*** LA REDOUTE (42)***
Raspunsuri - Pagina 22
corap spune:
eh, le pun numa asternutul si fetele de perna... sa doarma si ei dezveliti ![]()
pays bas = olanda
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
ma uitam in lista tarilor unde livreaza LR.
Apare acolo Pays-Bas.
Asta inseamna Olanda?
Sau Olanda+Belgia+Luxemburg?
Da' parca Olanda+Belgia+Luxemburg=Benelux
doar Olanda in sens strict (in sens larg, desemneaza regatul tarilor de jos si include aruba si antilele olandeze)
Alina
de Mara
claujro spune:
Iar am primit mail de oferta cu "enfants", incerc sa ma dezabonez si bien sur ca nu pot, pt ca tb sa ma loghez si asta nu pot s-o fac. Nici macar sa anulez newsletterurile nu pot! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poohy spune:
Si eu am primit, iar la inceputul saptamanii am primit si oferta personalizata cu 20/35/55 euro reducere...
Asta ultima arata ca nu au nici o sincronizare intre bazele de date - conturile sunt sterse/suspendate/in aer, dar apar active in baza de date pentru oferte
Anca
de
Manu 
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
madau spune:
Lilina avu' ghinion Cobratty, ce sa zic
, daca tot a carcotit atata...
. Glumeam cu ZF-ul..da' n-am putut sa pun si ghilimelele de rigoare..stii tu![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Giova spune:
eu tocmai am primit un mail cu oferta de la LR.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Lorenza spune:
Ader si eu la propunerea Taniei.Oricum,mi-am propus sa astept pana pe 16 coletul si in caz ca nu vine,ma apuc de plangeri,dar nu la ei.
Ceea ce au facut cu noi consider ca n-a fost deloc normal,nu am fost de vina cu nimic si nu am meritat tratamentul acesta ca doar nu ni se facea nicio favoare !Cred ca de zicala"clientul nostru,stapanul nostru" n-au auzit niciodata!
Bratu Monica spune:
Eu n-am primit nimic.Nici ca livreaza ,nici ca s-a sistat .Le-am scris 4 mail-uri cu data comenzilor si data cand s-au luat banii conform extrasului de cont si nimic.
meil lui Sabine,christine,pe site etc si nimic.
Nimeni nu ma baga-n seama/Nu-s bani multi dar nici nu-i las asa.
Daca scrieti ceva-n franceza eu va dau si datele mele.
Eu nu mai sper nimic.Chiar s-au facut de kkt.Si culmea e ca eu aveam incredere in ei.
Monikka
Bratu Monica spune:
Daca aveti adrese pe unde sa mai scrieti dati-mi si mie ,sa scriu si eu.Eu am scris doar la europe direct.Scriu peste tot pana ma plistisesc iar lor le voi scrie zilnic.
Multumesc!
Monikka
cristi22na spune:
eu am comandat pe 23 iulie de 100 euro.
eu cred ca au concediu, mai stiu si alte firme din italia care sunt in concediu si o sa livreze dupa 3 sept, poate ca asa e si la lr.
ati incercat sa sunati la acele telefoane?