*Gravidute&Mamici de IASI (4)*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Fetelor va necajesc din nou legat de problema mea cu laparo. Ma puteti ajuta? Vreau sa stiu cam cat ajunge la cuza voda costul unei astfel de interventii si daca este facuta de medicul tau ginecolog sau poate fi inlocuit dac el este in concediu postnatal?

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Maria, tot ce am mai aflat e ca laparo face dr.Mihalceanu si Mihaila(de ei stiu sigur ca fac)..de ce nu te duci la unul din ei cu analizele pe care le ai pana acum si iti vor spune ei ce si cum si cat..

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licurici2000 spune:

multumesc de urari kriss!
acum merg la o prietena buna medic rezident ginecolog, Ramona Grigoriu. ne-a ajutat tare mult si ne-a sprijinit mereu de ceva ani incoace caci am avut nevoie de cineva in domeniu pe care sa il batem la cap si sa sunam de 5 ori pe zi caci bebita al nostru nu a vrut sa vina natural, cu , ci l-am pus la eprubeta. dar exista si avantaje... voi nu v-ati vazut copilul a doua zi dupa concepere...
partea nasoala abia acum urmeaza ca Ramona pleaca din tara cu o bursa. m-a recomandat deja dr Schass si in septembrie vom merge sa ne cunoastem.
pana una alta... mai facem o eco... aseara bb era somnoros si l-am deranjat ... tot vrem sa ii vedem putza si nu vrea sa o arate... tine cordonul ombilical intre picioare. bebita al nostru are 7 cm! nici nu imi vine a crede ca sunt insarcinata... 10 ani am visat asta!
va pupacesc mamici si burtici!
aurelia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

aurelia multumesc mult pt explicatie!

17+

Mergi la inceput

Multumesc de rasp kriss79. Am sa incerc sa merg la dr. Mihalceanu.

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licurici2000 spune:

maria, si dr irina dumitrascu face laparo (celioscopie). eu am facut cu ea acum... 4 ani cred. oficial nu costa nimic... e gratuit daca ai indicatie pt asa ceva. te costa ... plicurile. si care sunt "Preturile" afli in salon in ziua preoperatorie. toata treaba pt mine a fost floare la ureche. spera sa fie si la tine la fel. la mine au dat gauri de pomana... nu aveam nimic, dar mi-am vazut ficatii pe caseta. sotul a baut 3 beri ca sa se poata uita la ea!
aurelia 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Aurelia, puiul tau este tare asteptat si iubit(inca de cand era in eprubeta)! felicitari inca odata si iti doresc sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara!

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by licurici2000

maria, si dr irina dumitrascu face laparo (celioscopie). eu am facut cu ea acum... 4 ani cred. oficial nu costa nimic... e gratuit daca ai indicatie pt asa ceva. te costa ... plicurile. si care sunt "Preturile" afli in salon in ziua preoperatorie. toata treaba pt mine a fost floare la ureche. spera sa fie si la tine la fel. la mine au dat gauri de pomana... nu aveam nimic, dar mi-am vazut ficatii pe caseta. sotul a baut 3 beri ca sa se poata uita la ea!
aurelia 12 +

aurelia ai cumva nr de tel al dr dumitrascu?

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Maria si la Avicena se face laparo, ai datele pe prima pagina.

Aurelia eu am primit confirmarea cum ca recoltarea a fost ok.
kitul de colectare il primesti de la ei sigilat si nu umbla nimeni la el,deci asistentele nu au ce sa pregateasca, medicul face colectarea.
cand am nascut eu, a venit tipa(Ramona Bejan)de la CordBlood Center si a colectat ea celulele,pt ca medicul meu a mai asistat la treaba asta, dar nu o facuse niciodata.
Daca de ex. nu mai platesti taxa anuala pentru pastrarea celulelor, ei au dreptul sa le foloseasca.
Gasesti mai multe informatii pe sit-ul lor, ti l-au dat fetele, si daca vrei iti pot trimite contractul sa-l citesti.
Felicitari si sarcina usoara!

Fetelor, ce sarbatoare este azi?

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna fetele!
Nu stiti o metoda sa-l fac pe Andrei sa nu se mai trezeasca la 4.30-5.Eu la ora aia sunt terminata si el vrea atentie si apoi adoarme pe la 7.30-8 dar degeaba ca eu nu mai pot adormi.
Cum ati putut sa puneti in sarcina doar 6 kg? Eu am pus 20 la ambele si pot spune ca am mincat restrictiv.Greutatea mea normala e 50-53 si la ambele sarcini am ajuns la 71-73.Si am ramas cu o burta ...M-am intilnit cu diriginta mea din generala si m-a intrebat daca sunt insarcinata.
Daca nu era vorba de cezariana ma apucam de sport dar asa mi-e frica.Cind ma vad asa multa nu ma mai suport.Nu-s invatata.
Mie mi-a venit raspunsul ca proba de singe ombilical e ok.Eu am facut recoltare chiar daca sunt pareri pro si contra deoarece nu voiam sa-mi para rau mai tirziu.
Bun venit noilor fete si sarcini usoare.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput