*Gravidute&Mamici de IASI (4)*
Raspunsuri - Pagina 23
moldoveanca spune:
Simo am vazut pozele cu flacaul tau sa fie sanatos si sa va bucuratzi de el.Kriss eu cand aveam tensiunea mica beam cate o cafelutza si imi reveneam imediat.Amironeanu,te-am mai intrebat dar nu mi-ai raspuns sau nu am vazut eu,stii cumva cand se intoarce din concediu Mihalceanu?
teo
amironeanu spune:
Salut!
Teo, din cate stiu lipseste doar o saptamana 10-17 septembrie. Tu cand te mai duci la control?
Maria, din pacate habar nu am. Poate te ajuta altcineva.
Cristina, eu tot cu www.cordbloodcenter.com am incehiat contractul. Numai ca am sunat la Cluj, a doua zi am primit contractele, le-am trimis la Cluj tot prin curier si peste doua zile mi-a venit kit-ul (fara sa platesc nimic). Dupa recoltare le trimit inapoi la Cluj si daca rezultatul la recoltare este bun incept sa platesc. Preturile sunt cele spuse de Nonna.
Dani, bine ai venit, te asteptam mai des.
Nu stiu cine intreba de ecografia Dopller, este ecografie normala, numai ca la un moment dat, prin apasarea unui buton se vad vasele de sange din cordonul ombilical si tensiunea in vasele respective. Nu cred ca costa mai mult decat o ecografie normala.
Simona, l-am vazut pe Matei, ce repede trece timpul! Este un scump si jumatate.
Cristina, cand iti scade tensiunea bea muuuulte lichide. Si incearca sa te odihnesti mai mult (cine s-a gasit sa vorbeasca )
Sper ca nu am uitat pe nimeni. Pana la urma eu nu ma duc maine, ma duc joi la maternitate sa vedem ce si cum si astept sa apara lista cu garzile pe luna septembrie.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
ella10 spune:
kriss multumesc pt indicatii, n-am pus pozele pe nici un site, ce-i drept chiar nu ma descurc, dar o sa incerc, dar daca le pun in adresa de mail e bine?hai ca o sa incerc acum sa ved ce iese, multumesc mult, te mai deranjez daca nu reusesc
16+
kriss79 spune:
neata
am pus mai inainte 4 noi poziciin albumul "burtika"
ne auzim mai tarziu
pupici si o zi racoroasa..a inceput bine..sunt 15 grade acum
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
crissintibun spune:
Nonna si Amironeanu ,multumesc din tot sufletul de informatii .Pretul mi se pare unul justificat.Mai am o singura intrebare :daca proba este recoltata corect cat mai costa apoi contributia pe an? Multi din partea mea si a lui Ami.
Kriss ,crede-ma si eu am ramas f surprinsa .Dar dr mi-a explicat k se pare k pe 30 .01 am avut un fel de sangerare peste sarcina si asa se explica .Eu oricum tin minte k UM nu a fost deloc abundent.Multumesc mult k ai modificat in listuta.Legat de ce mai facem eu si Ami ,ieri am fost la control.Trebuia sa mergem k si tine vineri ,dar sotul nu a mai avut rabdare.Si cum eu nu trebuie sa fac programare inainte ne-am trezit toti 3 in cabinet.Ami are 2,200 kg si m-am topit cand am vazut cat e de activa.E pregatita in pozitia de nastere si nu are circulara de cordon,citisem intr-o seara mai multe despre asta si nu stiu de ce aveam temerea asta .I-am vazut fetisoara si dr a zis k seamana cu mine .De acum nu mai pot merge pana pe 14 sept k pleaca dr in concediu ,sper sa fie totul bine cu noi si sa nu se intample ceva pana atunci.
o zi minunata tuturor!
Cristina 34+ si Amalia Maria
crissintibun spune:
Kris ,am revenit sa iti zic k ai o burtik superba .Seamana cu a mea ,numai k a mea e usor mai ridicata.Nu se vede deloc k ai fi luat kg in plus ,stai bine la capitolul asta.Eu am luat pana acum 6 kg si sunt f multumita de asta ,dar nici nu pot zice k am facut cine stie ce excese.
Ieri ne-a zis k am 34 sapt si 1 zi ,deci am azi 34 sapt si 2 zile.Cu cat ma apropii mi se face din ce in ce mai frica de cezariana ,mai ales k daca nu ar fi fost necesar din motive medicale ,chiar as fi vrut sa nasc natural.Tu esti sigura k nasti prin cezariana? Va fi programata sau va astepta dr sa se declanseze natural? Eu am stabilit cu dr mea k dak rezist pana la 39 sapt ,la 39 sapt si 2 zile ,cand e ea de garda imi face atunci.
Chiar vreau sa va rog pe toate care ati nascut prin cezariana sa imi dati si mie o parere.Voi cum ati procedat? Ati avut probleme cu lactatia ,sa vina mai greu dupa o cezariana ''la rece''(cuvintele dr)?
Plec sa fac curat prin casa, nu prea mult k e sarbatoare si am si interdictie de la dr sa nu fac eforturi prea mari. La pranz vin socrii k nu ne-am mai vazut de mult k ei au fost in concediu si acum vin sa sarbatorim ziua mea care a fost pe 22 august.
Miha ,cu ocazia asta iti spun si eu un sincer La multi ani!,sa fii sanatoasa si iubitaEu am implinit 23 ani ,tu cat ,daca nu sunt prea indiscreta?
pupici la toata lumea!
kriss79 spune:
Cris, din ce stiu de pe site-ul lor taxa anuala este de 90ron +tva(107,1 lei).
nu gandi negativ..nu are ce sa se intample pana pe 14 sept..atunci tu cam cand ai DPN?la inceputul lui oct?o sa ai o "balantuca" inseamna..asa imi doresc si eu, sa fie balanta ca si mineeu sunt pe 15 oct nascuta..totusi nu as vrea sa imi sarbatoresc ziua de nastere in spital..
ella..vad ca ai vorbit cu Doamne Doamne..cu ploicica
Burtik
Nasi 7/07/07
crissintibun spune:
Kriss,Dpn-ul e 12-13 octombrie.Chiar in preajma zilelor Iasului.Mi-ar placea mult sa se respecte pt k e o perioada speciala si e deosebit sa fie ziua ta de nastere atunci .Asa k tu esti o norocoasa! Tu cand ai Dpn-ul ?
Ce mai face Alessia? Sa ma tii la curent vineri dupa control!
dani83 spune:
Neatza! Eu nu pot intra decat in timpul zilei de la serviciu. Acasa nu am net. Am reusit sa racesc si beau ceai cu lamaie de m-am acrit de tot. Bebele meu desi e micut ma loveste toata ziua cu piciorusele si vrea ca mami sa stea numai cu spatele rezemat de spatar.
E ok daca lucrez la calculator dar cabd mai am cate ceva de scris cu pixul e jale.
O zi buna tuturor!
kriss79 spune:
revin si eu
22 ani ai implinit? wau, ce tanara esti! sa fii sanatoasa si tu si Amalia!!
Multumesc pt. aprecierile burticii..am pus(cf.cantaritului de azi dimineata)9 kile!!ma apropii de cele 12 la care vreau sa ma opresc..nu vreau sa ajung la suta de kile
Inca nu am vb cu dr. exact ce si cum..ultima data am fost acum 7 sapt. si era prea devreme de discutii ref. la cezariana..oricum asa ramane, ca imi tremura chilotii pe mine cand ma gandesc la o naturala/epidurala..sa nu zic ca la ceza sunt mai viteaza..
nu incearca nimeni in apa? ca cica se implementeaza acum la Cuza Voda..
Burtik
Nasi 7/07/07