*Gravidute&Mamici de IASI (4)*

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Emma, sigur ca da..te trec acum
Cu momentul plicurilor..nu stiu ce sa zic..poate ne sfatuiesc fetele..cred ca la dr gin. inainte(sau 50 inainte, 50 dupa, glumesc) si restul dupa..parerea mea

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

daaaaa... vom vedea cum o sa facem. Oricum va multumesc frumos pt raspunsuri. Super dragutze sunteti! Doamne ajuta sa fie bine!
ha! A clipocit baiatul....ce haios.. vi se intampla sa auziti un clipocit? E simpatic foc!

Emma 36+

Mergi la inceput

Gata! Sunt prezenta si-n listutza voastra! Multam frumos!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Privind "onorariul" eu am procedat asa:

Cum la capitolul asta sotul nu se baga decat in cazuri extreme - e teribil de stangaci cand tr sa dea mita - eu am pus banii in plicuri si am scris numele dr./specializarea (exemplu: dr. anestezist, asistenta). Asta in caz ca va tr sa dea sotul, sa stie ce si cui. Am avut asa:
1. dr. Grigore - 7 mil
2. dr. II (era si medicul "oe mana" careia ramaneam) - 1 mil
3. anestezist - 1,5 mil
4. moasa (aia de ia copilul dupa ce am nascut; eu nu am avut in sala medic neonatolog, cel putin eu nu am vazut asa ceva; tot moasa asta mi-a facut si clisma) - 500 000
5. asistenta de la reanimare - 300 000

Parca astia au fost toti. Nu mai tin minte. Plus maruntisuri pt asistente si infiemiere. la asistente la copii, cam 50 000, dar doar la inceputi, ca apoi m-am prins eu ca nu prea aveam de ca sa dau. In rest...asa, 20-30 000 daca voiam cearsaf nou, chestii de astea.

Plicurile le-am dat inaite de operatie.
Emma, dr. Grigore nu a vrut sa ia. A trebuit sa insist f mult, ca nu stiam cand o mai prond dupa operatie. Am inteles ca prefera dupa operatie.

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Foarte clar mi-ai explicat. Mersi frumos! Am inteles perfect!

Emma

Mergi la inceput

Ma duc acasa sa ingrijesc una bucata sotz incapatanat(e Berbec)care are febra, frisoane si dureri de gat..tre` sa il leg de pat sa stea sub plapuma ca bantuie prin casa sa instaleze patutul bebelinei..
sper sa nu ma prinda si pe mine vreo raceala..sensibila nu-s eu..dar la anemia mea de acum..
va pupicesc..vorbim mai tarzior

Burtik
Nasi 7/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Scuze, mesajul anterior l-am scris cu BB in brate. Si pe fuga ca azi sunt harnicuta, fac pui cu smantana si era pe aragaz gata-gata sa se prinda/arda. Sper ca am fost macar coerenta, ca la capitolul tehnoredactare am dat-o rau in bara.

Ei, nu ma trimite nimeni sa calc, daca tot m-am laudat ca-s harnica?

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Sigur.
Spor la treaba mamicutza harnicutza!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licurici2000 spune:

Maria, imi pare rau, nu mai am nr de tel al dr. dumitrascu. vad ca ti l-a dat pe cel de la cabinet cineva. eu pe atunci l-am gasit nr de mobil al ei pe net!
Oana draga, bine ca are sotul tau cu ce se mandri! al meu e disperat cu totul si ma scoate din rabdari si pe mine. colac peste pupaza acum a iesit si DT oarecum aiurea- nu stiu in ce fel, nu am apucat sa vad, e la el- si ma dispera. banuiesc ca dr ii sfaraie creierii de vb la mobil ca de la 12 sfatuieste cu ea. pana la urma a zis dr ca daca stia ca se streseaza sotul asa de rau nu ma mai trimitea sa fac testul. eu sunt relaxata si convinsa ca o sa fie bine dar ma scoate el din sanantate.
va pupacesc burtici si mamici!
aurelia 12+

Mergi la inceput

haideti sa continuam aici !!

Burtik
Nasi 7/07/07

Mergi la inceput