*** LA REDOUTE (42)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eh, le pun numa asternutul si fetele de perna... sa doarma si ei dezveliti
pays bas = olanda

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

ma uitam in lista tarilor unde livreaza LR.
Apare acolo Pays-Bas.
Asta inseamna Olanda?
Sau Olanda+Belgia+Luxemburg?
Da' parca Olanda+Belgia+Luxemburg=Benelux

doar Olanda in sens strict (in sens larg, desemneaza regatul tarilor de jos si include aruba si antilele olandeze)

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Iar am primit mail de oferta cu "enfants", incerc sa ma dezabonez si bien sur ca nu pot, pt ca tb sa ma loghez si asta nu pot s-o fac. Nici macar sa anulez newsletterurile nu pot!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Si eu am primit, iar la inceputul saptamanii am primit si oferta personalizata cu 20/35/55 euro reducere...
Asta ultima arata ca nu au nici o sincronizare intre bazele de date - conturile sunt sterse/suspendate/in aer, dar apar active in baza de date pentru oferte

Anca de Manu
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lilina avu' ghinion Cobratty, ce sa zic, daca tot a carcotit atata.... Glumeam cu ZF-ul..da' n-am putut sa pun si ghilimelele de rigoare..stii tu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu tocmai am primit un mail cu oferta de la LR.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Ader si eu la propunerea Taniei.Oricum,mi-am propus sa astept pana pe 16 coletul si in caz ca nu vine,ma apuc de plangeri,dar nu la ei.
Ceea ce au facut cu noi consider ca n-a fost deloc normal,nu am fost de vina cu nimic si nu am meritat tratamentul acesta ca doar nu ni se facea nicio favoare !Cred ca de zicala"clientul nostru,stapanul nostru" n-au auzit niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Eu n-am primit nimic.Nici ca livreaza ,nici ca s-a sistat .Le-am scris 4 mail-uri cu data comenzilor si data cand s-au luat banii conform extrasului de cont si nimic.
meil lui Sabine,christine,pe site etc si nimic.
Nimeni nu ma baga-n seama/Nu-s bani multi dar nici nu-i las asa.
Daca scrieti ceva-n franceza eu va dau si datele mele.
Eu nu mai sper nimic.Chiar s-au facut de kkt.Si culmea e ca eu aveam incredere in ei.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Daca aveti adrese pe unde sa mai scrieti dati-mi si mie ,sa scriu si eu.Eu am scris doar la europe direct.Scriu peste tot pana ma plistisesc iar lor le voi scrie zilnic.
Multumesc!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

eu am comandat pe 23 iulie de 100 euro.
eu cred ca au concediu, mai stiu si alte firme din italia care sunt in concediu si o sa livreze dupa 3 sept, poate ca asa e si la lr.
ati incercat sa sunati la acele telefoane?

Mergi la inceput