Colectia de toamna iarna 2005(146)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mamicile ale caror fetite au avut infectie urinara care au fost simptomele? Ca nu mai stiu ce sa cred. Azi dim la 5 s-a trezit Ilinca si-si dadea scutecul jos. De asemenea era putin iritata, iar urina pare a mirosi a amoniac. Doru zice ca miroase asa ca s-a imbibat scutecul cu mult pipi.
Nu-mi dau seama daca era tulbure sau nu a fost sticla spalata bine ca nu am avut recipient steril in casa.
Si unde sa ma duc eu sambata sa fac o analiza?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mary, bun venit printre noi! Datele tale vor fi trecute de una din fete in lista....

Roxi, eus stiu ca laptele de 3,5 este bun acum pentru ei.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Felicia, mie dr. mi-a zis ca la Infectie Urinara, nu te lasa sa-i atingi zona intima...urla, tipa daca pui mana acolo.nu cred ca e vorba d easa ceva la Chiti. Scutecul miroase urat cand e imbibat....si stefan trage de scutec zilnic.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello, io-s tare harnicutza, am papi pe foc deja, e aproape gata!

Pumba, tare frumoase nume le-ai pus fetitzelor!

Lavi - citit pe rasuflate si salvat tot. In curand o sa-mi schimb hardul de cate documente tot salvez!Cartea aia e cumva de-aia plina cu poze si cu info utile? Si micutza ca format? Am studiat si io una la fel pentru Turcia.

Roxi- io-i dau laptele de 3.5 % grasime, Milli sau ff rar Dorna. Asa mi-a zis dr si soacra.Cica trebie sa fie ceva mai gras.

Feli- nu cred ca e vorba de infectie urinara la Chit. Doare rau cand face pisu si plange - asa se manifesta. Scutecele pline cu pishu put rau si la noi, e normal.

Alinush- of...am crapat de invidie cu ciresele voastre! Tare scumpa mademoazela! A mea nu papa fructe....Zice clar "nu place"

Apropo de perle - ieri de dimineatza am dus-o pe Sarah la mama ca sa pot face piata si cand intram in scara la ea il vede pe portar, se piteste dupa piciorul meu, dupa care se uita la mine si zice - "nu place nenea!!!". Tare, ca sa auda si el, evident!!!!

Mary- bine ai venit in gasca! Io o sa-ti zic asa, ca Ionut....e prea...masculin!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop top si noi...pana vine tati de la Otopeni ca s-a dus sa-l duca pe nashul la avion..pleaca in Grecia 10 zile..ce bine de unii..

Alinush dementiala miss, da' stiu ca aveti cirese mari nu gluma..daca nu ziceai credeam ca-s prune. Las ca papa frumos, de ce te plangi, asa tacticoasa, la fel ca Miru..mor de drag cand le vad asa pasionate de facut ceva.

Pumba subrsciu la ce au zis fetele, tare frumoase nume ai ales ptr fete

Lavi sa stii ca exact aseara vb cu Marius de planul vostru de calatorie si te-am laudat ptr organizare..ma bucur ca ai zis si cateva "tips"-uri, ca sunt de mare ajutor

Ioana n-am unde sa ies la gratar cu vinetele, la noi in fatza blocului sunt magazine...

Feli io zic ca nu e infectie urinara, aia ustura din cate stiu eu cand face pipi, poate face si ceva febra, are dureri... Pampersul asa miroase si la noi dimineata, cred ca din cauza ca sta atat timp, nu se aeriseste...daca vreti musai analize si sambata, vezi ca fac la MEDSANA..pana la ora 12

Mami de Bianca bine ai venit!

Ina chiar mi-era dor de postarile tale...organizate, raspuns la fiecare...multumesc si ptr aprecieri, muraturi nu prea ma pricep eu sa fac, insa vinetele la noi sunt baza ptr iarna, si eu si Marius suntem fani salata de vinete si zacusca

Roxi de la dr mea citire - pana la 3 ani musai lapte gras, de 3.5% - daca nu se constipa de la el..la Miruna n-a tinut faza.

Fug sa ma imbrac sa plec sa iau niste jucarii, ca diseara mergem la baietelul unei prietene, a facut 2 anisori deja..Doamne parca mai ieri stateam cu ea si o tineam de mana ca avea contractii si ne pregateam de mers la spital...eu eram burticoasa..ce vremuri

We placut gagici!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Hildegard

Felicia, mie dr. mi-a zis ca la Infectie Urinara, nu te lasa sa-i atingi zona intima...urla, tipa daca pui mana acolo.nu cred ca e vorba d easa ceva la Chiti. Scutecul miroase urat cand e imbibat....si stefan trage de scutec zilnic.

de-ale gurii
Veronica si

Aceeasi parere o are si Doru. Mersi, o mai tin sub observatie si daca imi mentin parererea ii fac totusi o analiza. Abia luni...

Noki_Lara
quote:
nu place nenea

Mama, va fi inceputul dezastrului, perioada in care incep sa vrobeasca si nu se controleaza, sa vezi ca ne fac de panarama de n-o sa ne mai vina sa iesim in lume cu ele

Madau deci sa tin minte de Medsana, am unde sa-i fac o analiza

Ma bucur ca toate credeti ca nu e infectie urinara, m-am mai linistit. Intre timp a mai facut si nu pare a mai fi anormal. Ma rog, mie mi se pare ca miroase a amoniac, dar lu tati nu....

Iar cine stie, rog sa raspunda la urmatoarea intrebare:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=105455

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Feli, Rianna a avut infectie urinara dar la ea primul si primul simptom a fost febra foarte mare. Abia dupa aprox. 24 de ore a aparut mirosul ciudat la urina. Daca Ilinca nu are febra, tare m-as mira sa aiba infectie urinara, pentru ca in general asa debuteaza. Continua sa-i observi comportamentul astazi si mai ales continua sa observi daca simti acel miros la scutec. Din cate imi amintesc la Rianna a fost un miros aparte, cumva a stricat, ceva ce nu mai mirosisem la scutecul ei niciodata inainte. Chiti mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Buna!remember us?
ne-am intors de la bulgari, am prins vreme naspa, numa 2 zile de soare la sfarsit de care bineinteles ca am profitat si acum ma ustura pilea.
mincare multa si buna, rezultatul 2 kg in +, idem Madau, animatori nu prea,in piscina de copii apa era rece ca era recirculata mai des si nu apauca sa se incalzeasca, fi-miu nu prea voia in apa. in ultima zi l-a bagat Sorin cu forta si pe urma nu mai voia sa iasa din apa.
o sa scriu mai in detalii dc vreti, acu am un milion de draci ca s-a declansat alarma la Loganu (de firma)lu Sorin peste noapte si au aruncat aia cu rosii, oua, au rupt oglinda, dar n-a venit nicunul la usa ca avea maica-mea cheile. cica nu stiau al cu e . dar dc arunci un rahat la gunoi imediat vin la usa ca au dedus ca e al tau.
am bagaje de facut, plecam la Ploiesti ca aniverseaza socrii 32 ani de casnicie.mai citesc printre picaturi.
pup

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Miri nu se poate, socrii sunt din Ploiesti? Noi 2 trebuie sa avem o conversatie

Meems ok, mersi de sfaturi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata pe fuga!
E ora 10h14 si miss inca doarme!!!!!!!!!!! S-a culcat de la 20h30 aseara....

Uitasem aseara, Noki bine zicea Lavi sa o intrebi pe Crista S de info pt Italia, stie fata asta o gramada! Si e tare de treaba ca doar e prietena mea....Si ne mai si citeste din cand in cand!

Pup ca am o gramada de facut!

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput