*** LA REDOUTE (42)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Sunteti sigure ca Sabine sau Christinne nu-si prelungesc concediul? De la astia ma astept la orice

Claujro cum se mai simt micutii? Sper ca mai bine!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

eu nu sunt sigura ca demoazelele au fost in concediu.Cred mai degraba ca ni s-a spus asa ca sa nu mai trimitem mail-uri pana saptamana asta cand se ia la ei decizia finala.

Cat despre colete....eu chiar nu mai sper deloc ca le voi primi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata si sanatate bolnaviorilor mari si mici!
Karfe nici mie nu mi-a cerut factura de utilitati (!?!) si codul de securitate l-am trecut initial in comanda si apoi l-am mai trimis pe un singur mail.
Eu una sunt in ultima saptamana aici, dupa 13 ani jumate la acelasi loc de munca, si am o stare amestecata, emotie, bucurie ca plec...tare as vrea si eu niste colete de la LR ca sa imi iau gandul de la ale mele, dar....ma tem ca azi, daca vom primi ceva, vor fi doar mailuri...si ma astept la din alea negative...

Intrebare: spusese cineva ca a sunat si i-au zis aia ca o sa primeasca coletele la finele sapt trecute. Scuze, nu am retinut numele, dar cum colete nu stiu sa fi venit, ii mai suni o data???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata si sanatate multa Mirunicii si mamicii ei

Sunt pe aici azi, la mine nici un mail inca...astept sa vad ce primiti voi!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
si eu sunt nerabdatoare sa primesc ceva vesti de la ei: bune/rele cum or fi, dar m-am saturat de incertitudinea asta.
Madau insa natosire grabnica Mirunei. Imi pare rau ca nu a scazut febra si ati trecut pe antibiotic.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Neata si sanatate multa Mirunicii si mamicii ei

Sunt pe aici azi, la mine nici un mail inca...astept sa vad ce primiti voi!

tocmai am primit o oferta de vente privee cu niste ochelari de soare

Mergi la inceput

Hahaha Jasmine, sa ne comandam ochelari de soare (de cal...) sa nu vedem cum ne trag in teapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Or fi avand remuscari pentru cum ne-au aruncat ca pe niste masele stricate si au pus de niste ochelari ,ca lamai nu comercializeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Nu prea cred sa aiba remuscari , daca or stii ce sunt alea .
I-am spus si eu sotului patania cu banii si cardurile si mi-a dat dreptate , in cazul in care nu ajung pe cardurile noastre...conturi exact suma de bani extrasa poate fi considerat furt din partea lor.
Produsele comandate probabil sunt epuizate de mult asa ca probabil singura solutie propusa de ei va fii rambursare cu pierderi de partea nostra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, aissa, Lorenza, faceti haz de necaz...

Mergi la inceput

Pai ce ne-a mai ramas, nu vezi ca nici la mailuri nu ne raspund, niste nesimporci. Ca nici macar nu s-au apucat sa ne trimita cecurile, ca le acceptam sau nu era alta treaba dar macar sa fi vazut ca le-au trimis. Am deja 32 de zile de cand am banii blocati pt prima comanda si 16 la a doua si pe ei ii doare undeva...

Mergi la inceput