*Gravidute&Mamici de IASI (4)*
Raspunsuri - Pagina 26
ella10 spune:
salut , fetele voi luat gratuit utrogestanul sau compensat?dar elevit-ul, cele care iau, oricum eu nu am putut lua niciodata cu reteta caci mi se spune de la farmacii ca s-a terminat plafonul(cred ca asa ceva) si atunci iau cu pretul intreg
17+
mariussimiuc spune:
Helau!
Cristina,nici eu n-am putut sa vad pozele. Nu se deschid.
Cristina,cand pleaca dr Holicov in concediu?As fi vrut sa merg saptamana asta la un control...
Multumesc frumos pentru urari... Tu esti tinerica pe langa mine ...la cat mai multi anisori inainte...sanatosi si buni...
Aurelia,bine ai venit la noi. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Alina,am vazut pozele cu David,dar n-am mai apucat sa-l laud pe falcos. Sa-ti traiasca...e un scump...
Miha si Robert
mariussimiuc spune:
Ella,eu iau Elevit si-l cumpar in fiecare luna.Se da gratuit doar la burticile care au salariu mic,sub minimul pe economie.
Miha si Robert
ella10 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ella,eu iau Elevit si-l cumpar in fiecare luna.Se da gratuit doar la burticile care au salariu mic,sub minimul pe economie.
Miha si RobertCand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
intrebam de medicamente gartuite pt ca am vazut la "mamici de ianuarie-februarie 2008" ca sunt multe dintre ele care iau gratuit,dar cred ca ele sunt salar mic
17+
ghinetz spune:
Aurelia, pupici. Tu esti, Reli a mea, nu?
Uite unde ne intalnim, ca pe mess mai greu.
Hai ca poate ne si auzim azi, dar sa-mi culc odorul, ca e la mine in brate de vreo ora, iar eu sunt cam zombi.
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
miha,acum am vazut ca nu se deschide webshots-ul si nici linkul cu varsta sarcinii...dimineata mergeau..dar nu e vina mea
Elevit din ce mi-a zis mie o farmacista nu e compensat 100%..ci il poti lua cu aprox. 10 lei..in loc de 28-29 lei cat este..
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Elevit din ce mi-a zis mie o farmacista nu e compensat 100%..ci il poti lua cu aprox. 10 lei..in loc de 28-29 lei cat este..
De unde-l iei cu 28-29?Ca eu pana acum l-am luat numai cu 39...
Miha si Robert
kriss79 spune:
Miha, ai dreptate..38-39 lei
Sunt emotionata ca tre`sa ajunga sotul cu mobilierul de la buc..nu ca l-am instala acum..dar..
De cateva zile ne tot "face curte" varul lui..ma tot suna sa ma intrebe daca am nascut, cand nasc..ca si cum as fi in ultima luna..iar in seara asta vroiau sa ne faca o vizita..cred ca doresc sa le fim nasi de botez a fetitei lor de o luna..Off, daca e asta nu stiu daca vom fi in stare economic si fizic vorbind..ca altfel mi-ar placea..mai avem o finuta de 2 ani si jumatate.. Dar acum in 8 luni de acum sa botezam..si mai avem si 2 nunti in sept la care nu stiu cum o sa facem..ma depasesc..
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
alynta27 spune:
Am scris poveste nasterii lui David:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=5
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele