabuta.
Poze noi cu familionu'
Dariana2 spune:
Anuska, cand am fost erau 150.000 bucata si setul era de 5. Cu toata bunavointa nu aveam ce face cu atatea! Ce mia placut era modelul! Cu volanas la bretele, gulerul cu o broderie frumoasa si bumbacul era bun! Probabil ca cu cat ne apropiem de septembrie au mai crescut preturile! E adevarat ca nu merita sa mergi pentru 50 000 de lei in plus dar daca mai ai si altceva de cumparat... Eu am fost ieri in Bucur Obor si am gasit o palarie cu 990 000 lei iar cand am facut "excursia " in Dragon am luat-o cu 450.000! Zic eu ca a meritat!
Azi merg in carefour si chiar sunt curioasa daca au aparut uniformele!
onix spune:
Ghiozdanul l-am luat din Deva dar la cele trei librarii care aduc asemenea produse au vreo 10-15 modele de la 40 ron pana la 80 ron. Eu ii pun sticluta de plastic bisnuita cea in care cumpar apa plata.
Imposibil in orase mai mari sa nu gasiti oferta mai variata.
Cel din poza e mai mare decat al lui Alex.
Spor la cumparaturi!
Dariana2 spune:
Am cumparat uniforma de scoala! Din CORA cu 200 000 lei. Azi o spal sa vad daca intra la apa!