Colectia de toamna iarna 2005(146)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Aha inteleg Roxiutz! Noi daca bem de mai bine de 1 an lapte lichid nici nu m-am gandit ca era vorba de praf la voi.
Sper ca fetele din Ro sa iti raspunda, eu nici nu mai imi amintesc de care i-am dat cand am fost la Alba stiu doar ca mi-a constipat-o imediat si asa a tinut-o pana ne-am intors cand a trecut in partea cealalta si vreo 2 sapt mi-a facut numai diaree urat mirositoare de v-am innebunit atunci cu intrebarile. Concluzia: de data asta vin cu laptele ei frantuzesc: Bledina ( culmea ca am incercat de curand sa i-l schimb cu un altul, Biologic, insa nu i-a placut deloc).

Am limbaritza azi

Mary mami de Bianca bine ai venit in gasca! Sa ne povestesti si tu despre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

alina, vreau sa vad ciresele, ce trebuie sa fac???

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Roxi incearca acum, ar trebui sa se vada ca l-am facut public!
Au schimbat astia Dropshoutl sau m-am tzacanit io?

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cred ca am ramas singura pe baricade!

Mey la noi e foc de artificii pe plaja ca se aude si se si vede un pic....sunt de 1 an aici si nu am fost la nici unul! Pai ce sa inghet pe plajele lor, sa fie sanatosi mai bine sa imi aduca un pic de soare si atunci mai vorbim

fetele!

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

INA - PUMBA numele unui urs de plus,primit de la sot cand eram numai prieteni,nu stiu exact daca e si numele unui personaj de desene animate.Cea mica ,Adeline .e nascuta in north bay-canada si are dubla cetatenie, am plecat din canada anul trecut in nov.
ALINUS- e o scumpa amalia mancand cirese,mai ales cum se sterge pe botic!
siminaf-cumnatul meu sta in San Pedro nu am fost pe acolo ,am fost pe cand locuia in Torrance tot ce stiu e foarte scump, ceva de genul- dai , da ,nu face.

Mergi la inceput

am si eu o intrebare - de ce nu-mi apar mesajele imediat cum le scriu?
ce fac gresit?
sau sunt eu mai " slow"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alinush, mortala Amalia ta cu ciresele!! Si Rianna e innebunita dupa ele, si a invatat si ea sa se stearga la gurita cu servetelul, e asa haioasa! Oh, si da, numara singura-singurica pana la 10 fara sa o ajute nimeni. Datorita bunicilor care au avut rabdare sa o invete...

Roxi, eu Riannei in RO i-am dat Zuzu semidegresat si nu a avut absolut nicio problema de la el.

Mami de Bianca - bine ai venit! Vad ca se ingroasa randurile.

Gata, ma duc sa vad pozele din contul comun.

Mergi la inceput

neata!
Sa va povestesc ceva haios.Aseara le-am facut baie la fete si ma jucam cu ele de pe marginea cazii,claire imi punea apa pe mana si ma intreaba ingrijorata "mom why do you have fur on your hands?" am ramas blocata,m-a bufnit rasul,dar trebuia sa-i si raspund corect ,ca de fapt e par si nu fur.
Cea mica e o dulce ,a invatat sa se spele singura pe corp,prin partile esentiale si de la o vreme cand vrea ceva, tine capul intr-o parte si zice please si zambeste gales.
ma duc ca vrea sotul calc si imi da tarcoale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by pumba

am si eu o intrebare - de ce nu-mi apar mesajele imediat cum le scriu?
ce fac gresit?
sau sunt eu mai " slow"?

la primele 10 mesaje esti moderata si apar cu intarziere

Multumim de aprecierile la adresa pozelor, sunt facute de o mamica din parc. Si mie mi-au placut tare mult, de aceea le-am pus pe net.

BB-alinus mama, ce pofta mi-a facut Amalia de cirese Dar mananca tare frumos, mai!
In acea poza Ilinca trebuia sa tocmai era pupata de un baietel, dar ea se sperie de copii si se uita spre mine s-o apar.
Ca deh avem noi niste mamici in parc ce lasa copiii sa faca ce vor, ce daca ii mai imping pe cei mai mici, cica asa isi formeaza personalitatea, nu trebuie sa intervii intre ei

Acum Ilinca e si mai speriata. Dupa ce ca acum 2 luni a tras-o o fetita de par (evident, pe vremea cand avea plete), saptamna trecuta a muscat-o alta fetitza. Si tac-su statea la juma de metru de ea si n-a intervenit. Partea proasta e ca in gasca aceasta mare din parc au inceput deja certurile din cauza copiilor. Ba mai bine zis din cauza parintilor nesimtiti care vin in parc sa faca conversatie, nu sa-si supravegheze progeniturile. Nah, ca m-am descarcat

Roxi dr P a zis ca pana la 3 ani copilul trebuie sa bea NUMAI lapte cu 3% grasime. Si am mai auzit chestia asta si din alte parti.

Ioana dar tu unde pui gratar, in fata blocului?

Mergi la inceput

Mersi, felicia pt lamurire.
Despre lapte si noua ne-au spus acelasi lucru,cel mai gras lapte pana la 2 ani,pt ca au nevoie cei mici de grasimea din el.

Mergi la inceput