de unde cumparam uniforme - sfaturi practice
Raspunsuri - Pagina 2
Dariana2 spune:
Cu 2 saptamani in urma am fost in Dragonul Rosu! Am vazut acolo uniforme ( 3 modele). Am intrebat de pret si era 150.000 lei, din pacate nu vindeau decat la set - 5 bucati!
onitza spune:
quote:
Originally posted by anya
Uniforma mai e obligatorie? Tin minte cat am urat-o! Sa nu mai amintesc de cordeluta
Anya
Esti simpatica! si frate-miu la fel a urat-o rau de tot!!
si purtam cu mandrie bentita cu fundite pe cap!!!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ralcat spune:
Dariana2 daca ai gasit asa ieftina, ce zici sa ne cuplam mai multe si sa luam un set ? Ca facem si o economie buna cu ocazia asta.
Ce ziceti mamici ?
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
Anuska spune:
quote:
Originally posted by ralcat
Dariana2 daca ai gasit asa ieftina, ce zici sa ne cuplam mai multe si sa luam un set ? Ca facem si o economie buna cu ocazia asta.
Ce ziceti mamici ?
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
Cred ca e dificil; copiii nostri nu-s la fel si nu cred ca la set sunt marimi diferite.....
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Anuska spune:
Am fost ieri la Cora din Militari si am vazut ca au in promotie uniforme pt cei mici cu 19,99 ron!
Au facut raion special cu rechizite de scoala.
Succes la cumparaturi!
*********************************![]()
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
onix spune:
In privinta ghiozdanelor si rechizitelor va pot da eu o sugestie, mamica de viitor scolar de clasa a II -a.
Si eu si alte doua prietene le-am cumparat picilor nostri ghiozdane marca Herlitz, care si acum dupa un an arata super, nu sunt foarte mari au buzunar separat pentru mancare, lateral pentru apa si inauntru inca un compartiment bun pentru blocul de desen sau altele de genul asta. A fost in jur de 40 ron si au o gramada de modele pentru fetite si baieti. De spalat l-am spalat fara grija in masina de spalat si nu s-au deteriorat desenele de pe el. Tot aceeasi marca a fost si stiloul special pentru incepatori.
Grija mare cand cumparati caietele, unele dintre ele au foile foarte subtiri si se vede de pe o parte pe cealalta mai ales ca prichindei mai si apasa.
Bafta la cumparaturi si in noul an scolar!!!