*Gravidute&Mamici de IASI (4)*
Raspunsuri - Pagina 22
anymony spune:
SAlutare!
Bine ai venit Dani!
Puteti adauga la Utile si numele doc Dumitrascu Irina(Cuza Voda)...cabinet la Billa cu dr Onofriescu. tel 276566. program luni 13-16 , marti, joi 16-19 si stiu ca are consultatii si la Bacau la o clinica particulara
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mariussimiuc spune:
Helau!
Simo,la cat mai multe lunisoare inainte... e tare scump Mateiut mey... Pupam falcutele.
Aseara m-am intalnit cu prietena mea care a avut o experienta..ciudata cu dr Mihaila.Asta apropo de ceea ce spunea Andreea vis a vis de tratamentul dr celebri...Prietena mea are oareshce probleme hormonale si dr i-a recomandat sa ia Yasmine,sa-i intrerupa ciclul vreo 2 luni si p-aia nu stiu ce sa-i mai faca...Ea a incercat sa-i spuna timid ca fumeaza si ca nu poate lua anticonceptionale.La care el ii replica: "eiii...daca fumezi du-te-n p...a ma-ti si nu mai iei nik"
Miha si Robert
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Helau!
La care el ii replica: "eiii...daca fumezi du-te-n p...a ma-ti si nu mai iei nik"
Miha si RobertCand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Apropo de pomul laudat! De asta am cautat eu pe cineva bun, dar no-name!...Uffff!
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Nonna76 spune:
Mai fetele,dupa o noapte in care bebe s-a trezit aproape din ora in ora,a urmat o zi pe masura.Abia la ora asta l-am culcat pe Andrei la el in patut. Pina acum sugea,adormea in brate si cum il puneam jos plingea de parca-l culcam in spini.Acum inca suspina in somn.Tare mi-e mila de el mititelul.bine ca vlad e la mama .Nu stiu ce m-as face fara ea.Si acum cu 2 copii tot puiul lor sunt si nu ma lasa fara ajutor.
Eu sunt teminata de durere de spate de la atita alaptat si tinut in brate ,unde mai pui ca am mers ieri cu el in marsupiu afara.
Gata ,m-am racorit,va spun si eu voua ca ma intelegeti. Sotul lucreaza la orar pt scoala si are de pus ore la 150 de oameni ca e un liceu ff mare asa ca ma descurc singura dar sunt asa obosita de nu pot dormi.
Dar cine are doi baieti ca ai mei?
v-am pupat.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
crissintibun spune:
Buna ,fetelor!
Nu am mai intrat de mult ,dar am fost f ocupata si in putinele clipe libere doar va citeam , nu aveam timp sa si scriu...Din fericire doar evenimente placute.Sambata a fost nunta lui Mexxa si ne-am simtit minunat!Casa de piatra ,Mexxa ,inca o data.Ea momentan nu mai poate intra pt k nu are net ,dar e o situatie temporara.
Nonna ,ti-am vazut pozele.Ai o familie f frumoasa.Si chiar nu mi se pare ca ai ramas cu multe kg dupa nastere.As vrea sa arat si eu asa la o luna dupa ce se naste Ami.Nonna ,vreau sa te rog ceva din suflet .Am citit k tu ai facut recoltare de celule stem pt puiut si pt mine si pt o alta mamica ,care e tot cam in aceeleasi saptamani k mine , te rog din suflet da-ne mai multe amanunte.Legate de pret ,un nr de telefon al persoanei de contact si cu cat timp inainte de a naste ati incheiat contractul si in cat consta avansul.Astept cu mare nerabdare raspunsul tau .
Kris ,te rog mult sa modifici si in listuta nr meu de saptamani adica sa treci 34+ .Dupa cum stii eu calculam cu 2 saptamani in minus nr de saptamani ,adica numaram de la ovulatie si nu de la UM.Dar m-a convins dr mai nou k nu e bine asa.Nu de alta ,dar ma trezesc k ma ia Ami prin surprindere cu venirea ei.Iti multumesc mult!
pupici la burtici si mamici si bb din burtica sau din afara ei!
Cristina 34+ si Amalia Maria
diaconmaria spune:
Buna ziua fetelor. Va deranjez si eu cu o intrebare..poate, poate ma puteti ajuta. Vroiam sa stiu cam cat ar costa o laparoscopie la noi la cuza voda si cam care ar fi procedura.
Si daca este necesar sa fie si medicul tau ginecolog.
Maria
poze
In asteptarea lui
Nonna76 spune:
Casa de piatra Mexxa!
Eu am facut recoltare de celule stem la cordbloodcenter.E o firma di bratislava care are filiala in cluj. Cuza-Voda lucreaza cu firma asta dupa cite am vazut dar mai este o firma biogenis.
Contractul l-am incheiat cu o saptamina inainte de a naste (si eu si sotul am semnat).In avans nu se plateste nimic,primesti un chit de recoltare care contine tot materialul necesar in vederea recoltarii si trebuie sa-l ai in momentul nasterii la tine(cind te duci sa nasti il iei cu tine). trebuie sa vorbesti cu medicul tau daca este deacord si daca a mai facut recoltari.dupa recoltare singele este trimis la analizat si daca proba e ok vei primi in termen de o luna prin curier o instiintare ca trebuie sa platesti la banca transilvania.
Totul costa 1000euro(33milioane),poti plati in trei rate consecutive (sept.,oct.,nov.de ex.) cite 11 milioane.
Persoana de contact pt. Moldova este d-ra Ramona Bejan -parca (dar sigur Ramona)-tel 0729146532.O suni si-i spui despre ce-i vorba si va veni la tine cu contractul.
Sper ca te-am ajutat.Daca mai e ceva mai intreaba.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
diaconmaria spune:
Fetelor, v-am scapat paote imi lasati un mesaj cand puteti...
Maria
poze
In asteptarea lui
kriss79 spune:
Miha, da, asa e el..stiu ca mai scoate "perle"..mi s-a intamplat si mie..depinde acum de fiecare cum si daca se intelege cu doctorul ginec..
Casa de Piatra Andreea!! noi, iesencele, i-am urat la "nunta in iasi" .
Cristina (crisstibun)..ma intrebam ce mai faceti voi doua..daca dr. ta zice ca esti in 34 sapt..atunci asa e..dar eu stiam ca ai UM pe 30.01. si nu ies 34 sapt in cazul asta..eu am UM pe 18.01. si am aproape 32 sapt..
diaconmaria, poate te ajuta fetele care au facut laparo..eu nu stiu ce sa iti raspund..din Iasi stiam de Iepurila si/sau Pusichet...sper sa nu gresesc acum..
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by ella10
fetelor cum sa pun si eu niste fotografii aici ca nu prea ma pricep?!
16+
acum am vazut mesajul tau..
ai pus pozele pe un site, da? ei, salveaz linkul respectiv si il introduci in:
[url egal"linkul tau, inchizi ghilimelele si paranteza patrata[/url]
totul fara spatii libere
toata chestia asta o introduci in profil personal, la semnatura
incearca sa vezi daca reusesti..
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana