*** LA REDOUTE (42)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asta ma intreb si eu, de ce nu pot LR sa faca la fel. Inteleg bine? Parfumul vine cu DHL din USA si de la granita cu posta romana. Ai numar si urmaresti cand intra in tara... E sigur automatizat si la ei si daca LR e asa cum se lauda in topul vanzatorilor on line de ce nu pot si ei implementa un sistem mai eficient de distributie??? Ma rog, retorice intrebari...
Pana una alta stau sa imi comand pe Quelle costume de poliester ca de unde naiba sa imi iau ceva de imbracat office la marimea mea (am zis ca macar lka astia daca nu-mi convine le trimit inapoi). Rahat, am dat miercuri 180 RON pe un sacou in H....iar acum am scotocit piata dupa toale de mi-a venit rau, ce gasesc frumos bineinteles fie nu au decat S si M fie costa cat nu merita. Tocmai acum s-a gasit redutu sa faca figura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Iaca fetele ca la strawberrynet devii client mai greu, da dupa... eu primesc oferte tot timpul de la ei. Saptamana asta am primit mail cu "we miss you" si ca-mi acorda discount de 15 % in plus peste cei 5% daca cumperi 3 produse, numa sa iau ceva.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pai da Miki..ca astia au nevoie de clienti...spre deosebire de LR

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Eu, mai nou, am o problema: ma apuca pandaliile cand aud de Franta. Oare sa cer sfaturi pe topicu ala cu consultatii psi?

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Daca mai primesc vreo oferta personalizata, cred ca-mi cumpar bilet de avion si ma duc sa-i strang de gat

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sunt tare curioasa ce raspunsuri primim saptamana viitoare... Rascolind azi dupa confirmarile comenzilor trecute am dat iar de ce produse aveam in ele si ma oftic rauuuuu, vreau coletele!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Multumesc, fetelor!

Intru pe aici sa vad ce mai faceti, intru pe mail...doar...doar...sunt asa... fara chef. Azi ma gandeam unde sa maerg sa-i fac "trusou" lui Matei pt gradinita: tricouri, pantaloni..etc. Si sincer, nu stiu! Aveam in comanda din 27 totul pt el si acum am ramas in pom... Nu avem si noi H&M, C&A......ceva rezonabil la pret si de o oarecare calitate (nu chinezarii care se destrama la prima spalare)...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ehei, o sa ramanem mult timp cu reflexul asta...
BTW, mai crede cineva ca e doar o eroare de server?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Multumesc, fetelor!

Intru pe aici sa vad ce mai faceti, intru pe mail...doar...doar...sunt asa... fara chef. Azi ma gandeam unde sa maerg sa-i fac "trusou" lui Matei pt gradinita: tricouri, pantaloni..etc. Si sincer, nu stiu! Aveam in comanda din 27 totul pt el si acum am ramas in pom... Nu avem si noi H&M, C&A......ceva rezonabil la pret si de o oarecare calitate (nu chinezarii care se destrama la prima spalare)...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Si crezi ca daca ar fi H&M si C&A ar fi preturi pt. toata lumea? Uita-te la Mng, Colin's, Stefanel ... Au niste preturi nerusinate! Abia la reduceri ajung la nivelul magazinelor din strainatate. C-asa-i romanu' hulpav. Vrea sa de-a tunu' in cateva saptamani.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

intru si eu sa aduc sobectu' pe prima pagina. vaz ca lumea e plecata pe la munte, pe la mare.
io mi-am mai bagat o bluza-n cos :)) in cosul meu de ekend we. tre doar sa mai gasesc o rubedenie in papua sa-mi trimita pachetul

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput