*** LA REDOUTE (42)***
Raspunsuri - Pagina 25
Lilly79 spune:
Voi puteti sa va logati pe laredoute?
Mie-mi da "Suite à un problème technique, veuillez réitérer votre demande. Desole.La page que vous demandee n'est pas accessible actuellement".
Cui sa scriu sa raportez eroarea asta?
Astazi a trecut o luna de la ultima mea comanda. As vrea sa scriu si despre asta
Vreau produsele, sau toti banii, nu un cec din care sa raman cu jumatate de suma in mana.
Nu mai sunt asa optimista ca acum o saptamana ![]()
Ajutati-o pe Sonia
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
Voi puteti sa va logati pe laredoute?
Mie-mi da "Suite à un problème technique, veuillez réitérer votre demande. Desole.La page que vous demandee n'est pas accessible actuellement".
Cui sa scriu sa raportez eroarea asta?
Astazi a trecut o luna de la ultima mea comanda. As vrea sa scriu si despre astaVreau produsele, sau toti banii, nu un cec din care sa raman cu jumatate de suma in mana.
Nu mai sunt asa optimista ca acum o saptamana
Ajutati-o pe Sonia
Nu se mai poate loga nimeni cu cont din Romania,ne-au banat(jalnic,as putea adauga eu) ca sa nu mai putem comanda.Nu te mai obosi sa raportezi daca nu vrei sa te alegi cu un mesaj de sictir!Asteptam reactiile LR-ului saptamana viitoare,cand dupa caz fiecare actioneaza cum crede mai bine in interesul ei!
aissa spune:
Abia acum, cand ne-a banat trebuiau sa suspende si livrarile, nu invers... Dar ce sa la cerem....
Abia astept ziua de maine.
Giova spune:
si eu, sa vedem daca vine vreun mail de sictir sau alte vesti proaste....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
karfe spune:
Aissa sau Claujro,de cate ori le-ati trimis codul de securitate,si cand v-au cerut factura de utilitati ce le-ati pus ,ca as mai incerca o data cu strawberry,data trecuta v-am maispus ca le-am trimis 3mailuri cu security number si fax extras de cont si tot n-au acceptat
Nushulica, tu in ce stadiu esti cu comanda?
felicia74 spune:
Sunteti sigure ca Sabine sau Christinne nu-si prelungesc concediul?
De la astia ma astept la orice
Claujro cum se mai simt micutii? Sper ca mai bine!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
karfe, nu mi-au cerut nici o factura de la utilitati. La mine problema era de adresa. Cred ca la al 3-lea mail mi-au acceptat comanda...la mai mult de o saptamana de cand am dat-o.
feli, multumesc, bine
. Doar scaune moi, fara alte manifestari. Am incercat un regim dar nu strict, astept sa se regleze de la sine, din alimentatie +ceai de menta. Cred ca de la aerul de Bucuresti li se trage
ca de miercuri sunt acasa...(glumesc)
Sper ca maine sa fie ziua cea mare, cu raspunsuri! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
madau spune:
Salut gagici
Rapid bag si eu o postare sa stiti ca mai traim, sunt tare suparata ca Miruna are de aseara febra foarte mare - 39.5-40 si nu scade deloc..a fost dr si cica care amigdalita pultacee, are puroi pe o amigdala si ne-a trecut pe antibiotic. Sper sa treaca cu bine seara asta, ieri seara n-am inchis un ochi...
Macar maine sa avem ceva vesti bune de la LR..i-ar prinde tare bine moralului meu daramat
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
intru si io acum sa va spun ca sunt aici cu voi...
am dat o fuga pana la Nisipuri...Madau, te inteleg ca ai fost aici si ai stat la Kempinski; ne-am dus si noi glont sa ne cazam la ei dar nu aveau camere, asa ca ne-am multumit cu un pranz la Kempinski si ne-am carat urgent la batrana Mamaia care arata de o mie de ori mai bine decat mult trambitzata statiune Nisipurile de Aur; inghesuita rau, hotel in hotel de simti ca te sufoci, cu stradute cu sens unic ca a trebuit sa facem zeci de ocoluri, maghernite si tarabe oribile, plaja ingusta, marea e adanca dupa 3 metri...si un sofer de taxi care ne-a cerut 10 leva ca sa ne arate drumul pana Admiral; n-aveau nici aici camere
...intr-un cuvant: nashpa!
sa auzim maine numai de colete LR care sosesc cu intarziere, dar sosesc!
PS: Madau, multa sanatate Mirunei!
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
madau spune:
Neata gagici
Ella imi pare rau ca n-ai gasit camere la Kempinski sau macar la Admiral..sunt foarte frumoase. Statiunea...asa mi s-a parut si mie, cam inghesuita, insa noi am fost de Paste si multe din "maghernite" nu erau deschise asa ca era mai aerisit, dar de dus sa stau o sapt acolo nu cred ca as merge. Poate cateva zile, un we eventual.
Mirunici e mai bine, n-a mai facut febra de dimineata, sper sa fi scapat de greu, in schim pe la 5 dimineata m-am trezit cu o durere crunta de burta, dar rau...o crampa din aia asemanatoare cu contractiile de la nastere, la fel de dureroasa
...noroc ca am avut Scopantil in casa si am bagat repede un supozitor, nici nu ma puteam misca. Nush de la ce dracu o fi..cred ca din cauza ca am tinut-o pe maimutza mai mult in brate zilele astea, s-o fi miscat steriletul ala
...tre sa ma duc la dr sa vad.
Hai cu coletele!!!!

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2