de unde cumparam uniforme - sfaturi practice
Raspunsuri - Pagina 4
Anuska spune:
quote:
Originally posted by Dariana2
Am cumparat uniforma de scoala! Din CORA cu 200 000 lei. Azi o spal sa vad daca intra la apa!
marilena
Ti-am spus eu ca acolo gasesti!
Bravo, sa o poarte sanatoasa si sa-si bucure parintii!
Eu i-am luat ghiozdanul www.voinicel.ro/magazin/popup_image.php?pID=147&osCsid=1f039d122892012108ed137ed21d51a9" target="_blank"> asta , bine fara sa fie echipat! Si e roz spre ciclam....

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Dariana2 spune:
Multumim mult Anuska!Si voi sa fiti mandri de puii vostri!
Foarte frumos ghiozdanul! Eu am apucat si i-am luat ghiozdan barbie. acum imi pare rau! Pare c-am mare - desi m-am gandit ca e posibil sa aibe si ceva caiete speciale de alte dimensiuni...Asta e! Mai avem de ales un penar! Am vazut unele echipate in Cora, evident ca roz, dar prezentau avantajul ca puteau fi spalate la masina!
Am fost in Cora cu Ana - scolarita noastra - era asa frumoasa in uniforma.....
Am fost tare emotionata! Mi-a crescut copilul!
Anuska spune:
Cum sa nu fi emotionata?
Ca eu ma uit la a mea (apropo sunt tize!) si nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul, parca mai ieri o luam pt prima data in brate...![]()
Dar asta e! Ne cresc prichindeii si noi odata cu ei! ![]()
Noi nu luam uniforma.... Am vb cu invatatoarea ei si mi-a spus ca se va tine o sedinta in care parintii vor hotari daca se va pasta uniforma "de pe piata" sau se va face alta, oferte, etc....
Deci pe 17 ne luam hainute frumoase pe noi si cu ghiozdanelul in spate devenim scolari de cl.I!
*********************************![]()
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
miha spune:
Fetelor, eu tocmai am vorbit cu dna invatatoare si mi-a zis:
Bluza alba ( asta e Ok de gasit), fusta neagra, ciorapi albi si sandale albe sau pantofi negri.
Singura problema ar fi fusta negra? Voi ati vazut pe undeva de cumparat?
Tinuta ar fi simpla, dar unde naiba gasesc eu fusta neagra simpla.
Stiti care careva?