*Gravidute&Mamici de IASI (4)*
Raspunsuri - Pagina 27
moldoveanca spune:
Amironeanu eu pe 4 merg la cabinet la Mihalceanu,abia astept.Tu ai sa nasti normal?Si o sa-ti induca nasterea inainte sa plece,sau faci cezariana?Scuza-ma daca ai mai spus si nu am fost atenta
teo
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by sweetgys
Buna mamici si burtici, sunt si eu o graviduta din Bt si tare as vrea sa nasc intr-o clinica ceva mai curata, unde sa fim tratati mai cu inima sa spun asa. La noi in BT nu prea cred ca as avea parte de asa ceva. Va rog, recomandati-mi ceva in Iasi. O clinica particulara, daca exista sau o maternitate de stat mai de Doamne ajuta.
Va pup si va doresc din suflet numai bucurii dn partea bebeilor vostri!
Gya 16+
http://lilypie.com/pic/070701/sh8J.jpg
http://bd.lilypie.com/JnFup3.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/car038py_.png
Daca vrei conditii occidentale, exista un spital privat in suceava. Sala de nasteri ultradotata, salon(stai singura) cu baie, telefon, televizor, etc, mancare ca la hotel si daca nu ma insel si cele necesare pt nou-nascut cat stai in spital. daca vrei detalii trimite-mi un PM sau cauta-ma la zuze de ian-feb.
GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
kriss79 spune:
neata
va anunt un site nou: www.cuzavodaiasi.ro
Poate il stiati..multe info inca nu sunt disponibile totusi..
o zi buna! revin mai tarziu
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
dani83 spune:
Neatza!
Utrogestan eu am luat compensat 100% si nu m-a intrebat nimeni ce salariu am. Iar pe Elevit dau in jur de 16.5 lei, dar recunosc ca am pile la farmacie si nu mi se spune ca s-a terminat plafonul.
O zi buna tuturor!
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Am scris poveste nasterii lui David:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=5
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
Frumoasa povestea! Sa va traiasca David!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
Simo78 spune:
Felicit si eu noile venite, sarcina usoara si copii frumosi!
M-am uitat la poze, in sfarsit...sunteti toate foarte dragute, intradevar sarcina da femeii o stralucire aparte, iar copilasii sunt deosebiti si frumosi, pui de moldoveni
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
amironeanu spune:
Salut!
Azi am multa treaba si sunt pe fuga, asa ca doar dau raportul.
Am fost la control, sunt ceva modificari ale colului (de fapt m-a si durut controlul de data asta, asa ca mi-a dat un plasture cu estrogen sa pregateasca uterul si ne vedem duminica dimineata, cand este de garda. Daca colul arata bine, s-ar putea sa induca nasterea chiar duminica, daca nu cel tarziu miercuri. Asa ca daca pana duminica la pranz nu dau nici un semn de viata inseamna ca am ramas in maternitate, dar oricum va intra sora mea sa va spuna ce si cum.
Teo, normal voi naste, poate cu epidurala daca prindem momentul (la Stefi aveam dilatatie 2 cm si la urmatorul control aveam deja 6 cm, asa ca pierdusem fereastra pentru anestezie).
Apropo, maine este ziua de nastere a dr. Mihalceanu. Eu i-am urat de azi "LA MULTI ANI!"
Alina, am citit si eu povestea lui David, foarte frumoasa, sa va traiasca! Poti sa-mi spui cat i-ai dat dr. si daca ai dat ceva si la rezidente?
Fug inapoi la treaba, maine este ultima zi de servici si vreau sa las totul in regula. O zi frumoasa va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
ghinetz spune:
Am intrat doar sa va salut. Sunt pe fuga, v-ati prins. E aglomerata ziua acum, ca mi-a venit si baiatul cel mare, dar si tareeee frumoasa. Chiar daca casa mi-e plina de jucarii - cred ca in oala cu mancare INCA nu am. Chiar daca somnul de frumusete - ala de la 10 la 10.30, hai, cel mult 11 s-a dus. Chiar daca ma specializez in firme de masini si in devin experta la "nu te supara frate". Da cine are mandrete de baieti?! Cine se faleste cu ei cand iese la plimbare? Nu stiti? Va spun eu: TATA. (Simo, nu tatal meu - mi-a placut faza din sala de operatie, cand ai nascut tu, am povestit-o si altora) Ei, da! Ma uit pe strada cand vad tatici cu copii si imi plac asa mult ca tare se mai falesc. Parca ar vrea sa poarte dupa ei pancarde pe care sa scrie: astia sunt copiii mei. Acuma zic si eu o vorba, sa nu fie interpretata: daca nu as fi stiut ca pot fi niste tatici superbi, nu cred ca mi-ar fi placut asa tare barbatii.
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
aeperju spune:
Aha! V-am gasit si eu. Mi-a zis mie o prietena ca sunt mamici de Iasi. Vroiam sa va intreb: naste cineva sau o are ca dr pe dna Grigore de la Clinina Medis? E ok?
Emma 36+
ghinetz spune:
Emma, eu am nascut cu d-na dr. Grigore. Da. E ok. Acum depinde ce inseamna ok. E foarte calda, f buna porfesional, f atenta cu tine, ca pacienta. Vine sa te intrebe cum te simti, vb cu asistentele. E draguta. E drept ca la mine toate astea s-au intamplat doar in prima zi dupa operatie, ca apoi a plecat in concediu. Dar din auzite stiu ca procedeaza la fel toate zilele cat stai in spital. Daca imi e permis un sfat: imediat ce iesi din spital suna la Clinca sa te programezi pentru controlul de 6 sapt. Eu nu am procedat asa si acum m-au chemat pe la sf lui octombrie. Degeaba am zis ca e nevoie sa vada si dr. ce si cum, mai ales ca a fost plecata de a doua zi dupa nastere... Si ca vreau si eu sa vb cu ea, sa vad, imi da liber la , la gimnastica..Nu e loc. Si gata! Deci cam asta ar fi un minus. E fff ocupata la cabinet. dar cred ca stii deja, ca vad ca esti inaintata cu sarcina.
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"