*** LA REDOUTE (42)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna, fetelor,

Daca ma credeti, eu zilnic intru pe site-ul LR, incerc sa ma loghez in speranta ca s-au razgandit...Tare rau imi pare ca nu mai am acces la aceasta distractie... Sunt curioasa daca va vor raspunde la mailuri.
Ma gandesc cu groaza ca trebuie sa merg prin magazine sa fac cumparaturile pentru inceperea gradinitei; bune mai erau hainutele LR pentru copii...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Propunere: hai sa scoatem ghidul de pe prima pagina si ce mai e pe acolo (nu mai are nici un rost) si sa facem o lista, in ordine cronologica cu comenzile anulate si cand/cum s-a rezolvat cu banii.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

claujro, buna propunerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nicio veste,nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eu tocmai am primit un mail cu scuze, desi nu le-am trimis niciun mail si nici nu am mai primit pana acum nimic de la ei. Cica ceva probleme cu site-ul, dar am incercat si acum sa ma loghez si ciuciu
"Bonjour,

Suite #341; un probl#269;me technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques.
Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions #341; vous prouver l'inter#281;t que nous portons #341; la qualité de nos services.

Pour nous joindre :
par téléphone au 0892 350 350* (*0,34 €/mn),
par internet sur laredoute.fr, rubrique "contactez-nous"

* Pour un montant minimum d’achat de 15,28 € sur laredoute.fr. Offre valable une seule fois 3 semaines à partir de la date d’envoi de cet e-mail pour toute commande passée dans les collections Redoute Printemps Eté 2007 et Automne Hiver 2007. En cas d’indisponibilité, vous recevrez un article de valeur commerciale similaire. Non cumulable avec une autre offre.

Conformément #341; la loi Informatique et Libertés du 06/01/1978, vous disposez d'un droit d'acc#269;s, de rectification et d'opposition aux informations vous concernant qui peut s'exercer par courrier #341; : La Redoute - Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2 en indiquant nom, prénom, adresse et n° de client.
Par notre intermédiaire, vous pouvez #281;tre amené #341; recevoir des propositions commerciales d'autres entreprises ou organismes, ou #281;tre informé également de nos offres par e-mail, téléphone, SMS ou par courrier. Vous demandez #341; recevoir nos offres commerciales. Si vous ne le souhaitez pas il suffit de nous le signaler par courrier #341; La Redoute.
Vous pouvez #341; tout moment avoir acc#269;s et changer les informations concernant vos coordonnées (adresses e-mail et courrier, changement de patronyme...) dans la rubrique "Mon compte " et gérer votre abonnement / désabonnement dans la rubrique "Mes Newsletters".

La Redoute se réserve le droit de collecter des données sur l'utilisateur, notamment par l'utilisation de cookies. La Redoute peut, pour des raisons commerciales, transmettre #341; un partenaire commercial l'identité et les coordonnées des utilisateurs des services. L'utilisateur est informé que ce traitement automatisé d'informations, notamment la gestion des adresses e-mail des utilisateurs, a fait l'objet d'une déclaration #341; la CNIL sous le numéro 599061 du 18 octobre 1998."

19+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Hai,ca m-ai speriat c-au inceput sa ne raspunda!Ce-ai primit e doar o oferta pentru ca probabil nu ne-au sters de tot din baza de date si o sa ne mai bombardeze cu ofertele lor,asa ca sa nu-i uitam de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

aoleu...am primit si eu mail-ul cu oferta de ventes privees...cu ochelari si ceasuri
nici nu m-am enervat putin chiar am vazut ceva care mi-a placut...sunt matzochista rau

chiar stau si ma gandesc ca e super nashpa faza....ei ne anuleaza comenzile din motivele lor...si noi o sa platim comisioanele de returnare a banilor (daca avem norocul sa ni-i returneze)...nu-i corect neicutza, nu-i corect

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna gagici,
ce se intampla aici fetelor?M-am intors si eu din concediu...si ce vad?
Nu mai livreaza la redoute in ro? Bey ce nasol .
Cum recuperam banii?
Eu am 4 comenzi din 14 iulie de 167,11 euro ,din 20 iul de 150,49 euro , doua din 21 iul de 146,33 euro si 94,44 euro.
azi ar fi o luna de la prima comanda , nu am primit de la ei nici un mail de informare, doar oferte .Pe contul meu de pe site nu mai pot intra .
Ideea e ca vreau sa recuperez banii daca nu mai trimit produsele.Eu am facut plata prin ING.
super nasol ce se intampla.

Edit : nu am primit mailuri de anulare.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nimic nene, nici un raspuns, parca vad ca nici saptamana asta nu aflam nimic. Din ce in ce mai rau ma supara astia....
Am dat un reply la mesajul venit la intrebarea de pe site si inca unul la mesajul de la Cristine...in care le zic ca e deja luni si inca astept raspuns....am subliniat iar ca sper ca regula cu sistarea o aplica dupa 3 aug cand am primit mail nu de la 11 iulie cand am eu comanda....

Pt lista:
- 11 iulie comanda de ~ 51 euro (cu mail de "cancel" pe 3 august)
- 28 iulie comanda de 57 euro (fara mail)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu pt lista:

- 27.07- 34 euro- fara mail
- 2.08- 50 euro -fara mail

EDIT: card BRD

(sumele sunt aproximative, numai stiu cati eurocenti mai erau in plus)

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput