*** LA REDOUTE (42)***
Raspunsuri - Pagina 23
Bratu Monica spune:
Cred ca dezbatem un subiect foarte interesant......![]()
Ne-au citit 4082 de persoane .Ce s-or mai fi distrand unii?????????
Monikka
cristi22na spune:
la mine a fost prima comanda online din viata mea.![]()
nici nu am lacat la cutia postala, asa ca imi poate lua cineva avizul
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by cristi22na
la mine a fost prima comanda online din viata mea.
nici nu am lacat la cutia postala, asa ca imi poate lua cineva avizul
nici eu n-am lacat la cutia postala dar am primit avizele fara probleme.Adica le primeam pana sa ne dea astia cu flit.
Parca nu-mi vine sa cred ca o asemenea firma isi poate trata clientii in halul asta.Eu tot timpul am crezut ca numai in RO e posibil asa ceva,sa ti se ia banii si sa fii tratat ca un tampit.De la magazine pana la hoteluri,m-am obisnuit sa cred ca e o chestie de mentalitate romaneasca.
mamica gen spune:
In 26 iulie, 2 comenzi, total 78 E.
De primit oferte, afirmativ, chiar perso.
Nu ma pot loga de nici o culoare, de pe ambele conturi.
Am facut un cont nou, cu acelasi identifiant si mot, roumanie, si a mers. Nu mi-a aparut identifiant deja existent, insa nici asa nu ma pot loga.
Am facut cont pe Estonia, a mers logarea......cand da, cand nu, dupa muschiu' fiecaruia...
Ma nervez......
Gen, mami de Robert Alexandru 2.11.2001 si Alexia Roberta 14.08.2006
alinamoro spune:
Mi-am facut acum cont nou cu aceleasi date, la tara am trecut Romania si mi-a luat-o, am primit imediat 3 mail-uri de confirmare cont nou.
De logat nu ma pot loga, eu cred ca-i o problema tehnica la ei.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
aissa spune:
Am facut cont nou cu Ro (am primit si mail de confirmare) si nu ma pot loga zice ca nu exista identifiantul. Am facut alt cont cu aceeasi adresa de mail si cu adresa de franta, merge si ma pot loga. Or fi in concediu dar io-te ca tocmai acum aia de la IT ne-au lucrat.
Comenzile mele sunt din:
- 11 iulie (culmea, nu gasesc mailul de confirmare
) cu cca 51 euro, avertizat
- 28 iulie - 58 euro, neavertizat.
Eu ma te acum ca nu cumva tuta aia de cristine sa fi trimis vineri mailuri cate a apucat. apoi a plecat linistita in vacanta si de luni sa nu cumva sa ne trezim cu mailuri pe toate conturile...

claujro spune:
aissa, in sfarsit si la mine, azi: Your order is picking for shipment
dupa ce comanada am dat-o in 2...sper ca s-au lamurit si la a doua comanda nu ma mai pun sa confirm adresa aia de 10 ori.
Si al doilea mail: Dispatched 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
madau spune:
Claudia bravoooo..hai ca macar astia sunt seriosi

Ma bag si eu acum la o comanda mica pe strawberry...![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
mada, 

!
Ce le-or fi fost greu sa procedeze si astia la fel, sa comunice cu clientul si sa existe intelegere din ambele parti...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
croco21 spune:
Claudia, la a doua comanda nu mi-au mai cerut nici o informatie pe mail, mi-au trimis direct coletul
Croco