*Gravidute&Mamici de IASI (4)*
Raspunsuri - Pagina 21
dani83 spune:
La ultimul control m-a programat pentru un Doppler la sfarsitul lunii septembrie in maternitate. Are cineva idee cat costa ca sa nu fiu chiar picata din avion..
Si daca a mai facut cineva in ce consta... Eu am tensiunea oscilanta si de aici necesitatea efectuarii acestei ecografii.
Sper ca nu v-am plictisit..
o zi buna
Simo78 spune:
Avem si noi o luna, si ma laud ca a luat 1.400 in greutate si 4 cm in inaltime
Puteti sa ne vedeti www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/sets/72157601699321296/" target="_blank">aici
si am sa incerc sa intru mai des.
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
kriss79 spune:
dani83, bine ai venit! Sarcina usoara!!
Simo, felicitari pentru prima lunita si pentru "dimensiuni"!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
mihamora spune:
Alynta- am vazut pozele, a crescut Davidutz, e f dragut
Dani83 - bine ai venit! Sarcina usoara!
Simo La multe lunisoare si multi ani! dragutului Matei
de Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
iar mi-a scazut tensiunea si m-a apucat "raul"..voi ati patit in sarcina sa va scada tare tensiunea asa din senin? acum 2 luni nu aveam probleme..era f. buna..dar de o perioada am caderi de tensiune..ma i-a deodata cu calduri, transpiratii..dupa care o transpiratie rece si o stare de lesin..
Burtik
Nasi 7/07/07
Simo78 spune:
Cristina e normal in sarcina sa ai cresteri/scaderi de tensiune...eu am avut in luna a 8-a urat de tot...incearca sa stai mai mult intinsa si linistita si trece.
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
kriss79 spune:
Simo,multumesc de raspuns. plec in 10 min acasa..si ma asez in pat..am sa ii cer parerea si dr de fam si vineri dr. gin..poate ar trebui sa ma linistesc cu biroul..vedem "sentinta" vineri..
Burtik
Nasi 7/07/07
ghinetz spune:
Ioana, multumesc de informatii. daca va fi sa plecam la Durau am sa apelez la tine pentru nr de telefon si ceva detalii. Deocamdata nu se intrevede nici o iesiere. Nu avem inca masina. Speram sa vina la sfarsitul lui septembrie. Si apoi...daca o mai fi vreme buna, plecam.
Dani83, bine ai venit!
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"