Colectia de toamna iarna 2005(146)
Raspunsuri - Pagina 7
felicia74 spune:
Maria_alexia sa-ti traiasca sotul!
Da, atatia copii sunt, de fapt si mai multi, case umple dealul ala seara. Dar e si o parte negativa: la gradi din cartier sunt cei mai multi copii pe un loc (din Buc, si din tara), vreo 30... Au scris de cazul Militari si pe Mediafax. Asta e, particulara ne mananca!
BB_alinus urmaresc cu sufletul la gura povestea cresei. Multa bafta ptr o solutionare favorabila voua.
Pischi vacanta placuta! 
Negara sanatate lui Elise! 
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
roxisialexia spune:
maria ti-am raspuns si eu ieri la intrebarea ta despre cazare la mare, ai vazut? Da-mi si mie te rog link cu pagina clubului tismana vreau sa vad care este pretul pe noapte.
La multi ani sotului tau,sa petreceti frumos!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
cristinamh spune:
maria alexia, merci! asa ziceam si eu...
si petrecere frumoasa!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
pumba spune:
buna dimineata!
gata mi-am luat cafeaua ,v-am citit si acum trebuie sa raspund.
Am tot amantat sa intru pe forum su uite asa au trecut 2 ani aproape de cand va citesc.
Da,lavi am impresia ca fetele noastre sunt de aceesi varsta,pe cea mare o cheama Claire iar pe cea mica Adeline.
Poze ,mai tarziu sa ma obinuiesc, pt ca am mari emotii ca la inceput si as vrea sa le pun privat.,dar promit ca nu-mi va lua 2 ani pana sa le trimit.
pumba spune:
La multi ani ,Ina!
Am stat si noi in Canada 3 ani ,in North bay,la vreo 3ore N-de Toronto si nu-mi pare rau ca ne-am mutat ,nu duc dorul nametilor,datul zapezii de n ori pe zi.
maria_alexia spune:
Multumim de urari
, imediat ne pregatim de sarbatorit!
Am reusit sa vad si pozele lui Alinush de pe Coasta de Azur - superbe!
. Cand am dat de jandarmeria din St. Tropez, exact la filmele cu Luis de Funes m-am gandit
Se pare ca si voi, din titlul urmatoarei poze... 
Roxi, multumesc, am vazut raspunsul tau. Eu ma gandisem la pensiune nu ca mare afacere (la ce preturi sunt la noi pe litoral, mergeam de 2 ori in Turcia
), ci ca sa ne fie mai usor cu masa mofturosului-sef. Am patit-o deja in prima bucata de concediu, cand am fost la Olanesti: la restaurant n-are pur si simplu stare, alearga in toate partile. Iar pana vine chelnarul cu mancarea comandata... hehe, el e deja departe si cu pofta-n cui
.
www.hoteltismana.ro/" target="_blank">Complexul Tismana l-am tot vazut pe dinafara si ne-a placut. Am prefera varianta cu all inclusive, asa macar vezi ce mananci si nu trebuie sa astepti. Plus ca e si animatie seara, curte interioara... Cred ca ni s-ar potrivi mai bine decat un hotel.
Pana una alta, azi n-am reusit sa rezolvam nimic cu rezervarea, caci... e vineri si unii oameni sar ziua asta din program. Mai incercam luni.
Ma uit acum si la hotel Dana. Arata super, nou-noutz totul. Preturile vad ca sunt cam tot pe-acolo... Voi va ganditi sa stati la hotel sau la vile?
xandra28 spune:
INA, scumpa, LA MULTI AAANI!!!!!! Sa fii fericita, iubita, si mamica de 2 pufosei in viitorul apropiat!
Te pup dulce!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
pumba spune:
fetelor ,va multumesc din suflet pt primirea calduroasa!
acum chiar voi sta lipita de calculator,
meems spune:
Ioana, si eu ma simt la fel de frustrata cand vine vorba de cumparat pantofiori pentru Rianna. Parca nicicum nu nimeresc marimile! I-am luat acum de la Leonardo doua perechi de ghetute, una marimea 22 si alta 23. Sper sa apuce sa le poarte toamna/iarna asta...
Roxi, ce smechera e Alexia ta! Imi place cand povestesti de nazbatiile ei.
Maria-Alexia, LMA sotului tau.
Madau... cand ne spui care-i treaba?
Siminaf spune:
Uite ca ma bag si eu, ca vad lume noua.
Pumba, bine ai sosit printre noi! Mai zi-ne despre voi. Unde locuiti? Poate sintem vecine.
La multi ani fericiti si imbelsugati, Ina!!!
Si cred ca am ratat din urma inca niste sarbatorite. La multi ani dragelor, pentru toate!