*Gravidute&Mamici de IASI (4)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

12-13 oct..foarte frumoasa perioda..singurul aspect negativ e ca e foarte multa aglomeratie atunci..Nu mai zic ca eu stau pe fosta strada a Uzinei..mai jos de Mitrop. si prin fata gardului casei se aseaza randul la Sfanta..e groaznic..anul trecut eram plecati in Tunisia de ziua mea(si zilele Iasului), au stat socrii acolo si au fost cam inspaimantati..nu te lasa sa intri cu masina pe strada decat daca arati politistului ca ai stai pe acolo..toata noaptea se aude slujba in difuzoare, imbulzeala, nu poti sa intri nici pe poarta..ca stau la randuri pe cate 2-3, imi arunca gunoaie in curte prin gard si mai cer si apa sau wc..ce mai, 2-3 zile de cosmar.
Dar pe ansamblu imi place mult perioada asta..
sper sa nu ma apuce nascutul in zilele cu randul la Sfanta..ca nu stiu daca voi putea iesi din casa

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

23 am implinit ,nu 22!Dar si tu esti f tanara la randul tau .O sa fim niste mamici tinere pt Ami si Alessia.
Ce mi-ai povestit tu despre zilele Iasului nu mai auzisem pana acum .Pt k nu cunosc pe nimeni care sa locuiasca in zona aia .Intr-adevar e destul de frustrant ,parca iti rapeste farmecul sarbatorii.Nu mi-ai zis pe cat ai tu Dpn-ul?

Cristina 34+ si Amalia Maria

Mergi la inceput

23..tot tanara esti ..eu fac 28 in oct
am dpn pe 25.10. ..teoretic..vedem vineri ce mai zice medicul de dpn..

Burtik
Nasi 7/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

quote:
Originally posted by kriss79

Cris, din ce stiu de pe site-ul lor taxa anuala este de 90ron +tva(107,1 lei).
nu gandi negativ..nu are ce sa se intample pana pe 14 sept..atunci tu cam cand ai DPN?la inceputul lui oct?o sa ai o "balantuca" inseamna..asa imi doresc si eu, sa fie balanta ca si mineeu sunt pe 15 oct nascuta..totusi nu as vrea sa imi sarbatoresc ziua de nastere in spital..
ella..vad ca ai vorbit cu Doamne Doamne..cu ploicica

Burtik
Nasi 7/07/07

kriss ti-am zis eu ca o sa ploua....ce inseamna analize TT?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licurici2000 spune:

salut mamici si burtici!
hai sa ma bag si eu in seama poate imi mai tineti de urat cat eu "coc" pe bebe in burtica; pe deasupra ma simt si eu o tara mai tanara pe langa voi ca mie mi-au trebuit 10 ani si bani de o casa sa pun samanta la incoltit.
am si eu cateva intrebari la fetele care ati facut recoltare de celule stem: ati primit careva confirmarea ca in sangele recoltat existau celule stem? cat timp sunt sunt disponibile aceste celule? ce se intampla cu ele daca nu imi mai pot permite sa platesc congelarea lor?
intreb toate acestea pentru ca informatiile pe care le-am obtinut din maternitate nu sunt deloc incurajatoare, medicii insisi fiind neincrezatori din motive obiective - zic eu: nu si-au primit banii de recoltari, tipa care ia trusele dupa recoltare vine cand are timp nu imediat, asistentele care pregatesc trusele nefiind platite fac treaba dupa cum cotizam noi, (ca si medicii de altfel), nu se stie in spital daca a venit vreo confirmare de existenta a celulelor in sangele recoltat... si as putea sa mai adaug. sfatul primit a fost sa ne mai documentam. asa ca orice informatie mi-ar fi de un real folos.
salutari oanei ghinetz si pupici multi baietilor ca ne cunoastem de prin `91... cred. te astept sa iti plimbi baietii pana la mine
va pupacesc pe toate
aurelia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Zi buna si de la noi1
Mei, alta viata cu racoarea asta afara, e timpul sa ma bucur si eu de sarcina

Cand va vad cum va laudati cu cate 6, 10 kg luate in sarcina stau si ma gandesc din ce-oi fi eu facuta de bat la fiecare sarcina spre 20 kg suplimentare sau chiar mai mult. SI zau daca mananc cu mult mai mult ca inainte. EH, io sa fiu sanatoasa si picioare sa am sa urc cele 4 etaje ale scarii, pana acasa.

Amironeanu, nasti natural, fara epidurala? Super curaj!!!

Nonna, de ce nu alaptezi culcata? EU numai asa am facut la Maria, fiindca nu am putut sta in fund vreo luna dupa ce-am nascut si a fost super. Ne-am invatat amandoua si tare bine ne-a fost. Plus ca Maria a avut 4,100 kg la nastere, era greluta.

Ieri am fost in Expo parc de la 13 pana la 17, mai aveam putin si adormeam pe banca. Maria mea doarme de vreo trei zile cate 3 ore dimineata si trebuie sa fac program de iesit dupa masa de pranz.

Maria(29.11.2005) si Ioana 29+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licurici2000 spune:

ella,
TT inseamna triplu test si este o analiza ce are ca scop depistarea unor anomalii genetice la bb gen sindrom down... se recomanda la mamicile mai in varsta, la cele care au avut avorturi involuntare in antecedente, celor cu membri de familie ce sufera de astfel de boli... sigur mai sunt si alte indicatii. se face la o anumita varsta a sarcinii... nu mai stiu exact cand
aurelia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Si apropos de nelasatul tatilor in sala de nastere, io chiar am impresia ca la Cuza sunt prea permisivi. Adica ajunge in fata usii cine are chef si poate viziona spectacolul. Serios, prietena mea cea mai buna tot baga capul cand nasteam io, o mai fugarea dr, dar nu era f stricta. Pai cum naiba sa nu intre atatia microbi si mizerie? Ca sa nu va inchipuiti ca era echipata corespunzator unei asemenea situatii, ci era in hainele de strada si cu acel minunat halat care se da la intrare si care nu stiu la ce foloseste. Si eu care credeam ca nu-l pot tine pe sot cu mine si il fugarisem de la spital and m-am internat. Pai i-am spus ca de data asta poate ramane cu mine sa-l imortalizeze bb pe camera chiar la nastere.
Dupa ce a scos-o pe Maria dr mi-a spus ca poate intra sotul, eu cracanata fiind si cu toate celea scose din mine am refuzat politicos, ca sincer nu vroiam sa ma vada asa.

Maria(29.11.2005) si Ioana 29+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nonna, ai baieti frumosi! Merita efortul! Andrei e un simpatic! La fel de bolfosel ca al meu! Un pic de rabdare ca colicii cedeaza!
Simo, Matei e un dulce! Si tie iti sta tare bine mamica!
Ghinetz,Mihamora ma bucur ca va place de puiul meu!
Dani bun venit! Si eu am fost la dr. Mihalceanu si am toata admiratia pentru d-ei! Sarcina usoara!
David e mai linistit de doua zile! Adoarme singur! Pana acum il adormeam de 4 ori pana la somnul final! Si nu mai plange asa mult! Cred ca l-au mai lasat colicii!
Va pup!
Kriss nu am reusit sa deschid pozele "Butik"!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

licurici (Aurelia) bun venit si sarcina usoara! Tu la ce medic esti?
ella..vad ca deja ti-a raspuns Aurelia la intrebarea cu TT..eu nu am facut, dr. mi-a zis ca nu e necesar cf. ecografiei de la 17 sapt parca..daca iesea nasoala eco..faceam oblig. TT..

Burtik
Nasi 7/07/07

Mergi la inceput