*Gravidute&Mamici de IASI (4)*
Raspunsuri - Pagina 28
anymony spune:
Cristina...intrebai de cezariana...nu e traumatizant, laptele mie mi-a vennit a doua zi...
Utogestanul se da compensat la mamicile salariate...cu salar mai mare ca min pe economie, Elevitul nu... La cele cu salar mic sau far avenit se da TOT gratuit...si vitamine, si medicatie...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Dani, ziceai ca nu te intreaba nimeni,...asa e ...
dar daca medicul bifeaza pe reteta salariat cu medicatie de gravida...iei compensat, iar daca bifeaza gravida iei gratuit...Daca casa de asig returneaza retetele medicul e vinovat ca a bifat gresit si nu farmacistul, intelegi? Adik medicii trebuie sa fie corectisi sa isi cunoasca pacientii. Pretul la Elevit variaza...il gasesti si la 30-32 ron...Si inca ceva...cam lipseste No spa de 40 de mg...luati-va o rezerva
poze Ioana-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Pe dr. Dumitrascu o gasiti la tel 276566, marti si joi dupa ora 16
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
aeperju spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Emma, eu am nascut cu d-na dr. Grigore. Da. E ok. Acum depinde ce inseamna ok. E foarte calda, f buna porfesional, f atenta cu tine, ca pacienta. Vine sa te intrebe cum te simti, vb cu asistentele. E draguta. E drept ca la mine toate astea s-au intamplat doar in prima zi dupa operatie, ca apoi a plecat in concediu. Dar din auzite stiu ca procedeaza la fel toate zilele cat stai in spital. Daca imi e permis un sfat: imediat ce iesi din spital suna la Clinca sa te programezi pentru controlul de 6 sapt. Eu nu am procedat asa si acum m-au chemat pe la sf lui octombrie. Degeaba am zis ca e nevoie sa vada si dr. ce si cum, mai ales ca a fost plecata de a doua zi dupa nastere... Si ca vreau si eu sa vb cu ea, sa vad, imi da liber la , la gimnastica..Nu e loc. Si gata! Deci cam asta ar fi un minus. E fff ocupata la cabinet. dar cred ca stii deja, ca vad ca esti inaintata cu sarcina.
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Da, da stiu asta. Mersi de sfat. Asa o sa fac. Alta intrebare care ma macina... money? cam cat costa? eu o sa faca cezariana, tu cum ai nascut?
Emma 36+
kriss79 spune:
aeperju, "onorariul" la dr grigore la sf lui martie ..700 lei(cezariana)..acum ai sa compari tu cu ce iti zice Oana
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
aeperju spune:
Aha, deci 7 mil... ma gandeam eu ca e in jur de 8. Acum, acolo la operatie mai tre sa dai si celorlalti nu?
Emma
kriss79 spune:
da, dar nu stiu exact cat..la anestezist,la dr. mana a II-a (cred) neonatolog si asistente
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
aeperju spune:
Ah, si altceva: banutzii tb dati inainte sau dupa se duce sotu' la ea si-i da? Voi cum ati procedat?
Emma 36+
aeperju spune:
Saru' mana kriss. Chiar salvasem nr tau de tel din lista de la mamici de sept oct ca sa-ti dau sms cand voi naste...hihihi! vreau si eu la voi in listutza se poate? pupici!
Emma 36+
anymony spune:
La mine s-a dus barbatu-miu si i-a dat....a incurcat plicurile..risul lumii...eu il intrebam cind am iesit din operatie..."ai dat banii.."si el"las ca iti povestesc" am aflat a doua zi ca s-a dus si i-a cerut inapoi de la anestezist, i-a dat doc...adevarata distractie. Noi nu prea avem cum sa le dam banii atunci....asta e. macar atit sa faca ei pt noi.nuuuuuuuuu????
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina