Colectia de toamna iarna 2005(146)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pumba Silvia mea e din 18 februarie 2002. Claire de cand e? Ce nume frumoase le-ai ales!

Noki Softpedia - vizitat, ce-i drept acum 2-3 luni.
Cu excursia....
Mentionez ca tot planul mi-a facut MAXIMA placere.
Fiind facut de noi (in principal de mine) are avantajul ca e pe gustul nostru 100%. Mergem doar noi 2.
-prima oara am imprumutat de la colega mea un ghid Spania - Lonely planet din 2001 pt Barcelona, unde vrem sa ajungem la anul.
-tot rasfoindu-l am zis ca ce tentanta e toata Spania, in special sudul
-apoi prietenii nostri ne-au zis ca nu mai vin cu noi in Slovenia&Croatia, iar numai noi 2 in masina 2 zile dus si 2 intors n-aveam chef asa ca am schimbat pe Spania cu avionul, am zis ca cel mai "tare" e sud-ul si hai acolo!
-apoi am comandat ghidul nostru Lonely Planet din 2007 (sunt cele mai bune! se pot comanda de pe net cu reduceri fata de in oras)
-apoi am tot citit si evaluat ce ar fi de vizitat; pe forumurile Ro prea multe info n-am gasit; colega mea a fost in 2001 pe acolo dar pe alt traseu, am mai vb cu ea ; ne-am gandit sa nu fugarim in ultimul hal, sa nu stam doar in orase, sa mai iesim si in natura
-am evaluat posibilitatile de transport, pe site-ul www.renfe.es (cfr-ul lor) dar care e slabut comparativ cu www.bahn.de - nemtii tot nemti! cel mai bun site de trenuri in Europa (asta l-am aflat de pe softpedia)
-(intre timp am luat biletele de avion)
-am tot stat si m-am gandit si intors pe toate partile vreo 5 variante de traseu si pana la urma l-am fixat pe asta
-apoi am cautat cazarile si gata!

Concluzia mea cand vrei sa vizitezi o tara/zona:
-sa-ti delimitezi bine regiunea, daca vrei sa acoperi suprafete f mari petreci mai mult timp pe drumuri, plus ca e mai misto sa ajungi sa "simti" atmosfera unei regiuni/tari
-apoi sa cumperi un ghid de genul Lonely Planet - sunt f f f folositoare
-apoi biletele de avion
-apoi cazarile si ce mai e.

Biletele au fost (dus intors pe amandoi) 284 EUR Buc-Barcelona (MyAir) si vreo 90 Bacelona - Sevilla (Click Air, companie spaniola, are 5 zboruri pe zi intre astea 2 orase); aveam 3h30' la schimb la dus si 4h30' la intors; sper sa fie OK, sa nu fie intarzieri si sa prindem avioanele

Vezi ca despre Italia e un topic f fain aici pe DC, este o tipa, crista-s care da info f faine si utile la subiect.

Eu una la Roma, Paris, Barcelona &co m-as duce separat, sa stau cateva zile doar acolo; direct cu avionul, bazandu-ma pe transport public local. 4-5-6 zile, depinde de loc, timp, bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ina, La Multi Ani! si tot binele din lume ti-l doresc. Sa fii foarte fercita.
Maria-Alexia, La Multi Ani! si voua si sa va distrat din plin.
Pumba, bine ai venit in grupul nostru....la cat mai multe mesaje.
Lavi, mi se pare super traseul, ce sa zic te invidiez, noi poate om mai merge cand creste Kriszti. Mai aproape de noi am vizitat -mai pe indelete: Budapesta-unde avem si rude, Viena, Praga m-ar tenta. Io am mai fost la Belgrad aici prin zona. In rest din ce am mai vazut mi-a placut Roma...la nebunie, Coppenhaga, Beijing. Mai putin placut Moscova, Sofia.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

mersi lavi. claire e nascuta pe 7 dec 2001, am doua sagetatoare.
siminaf , noi locuim in south dakota -rapid city, tu unde stai? .
ce sa va mai spun despre noi? stau acasa cu fetele care imi ocupa toata ziua,claire va merge la gradinita din toamna , dar numai 3 ore,practic toata ziua voi fi pe drum sa o duc si aduc de la scoala,deci serviciu nici gand anul acesta, desi as vrea.
claire are o prietena in vizita,ma duc sa le verific ,ca cine stie ce voi gasi la ele in camera.

Mergi la inceput

mandy hai mai.. eu mi-as dori sa ajung la Moscova si mai ales la Sankt Petersburg. Cred ca "mostenirea"; tarista e super.. daca faci abstractie de cea comunista. Dar asteptam sa se mai civilizeze si ei nitel...Uau! Beijing! Cum e pe acolo?

Mergi la inceput

Hai ca mai stau nitel dar Kriszti imi atarna pe tastatura...Moscova eu am vazut-o in 2001. Mi s-a parut murdara, gri nu stiu deprimanta. Poate ca de atunci s-au schimabt multe. Kremlinul mie personal mi s-a parut kitchos.Parerea mea.

In China am fost in 1999 la Shanghai -aveam impresia ca sunt la New York si nu credeam ca poate exista asa ceva in China si la Beijing, mi-a placut f mult Orasul Interzis,Piata Tienanmen-e chiar langa Orasul interzis, Zidul chinezesc. Parca nici acum nu imi vine sa cred ca am fost acolo. In orice caz pentru mine ca european a fost ceva fantastic si neverosimil in acelasi timp.

Edit: eu am fost la Moscova si Beijing la expo de mobila, si organizatorii ne stabileau itinerariile , poate ca n-au fost ele cele mai bune?

Mergi la inceput

mandy Super! ca ai ajuns asa departe! Faine povestile de calatorie!

pumba deci e mai mare decat a mea! Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Hai ca l-am pus pe pitic in patut la culcare. Inchid si eu PC-UL, noapte buna tuturor si week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ohooo, ce povesti frumoase despre calatorii. Io, una, ma gandeam ca tare sunteti norocoase in Bucuresti cu aeroportul langa voi, te poti urca una- doua in avion in week-end si vizita un oras. Mai ales daca faci rezervari din timp la o cursa si mai prinzi si low-cost, trai neneaca.

CristinaN, sper sa-l fi convins pe tati sa ramana la Bistrita, pe la 19 era la Reghin, deci nici nu ajunsese. L-am rugat din suflet sa doarma acolo, ca stiu ca-i greu drumul pana la iasi, de doua benzi, serpentine. Stiu ca-i prudent, mi-e frica de nebunii care pierd controlul la masinile lor.

Maria - alexia, multi ani sotului, sa fiti ferciti impreuna. Petrecere frumoasa! Si lasa dorul de rochite, pune-te pe treaba

Hehe, CristiaH, ce planuri marete aveti. SI frate-meu e in Franta, poate ne inhamam si noi la un drum la vara, sa vedem, parca e cam devreme pt amandoi copiii, mai bine celalalt an. Sa fim sanatosi pana atunci.

Lavi, ma dai gata cu organizarea ta, nu am sa fiu in stare niciodata sa fiu atatde meticuloasa.

Madau, dar de ce nu coci tu vinete, in weeke-nd, la gratar. Io asa procedez, cu toate ca si o am prestat doua namile acum doua zile. dar pt iarn musai merg la gratar afara,ca mor langa aragaz.

am reusit sa-mi fac programare la eco 3D.InIasi nu e prea popular, dar imi doream mult sa vad si eu cum e, ca nu se stie daca mai fac bb3

Maria(29.11.2005) si Ioana 26+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ilenutza, felicitari pentru micutul Andrei!! Tot cu asta am vrut sa incep fiecare mesaj, dar mereu am uitat... Cred ca sunt ultima care sa te felicit. Ma bucur ca sunteti bine.

Lavi, multa sanatate fetelor! Si tie felicitari pentru pregatirea vacantei.

CristinaN, bravo pentru curaj, a iesit bine freza piticei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

vad ca vorbiti de calatorii,daca ar fi dupa mine ,as calatori 6 luni pe an non stop.
Noi fost in multe tari ,dar cel mai mult mi-a palcut Parisul si as vrea sa mai vad Japonia,China,ceva din partea asiatica si mai am in cap sa fac un tur al Romaniei la picior cu rucsacu in spate. (profa de romana spunea ca trebuie sa-ti cunosti propia tara si dupa sa mergi peste hotare si cata dreptate avea)
Fetele din america poftiti la Rally- e cea mai mare adunare a motociclistilor din lume aici in Rapid CITY.

Mergi la inceput