Colectia de toamna iarna 2005(146)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madutza cum ii dai tu Septilinul lui Orlando?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Frumoase destinatii de vacanta, imi place sa va citesc ...uite asa mai calatoresc si eu cu gandul.....

Sa va povestesc ce mi-a facut alexia in seara asta, abia ce o spalasem si am urcat-o in pat ca sa o imbrac, tati a iesit din camera la care ea tup jos din pat in fundul gol
eu: unde mergi alexia?
alexia:apa
eu:uite apa e pe pat
alexia:papa
eu:papa?( mancase mai devreme)
alexia:papa papa
in clipa aia am izbucnit in ras si ea radea de se prapadea

xandra sigur nu ai visat-o artista?

Alta figura
eu:alexia nu este voie, o sa faci buba
alexia:aleleu (aoleu)ntz..ntz...ntz
cand am auzit-o prima data nu mi-a venit a crede, asta a invatat de la mama..cand o cearta mama asa ii spune.

fetelor, ce lapte trebuie sa ii dau de 1,8 sau 3.5% grasime?.O sa incerc sa vad daca o sa vrea lapte dupa atata timp si nu stiu de care au ei voie.va multumesc anticipat pentru raspunsuri

maria, la hotel vreau insa nu mai mult de 4-5 zile ca vrem sa ajungem si la munte.Pe pagina celor din jupiter nu figureaza tarife si eu la sejur nu ma incadrez( am vazut oferta agentiilor), am sa dau un telefon maine sa vad ce tarife sunt pentru inceputul lui septembrie.Saptamana viitoare vreau sa fac rezervarile, voi cand mergeti?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

M-am uitat la pozele din contul comun:

Ile uite ca v-am descoperit si eu in sfarsit! Tare scump bucalatul de Andrei! Iar tu esti o mamica mandra tare de odrasla!

Feli tare scumpa Ilincutza....imi place in poza in care e pupata de un baietel si ea sta asa nepasatoare in pantalonii cu bretele:))

Ina ca de obicei m-ai dat pe spate cu fotogenia Rachelitei!
- in rochita de la nunta e mirifica, si mami ei la fel!
- cu palariutza de soare e super haioasa!
- intrebare: la plecare in poza din apt Toronto, am numarat vreo 6-7 valize...nu cred ca erau toate ale voastre, nu?

Meemsuluici ca tot sunt la poze, le-am vazut si pe ale voastre pe masura ce mi le trimiteai peemail, superbeeeeeeeeeeee. Se vede ca va place la nebunie in Ro!!! Si inca ceva, vroiam sa te intreb: Rianna numara singura pana la 10 ?????????? Adica stie cifrele pe de rost? Ca noi le zicem dar doar le repeta dupa mine! Oricum bravo Rianna cea inteligenta!

Intrebare: am gasit in contul comun un mail semnat Douglas Holt si mi-a fost frica sa deschid attachementul, imi puteti confirma ca e ok si explica despre cine este vorba?

Nokiutz uitasem sa iti zic cat m-am distrat cu ultimul filmulet cu Sararici in miscare pe plaja si cu mami care : vorbeste la telefon, alearga dupa mandra si mai si filmeaza! Cum faci?????? Filmuletul nu l-am putut urmari pana la capat deoarece mi se tot intrerupea.

Ioana cu o masina buna si niste scaunele solide pt copii io zic ca puteti face calatoria in Franta chiar si anul viitor. Sau de ce nu, vezi ca sunt zboruri low cost din Bucuresti sau din Budapesta, mai ales ca fratele tau e acolo.

Xandra de ce nu intri mai des sa ne povestesti despre voi?

Fetelor despre cresa nu va mai scriu azi ca nu mai am puterea necesara, atat m-am necajit si am plans ca am o durere de cap care mi se amplifica numai cand ma gandesc. Desi as avea ce povesti....

Madau te rog daca vrei sa imi treaca durerea de cap sa ne scrii despre ce secret e vorba! Lasa superstitiile la o parte, ca nu e frumos sa ne faci curioase si sa ne tii apoi in suspans!

Si daca vreti sa va reamintiti stilul nostru de mancat, aici o puteti face: www.dropshots.com/Amalina#date/2007-08-09/13:28:50" target="_blank">Ador ciresele

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by pumba

mersi lavi. claire e nascuta pe 7 dec 2001, am doua sagetatoare.
siminaf , noi locuim in south dakota -rapid city, tu unde stai? .
ce sa va mai spun despre noi? stau acasa cu fetele care imi ocupa toata ziua,claire va merge la gradinita din toamna , dar numai 3 ore,practic toata ziua voi fi pe drum sa o duc si aduc de la scoala,deci serviciu nici gand anul acesta, desi as vrea.
claire are o prietena in vizita,ma duc sa le verific ,ca cine stie ce voi gasi la ele in camera.

Aaaa, sinteti departe. Noi stam in Socal. Adica in sudul Californiei.
Mai povesteste-ne de voi, ca e asa de dragut sa mai afli lucruri noi. Si vorba Laviniei, ce nume frumoase au fetele tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dragelor, multumesc mult pentru urari!

Ripleyutza, uitai sa te felicit pentru masina! Sa-o stapaniti sanatosi si tati sa va plimbe pe voi, fetele lui, cit mai mult si sa fiti safe!
Negara, este greu sa construiesti o casa de la temelie, dar si avantajele sint net superioare decit daca ai locui intr-un apartament ( iar eu sint mare fan al apartamentelor,fiindca nu munceam atita la intretinere, dar cind vad cum se bucura fata mea de verdeata si de curte, se merita efortul).
Energie multa, ca o sa ai nevoie.Tunsulica arata bine.
Alexia, La Multi Ani! sotului tau, sa aveti parte de o seara romantica si spumoasa ( cu multa samanica si multa spuma de baie...).
Lavi, insanatosire rapida familionului!
Alinusa, si eu astept sa vad cum se finalizeaza porcaria de la cresa. Ar fi pacat s-o transferi, mai ales daca ii si place si educatoarele sint de treaba.Eu sper intr-o hotarire favorabila in ceea ce va priveste, fiindca altfel, ce va face conducerea cresei daca toti parintii isi vor retrage copilasii?Am vazut si eu frumoasele poze din vacanta, se vede ca ati ramas cu amintiri de neuitat.
Mada, se pare ca tu ai inlocuit-o pe Coralia noastra, ea era sefa muraturilor si preparatelor pentru iarna. Ai toata admiratia mea ca poti indura caldura provocata de aragaz + cea de afara.
Cata, din cite stiam eu ziua ta nu este pe 15? tu zici ca este intr-o saptamina, deci pe 17? multumesc pentru aprecierea la adresa Rachelinei, da, avea un par frumusel dar zau daca imi pare rau ca i l-am tuns, de par si de unghii nu o sa-mi para rau vreodata fiindca vor creste la loc, asa m-au invatat/consolat ai mei inca de cind eram mica.
Madutza, ma bucur ca Orlando a scapat de boala. Of, bronsiolita asta face multe victime printre copilasii nostri! Petrecere frumoasa la nunta, lasa, ca si de pe urma muntelui ai avantaje; aer curat, mai putina poluare, etc.
Pischi si Lavi,va urez vacante de neuitat, sa veniti cu multe poze ca sa ne clatim si noi okii si macar virtual sa calatorim pe acolo.
La fel si CristineiMh in avans, pentru Paris!
Cami sper ca ati ajuns cu bine la destinatie!
Bianca, speram sa-i revina pofta de mincare Serbanelului!
Pumba, deci te-am pierdut de vecina! Mda, cu zapada, ce sa zic, ma iau durerile de cap numai cind ma gandesc.Si nu ma sperie datul zapezii ( ca pentru asta exista masini) cit ma sperie intunericul care ne deprima pe toti..si frigul de afara. Pumba este cumva numele unui personaj din desenele animate sau gresesc?
Xandrutza, sper ca nu esti supa pe mine fiindca nu am reusit sa ne vedem! asta nu inseamna ca nu tin la tine si Vladutu'
Simina! nu te-am mai "vazut " de-o vesnicie pe aici dar sa stii ca te-am pandit din umbra pe la americance..
Mandy, impresionante destinatii! la cit mai multe de acest gen!
Roxi, haioasa Alexutza!
Din pacate nu am reusit sa vad decit pozele Alinusei, poza cu tunsulica Cristinei si cu micutul Andrei de Ile. Si de la intilnirea din IOR. De abia astept sa vad si restul.

Aseara, dupa ce am pus-o pe Rachie in pat am inceput sa-i fac rugaciunea ( de obicei spun Tatal Nostru si Ingerasul dupa ce adoarme, deci ea nu stie) si ea a facut ochisorii mari si a spus "Doamne-Doamne". Am crezut ca o maninc de drag.

va pupicesc, pe curind,

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Roxi am postat in acelasi timp! Bestiala Alexia....vai ca o sa incepem sa le scriem perlele de pe acum.
Chiar vroiam sa zic, cu referire la un topic de pe forum in care se zice ca desenele gen Baby Einstein nu sunt asa de bune pt copiii pana la 2 ani, Amalia m-a lasat masca azi cand mi-a repetat atat de frumos toate animalele de mare plus o gramada de cuvinte legate de apa dintr-un episod BE, habar nu stiam ca le stie....

Editez: Roxi cum adica ce lapte sa ii dai? Pai nu i-ai mai dat pana acuma??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionut7bianca spune:

buna vreau si eu in club la voi

quote:

[red][/red
BIANCA MIHAELA-NASCUTA ;7.11.2005
GREUTATEA LA NASTERE;3,500G
GREUTATEA ACTUALA;10 KG
CM LA NASTERE;51
CM ACTUALA;79
TOTI DINTI SI 4 MASELE
MULTUMESC MULT

Mary [MAmica]['http://www.flickr.com/photos/11195566@N06/?saved=1']Bianca [/url]

Mergi la inceput

Simina aha deci in California esti...noi avem rude acolo ( rude de-ale sotului, mai indepartate) dar tare de gasca si chiar ne-am intalnit cu ei acuma la Cannes si iar au insistat sa venim pe la ei....asa ca , daca ne-om hotari ( si daca mi-o trece frica asta teribila de avion) acolo venim ca sa ne facem si noi luna de miere . Ei stau in Claremont, ceva de genul asta, la vreo 45 min de Lax. Deci poate ne vedem vreodata cine stie! Nici pe Meems nu vreau sa o ratez!

Fetelor legat de calatorit io trebuie sa recunosc ca : nu imi place si nici nu o prea fac. Adica calatoresc strict in punctele astea ale noastre: Nisa Lille Haga Alba dar doar pt ca trebuie ( exceptie Nisa pt ca acolo e o parte din casa si sufletul nostru, deci o fac de placere). Insa desi acum am posibilitatea sa ma duc unde vreau nu o fac, am o frica inexplicabila care tinde spre fobie cred.Si cand ma gandesc ca inainte cand eram in Ro tare mai visam sa calatoresc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

alina, de 2 luni nu mai vrea lapte praf si nu am incercat cu cel la cutie.Vreau sa cumpar zuzu sau milli si nu stiu de care, adica mai gras sau mai slab???
Un si un gand bun ...imi doresc sa aiba un final fericit povestea cu cresa.

edit: nu pot sa vad filmuletul, imi cere parola!!!
iar edit: alina, dar parca tu ai lucrat in domeniu, gresesc?? De ce tie frica?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Alinus, Alinus, Claremont e linga noi, un pic mai la N si mai la W. Noi facem cam 50-60 de minute pina la LAX, dar asta mai ales din cauza traficului, ca distanta n-ar fi asa de mare. Mi-ar face maaaare placere sa ne cunoastem pe viu!

Cine mai vine pe aici? Poate tragem si noi o intilneala, chiar daca nu la fel de mare ca cele de la Bucuresti.

Mergi la inceput